Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
agape wrote:Hej laski:) niestety nie mam czasu czytać co tam nadrukowałyście od wczoraj, bo dzisiaj mój mąż ma imprezę imieninowe i od wczoraj po południu do teraz spędziłam przy garach
ale kupiłam sobie butelkę Mogen Davida, więc na jeden dzień odstawiam bromergon i się alkoholizuje
Stosunkowo udanej soboty Wam życzę:*
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Dziń dybry
Przepraszam za brak odzewu wczoraj ale... nie miałam jak do Was napisać
Co do usg... to komedia
Przyszłam na umówiona godzine.. Pani dr się nie spieszyla oczywiscie...
Po 10min przylazla... starsza Panino ok...
Wchodze z nią do gabinetu.. od razu mówię po co przyszłam pokazuje wydruk z poniedzialkowego monitoringu...
A ta mnie pyta o ostatnia miesiaczke... ? No dobra.. mowie jak bylo i dalej gadam ze chce sprawdzic jak tam moje pecherzemyki itd... a ta czy jakies infekcje w ostatnim czasie...wtf ???
W koncu siadam na fotel i..... gdzie jest aparat do usg ????!!!!
Nie ma !!!!
Ta sie do badania przygotowuje.. wziernik...Ja do niej że ja chce usg... nie badanie.
A ona do mnie że usg jest osobno. U niej badanieNosz ku...
Wciagam majty... dziekuje za pogawedke.. i biegne zrobic dym do rejestracji
A tam.. znudzona Pani do mnie ze u nich jest oddzielnie usgNa to ja z piana ze dzwonilam rano i pytalam czy wizyta bedzie z usg to uslyszalam ze tak. W odp uslyszalam ze pewnie nowa rejestratorka gafe walnela.. i ze moge sie na wt umowic
Poprosilam o zwrot kasy bo z badania nie skorzystalam... i dziś na 12:45 ide.
No comment....
co za wredny babsztyl , skoro już byłaś na wizycie to co jej szkodziło zrobić usg , przecież ono nie trwa nie wiadomo ile ,, jak ja idę w polsce do gina zamawiając wizytę nie muszę mówić co chce konkretnie mieć po prostu zapisuje się na dana godzinę idę i mówię co chceę to mi zrobi ,, oczywiście zależy też to od lekarza ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:co za wredny babsztyl , skoro już byłaś na wizycie to co jej szkodziło zrobić usg , przecież ono nie trwa nie wiadomo ile ,, jak ja idę w polsce do gina zamawiając wizytę nie muszę mówić co chce konkretnie mieć po prostu zapisuje się na dana godzinę idę i mówię co chceę to mi zrobi ,, oczywiście zależy też to od lekarza ..
No ja zazwyczaj też nie miałam problemu z usg w wizycie a teraz sie wycwanili... i trzeba bulic osobno -
Zołza:) wrote:Albo drożność jajowodow jak nie pykło
albo plemniki za słabe, albo gps się zepsuł, albo stres i nie pykło...
Moja Droga, "albo" można mnożyć w nieskończonośćmiał być LWD a jest czarnowidztwo
uprawiasz defetyzm, a to już zbroooodnia!! zuuuuuoooo!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 14:35
-
LILITH.P wrote:no i pękło!!!!
teraz tylko czekać na 2 kreseczki
Zołza, Lilith testujemy gdzieś chyba w podobnym terminie? Końcówka września nasza29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:tak jest Bejbe!! ja mam termin @ na 29 września
Ja na 28i tego dnia test, jeśli wcześniej się nic nie wydarzy
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
LILITH.P wrote:ja poczekam do 30
jak @ nie przyjdzie 29 to kupię test
Ja biorę Duphaston więc nie chce wydłużać cyklu na siłę. Dlatego test w dzień @
Zołzita a Ty?
Mam nadzieje że krwawe siostry zamienią się w groszkowe!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
dziewczyny czy możliwe żeby sperma w pochwie utrzymywała się dłużej niż 2 dni ? wiem że po 2 dniach od przytulańka można sluz interpretować już,,,
dziś wieczorem będzie 3 dzień oda wydaje mi się że jeszcze ze mnie wylatuje nasienie??? chyba że aż taki mam śluz kremowy ...?nigdy przed owu takiego nie miałam i nie wiem co zaznaczyć na wykresie ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Dwa razy dziennie robię testy owu., wczoraj ten o 21.00 już całkiem fajnie wyglądał, prawy jojek już wtedy zaczął dawać znać o sobie, a dziś to już na maxa od rana bolał. O 13.00 siknęłam na owulańca i jest pozytyw.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8728b8d866b.jpg
teraz już przestał jajcor boleć ino ciągnie aż do pachwiny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 15:22
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Dwa razy dziennie robię testy owu., wczoraj ten o 21.00 już całkiem fajnie wyglądał, prawy jojek już wtedy zaczął dawać znać o sobie, a dziś to już na maxa od rana bolał. O 13.00 siknęłam na owulańca i jest pozytyw.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8728b8d866b.jpg
teraz już przestał jajcor boleć ino ciągnie aż do pachwiny.
ładnie, ładnie
zalecam -
LILITH.P wrote:witam się, witam
czy tylko ja tak mam, że w sobotni ranek mieszkanie wygląda, jakby przeleciał przez nie tajfun... (pomimo piątkowego sprzątania)???
u mnie to samo
wstałam rano i zaczęłam ogarniać dom. Umyłam dwa okna, poprałam zasłony i firanki, poprasowałam. Wypucowałam łazienkę, zrobiłam porządki w szafie z kosmetykami i chemią. Jeszcze zostało mi zetrzeć kurze w pokoju i przelecieć się z odkurzaczem.
Aaaa i soki z malin porobiłam.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
czarnulka24 wrote:dziewczyny czy możliwe żeby sperma w pochwie utrzymywała się dłużej niż 2 dni ? wiem że po 2 dniach od przytulańka można sluz interpretować już,,,
dziś wieczorem będzie 3 dzień oda wydaje mi się że jeszcze ze mnie wylatuje nasienie??? chyba że aż taki mam śluz kremowy ...?nigdy przed owu takiego nie miałam i nie wiem co zaznaczyć na wykresie ..
mnie się czasami zdarzało dzień po mieć kremowy śluz, ale 2... raczej nie
może dziewczyny się wypowiedzą -
Dzezabella wrote:Właśnie dostałam czerwoną różę od Kuby Sienkiewicza z Elektrycznych Gitar
Pomyślałam, że się pochwalę, a co
wowmiło
Dzezabella lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙