Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Najczęściej to chyba PHP, ale jak trzeba to i w innych
Ja humanistka nie do końca to ogarniam 
mój siedzi głównie w Javie
i czasami popyka coś w prologu
ja w sumie po fil.pol., ale i po FiR
-
szatynka wrote:ja kota nie mam ale mam suczkę, która właśnie przechodzi cieczkę a psów ile się pod bramę złazi, że głowa mała.
Mój się śmieje, że obie mamy cieczkę he he
Też mam suczkę, ale ona to akurat śpioch
a innych psów się boi
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Justyś91 wrote:Ja to się swojego cienia boję a po horrorze to bym ja przeżywała horror

uwielbiam horrory.
Kiedyś jak męża w domu nie było to obejrzałam chyba ze dwa pod rząd, późnym wieczorem a jak szłam spać to burza była oj troszku miałam strachu ale co tam dalej lubię oglądać tego typu filmy
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Ja mam pieska yorka miniaturke jest kochany Kilerekszatynka wrote:ja kota nie mam ale mam suczkę, która właśnie przechodzi cieczkę a psów ile się pod bramę złazi, że głowa mała.
Mój się śmieje, że obie mamy cieczkę he he -
LILITH.P wrote:mój siedzi głównie w Javie
i czasami popyka coś w prologu
ja w sumie po fil.pol., ale i po FiR
Rozszyfruj mi ten skrót
tzn. rozumiem że po filologii polskiej, ale jeszcze co to nie wiem

Justyś91 wrote:Ja mam pieska yorka miniaturke jest kochany Kilerek
moja siostra ma yorka - pieska
a ja mam sznaucerkę, już ją chyba kiedyś pokazywałam ... ale pokaże jeszcze raz moja bioło pięknotka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca02cd274303.jpg
dostałam ją na 10-tą rocznicę ślubu od męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:01
Justyś91 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Ja mam pieska yorka miniaturke jest kochany Kilerek
Fajne imię dla Yorka
ja też mam małego psa, ale to mieszanka jakaś, nie rasowa
ma na imię Doda

Ja to bym chyba w gacie narobiła ze strachu i na zawał padła jak bym sama obejrzała taki film.szatynka wrote:uwielbiam horrory.
Kiedyś jak męża w domu nie było to obejrzałam chyba ze dwa pod rząd, późnym wieczorem a jak szłam spać to burza była oj troszku miałam strachu ale co tam dalej lubię oglądać tego typu filmy
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:

FiR - Finanse i Rachunkowość
aaaaa
to całkiem dwa różne kierunki!

Justyś91 wrote:Ja to bym chyba w gacie narobiła ze strachu i na zawał padła jak bym sama obejrzała taki film.
ja największą schizę to miałam chyba po "Egzorcyzmach Emily Rose"... sama w domu byłam jak oglądałam - masssakra -
Justyś91 wrote:Ja to bym chyba w gacie narobiła ze strachu i na zawał padła jak bym sama obejrzała taki film.
eee tam co najwyżej strach przeleci he he
LILITH.P wrote:ja największą schizę to miałam chyba po "Egzorcyzmach Emily Rose"... sama w domu byłam jak oglądałam - masssakra
oooo właśnie wszelkie filmy związane z egzorcyzmem mi się podobają najbardziej.
dobra ja póki co mykam, bo kurze same nie znikną (niestety).
Oooo i zaczęło padać, lecę zakryć huśtawkę na podwórku bo zamoknie siedzisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:03
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:aaaaa
to całkiem dwa różne kierunki! 
i o dziwo FiR bardziej polubiłam, niż ślęczenie nad książkami ze staropola w bibliotece
a męża poznałam, jak wybrałam się na 2 fakultet podczas 2 roku fil.pol. na... FILOZOFII!! Poszedł na ten kierunek, bo uwielbia logikę, a przede wszystkim chciał znaleźć żonę...no i znalazł
ja rzuciłam filozofię po pół roku, a On po roku
i co ciekawsze... ja byłam wtedy ze studentem informatyki, a P. w ogóle mi się nie podobał jako facet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:02
Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pięknościszatynka wrote:moja siostra ma yorka - pieska
a ja mam sznaucerkę, już ją chyba kiedyś pokazywałam ... ale pokaże jeszcze raz moja bioło pięknotka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca02cd274303.jpg
-
LILITH.P wrote:ja największą schizę to miałam chyba po "Egzorcyzmach Emily Rose"... sama w domu byłam jak oglądałam - masssakra
Kochane nawet nie mówcie że takie horrory same ogladacie . He he bo ja na nocki do pracy chodzę .. chyba bym z domu nie wyszła27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Justyś91 wrote:Kurczę no co tu robic
A pójdę chyba soku nacisnąć z pomarańczy
Ooo.mniam mniam lubię ☺ uwielbiam tez z grejpfruta ale nie mogę pić go dużo bo one lubią wchodzi w internecie z różnymi lekami27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja to bym do ubikacji nie poszła w nocy a co dopiero wyjść z domuczarnulka24 wrote:Kochane nawet nie mówcie że takie horrory same ogladacie . He he bo ja na nocki do pracy chodzę .. chyba bym z domu nie wyszła
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Nacisnęłam prawie 3 litry będzie co pićczarnulka24 wrote:Ooo.mniam mniam lubię ☺ uwielbiam tez z grejpfruta ale nie mogę pić go dużo bo one lubią wchodzi w internecie z różnymi lekami
-
Hehe odważne dziewczynki .. ja oglądałam dawniej horrory ale z mężem jak miałam wolne i nie szłam do pracy i to się bałam jak szlak ..Justyś91 wrote:Ja to bym do ubikacji nie poszła w nocy a co dopiero wyjść z domu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH