Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Najczęściej to chyba PHP, ale jak trzeba to i w innych
Ja humanistka nie do końca to ogarniam
mój siedzi głównie w Javiei czasami popyka coś w prologu
ja w sumie po fil.pol., ale i po FiR -
szatynka wrote:ja kota nie mam ale mam suczkę, która właśnie przechodzi cieczkę a psów ile się pod bramę złazi, że głowa mała.
Mój się śmieje, że obie mamy cieczkę he he
Też mam suczkę, ale ona to akurat śpiocha innych psów się boi
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Justyś91 wrote:Ja to się swojego cienia boję a po horrorze to bym ja przeżywała horror
uwielbiam horrory.
Kiedyś jak męża w domu nie było to obejrzałam chyba ze dwa pod rząd, późnym wieczorem a jak szłam spać to burza była oj troszku miałam strachu ale co tam dalej lubię oglądać tego typu filmy09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:ja kota nie mam ale mam suczkę, która właśnie przechodzi cieczkę a psów ile się pod bramę złazi, że głowa mała.
Mój się śmieje, że obie mamy cieczkę he he -
LILITH.P wrote:mój siedzi głównie w Javie
i czasami popyka coś w prologu
ja w sumie po fil.pol., ale i po FiR
Rozszyfruj mi ten skróttzn. rozumiem że po filologii polskiej, ale jeszcze co to nie wiem
Justyś91 wrote:Ja mam pieska yorka miniaturke jest kochany Kilerek
moja siostra ma yorka - pieska
a ja mam sznaucerkę, już ją chyba kiedyś pokazywałam ... ale pokaże jeszcze raz moja bioło pięknotka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca02cd274303.jpg
dostałam ją na 10-tą rocznicę ślubu od mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:01
Justyś91 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Ja mam pieska yorka miniaturke jest kochany Kilerek
Fajne imię dla Yorkaja też mam małego psa, ale to mieszanka jakaś, nie rasowa
ma na imię Doda
szatynka wrote:uwielbiam horrory.
Kiedyś jak męża w domu nie było to obejrzałam chyba ze dwa pod rząd, późnym wieczorem a jak szłam spać to burza była oj troszku miałam strachu ale co tam dalej lubię oglądać tego typu filmyczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:
FiR - Finanse i Rachunkowość
aaaaato całkiem dwa różne kierunki!
Justyś91 wrote:Ja to bym chyba w gacie narobiła ze strachu i na zawał padła jak bym sama obejrzała taki film.
ja największą schizę to miałam chyba po "Egzorcyzmach Emily Rose"... sama w domu byłam jak oglądałam - masssakra -
Justyś91 wrote:Ja to bym chyba w gacie narobiła ze strachu i na zawał padła jak bym sama obejrzała taki film.
eee tam co najwyżej strach przeleci he he
LILITH.P wrote:ja największą schizę to miałam chyba po "Egzorcyzmach Emily Rose"... sama w domu byłam jak oglądałam - masssakra
oooo właśnie wszelkie filmy związane z egzorcyzmem mi się podobają najbardziej.
dobra ja póki co mykam, bo kurze same nie znikną (niestety).
Oooo i zaczęło padać, lecę zakryć huśtawkę na podwórku bo zamoknie siedzisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:03
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:aaaaa
to całkiem dwa różne kierunki!
i o dziwo FiR bardziej polubiłam, niż ślęczenie nad książkami ze staropola w bibliotece
a męża poznałam, jak wybrałam się na 2 fakultet podczas 2 roku fil.pol. na... FILOZOFII!! Poszedł na ten kierunek, bo uwielbia logikę, a przede wszystkim chciał znaleźć żonę...no i znalazłja rzuciłam filozofię po pół roku, a On po roku
i co ciekawsze... ja byłam wtedy ze studentem informatyki, a P. w ogóle mi się nie podobał jako facetWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:02
Parsleyek, Violet146 lubią tę wiadomość
-
szatynka wrote:moja siostra ma yorka - pieska
a ja mam sznaucerkę, już ją chyba kiedyś pokazywałam ... ale pokaże jeszcze raz moja bioło pięknotka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca02cd274303.jpg -
LILITH.P wrote:ja największą schizę to miałam chyba po "Egzorcyzmach Emily Rose"... sama w domu byłam jak oglądałam - masssakra
Kochane nawet nie mówcie że takie horrory same ogladacie . He he bo ja na nocki do pracy chodzę .. chyba bym z domu nie wyszła27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Justyś91 wrote:Kurczę no co tu robic
A pójdę chyba soku nacisnąć z pomarańczy
Ooo.mniam mniam lubię ☺ uwielbiam tez z grejpfruta ale nie mogę pić go dużo bo one lubią wchodzi w internecie z różnymi lekami27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Kochane nawet nie mówcie że takie horrory same ogladacie . He he bo ja na nocki do pracy chodzę .. chyba bym z domu nie wyszła
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Ooo.mniam mniam lubię ☺ uwielbiam tez z grejpfruta ale nie mogę pić go dużo bo one lubią wchodzi w internecie z różnymi lekami
-
Justyś91 wrote:Ja to bym do ubikacji nie poszła w nocy a co dopiero wyjść z domu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity