Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Stwierdziliśmy z mężem to samo ale nie mamy pomysłów ...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
wvmvw wrote:Pierwszy cykl ciąża biochemiczna a teraz już 4 cisza...
Ojj trudno jest powiedzieć czemu niektórym udaje się od razu, a innym po wielu miesiącach/latach.
Ja tak na prawdę nie wiem co mi jest, hormony w miarę ogarnięte, jajowody drożne, owulacja jest, pęcherzyk pęka, nasienie ok, a ciąży nie ma. Być może endometrioza. Mój gin mi powiedział ostatnio "Cierpliwości. Przyjdzie taki cykl że zaskoczy i będziesz w ciąży". Więc cierpliwie czekam, choć nie wiem na ile mi tej cierpliwości wystarczy, bo to już 10ty cykl.
Ale musimy wierzyć że będzie dobrze! Głowa do góry wvmvw !29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ojj trudno jest powiedzieć czemu niektórym udaje się od razu, a innym po wielu miesiącach/latach.
Ja tak na prawdę nie wiem co mi jest, hormony w miarę ogarnięte, jajowody drożne, owulacja jest, pęcherzyk pęka, nasienie ok, a ciąży nie ma. Być może endometrioza. Mój gin mi powiedział ostatnio "Cierpliwości. Przyjdzie taki cykl że zaskoczy i będziesz w ciąży". Więc cierpliwie czekam, choć nie wiem na ile mi tej cierpliwości wystarczy, bo to już 10ty cykl.
Ale musimy wierzyć że będzie dobrze! Głowa do góry wvmvw !
też mnie to ciekawi , mi udało się zajść w 1 ciąże w 3 cyklu czyli w sumie tylko dwa próbowaliśmy w drugą ciąże udało mi się zajść w 1 cyklu po poronieniu ,, ale co z tego jak żadnej nie umiem donosićteraz już zaczęłałm 3 cykl - wczoraj pozytywny test owu
wydaje mi się że teraz już tak nie będzie łatwo jak kiedyś, wydaje mi się że dużo psychika robi . no i u mnie w pracy non stop stesWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 15:18
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:też mnie to ciekawi , mi udało się zajść w 1 ciąże w 3 cyklu czyli w sumie tylko dwa próbowaliśmy w drugą ciąże udało mi się zajść w 1 cyklu po poronieniu ,, ale co z tego jak żadnej nie umiem donosić
teraz już zaczęłałm 3 cykl - wczoraj pozytywny test owu
wydaje mi się że teraz już tak nie będzie łatwo jak kiedyś, wydaje mi się że dużo psychika robi . no i u mnie w pracy non stop stesczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Haj
Ja na chwile do was zawitam
Plan konferencji jest dość napiety wiec tylko troche was podglądam
Wczoraj poerwszy dzien i co....no stało stało sie....złamałam obcas !!
Dzis drugi dzien - stwierdzam ze chyba cos sypia do żarcia bo moj żołądek wariuje !
Jutro dzien trzeci - ciekawe co bedzieaz strach pomyślec
Wiec na nude nie narzekam
Ściskam !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 15:59
-
Oglądam wiadomości. W Kielcach 12latka urodziła dziecko. Miała cesarskie cięcie. Ojcem jest 29 letni mężczyzna! Dziewczynka zaszła w ciąże w V klasie podstawówki....29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Oglądam wiadomości. W Kielcach 12latka urodziła dziecko. Miała cesarskie cięcie. Ojcem jest 29 letni mężczyzna! Dziewczynka zaszła w ciąże w V klasie podstawówki....
Myslalam ze spadnę z krzesła
Dramat jakis !! -
Parsleyek wrote:Oglądam wiadomości. W Kielcach 12latka urodziła dziecko. Miała cesarskie cięcie. Ojcem jest 29 letni mężczyzna! Dziewczynka zaszła w ciąże w V klasie podstawówki....
masakra27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
dziewczyny a powiedzcie mi jak wy czujecie ból owulacyjny bo kiedyś czułlam tylko jajniki a teraz np na drugi dzień po pozytywnym teście owu ból przypomina miesiączkowy tylko dużo delikatniejszy no i jajniki bolą bardzo ale to tak na kilka dni przed pozytywnym testem .. wczoraj u mnie był pozytywny a dziś ból jak na @ i mnie bardzo bolą piersi myślicie że to na owu czy już po owu jest ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 16:17
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
19Biedroneczka91 wrote:Jak mozna wspolzyc z tak naprawde jeszcze dzieckiem! Jak? Masakra nawet sobie nie potrafie tego wyobrazic... To jest chore:(
ale co on ją zgwałcił ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:ale co on ją zgwałcił ?
"Józef J., 29-letni mieszkaniec Wałbrzycha, usłyszał zarzut doprowadzenia małoletniej do obcowania płciowego. Tak właśnie brzmi zarzut, często mylony z zarzutem gwałtu - podkreślają śledczy. Na postawienie takiego nie pozwolił jednak zebrany w sprawie materiał dowodowy."29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:"Józef J., 29-letni mieszkaniec Wałbrzycha, usłyszał zarzut doprowadzenia małoletniej do obcowania płciowego. Tak właśnie brzmi zarzut, często mylony z zarzutem gwałtu - podkreślają śledczy. Na postawienie takiego nie pozwolił jednak zebrany w sprawie materiał dowodowy."
po prostu ją wykorzystał.. masakra i teraz dziewczynka ma już z dupczone życie
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Witajcie,
Takie sytuacje są chore.. ja się zastanawiam gdzie byli rodzice? jak mogli dopuścić do takiej sytuacji.. atmosfera w domu też musiała być dziwna skoro 12-latka przechodzi teraz przez coś takiego.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Prokurator rejonowy, Marcin Witkowski zaznaczył w rozmowie z "Echem dnia", że do obcowania płciowego nie doszło w następstwie gwałtu. Prokurator dodał, że młodociana matka była wcześniej umieszczona w placówce wychowawczej.
-
Dzezabella wrote:Było: ft3 3.25 (norma 2.3-4.2)
ft4 0.91 (norma 0.89-1.76)
Nie podoba mi się ten niski progesteron... może być tak, że badania robiłam rano, a jajko uwolniło się dopiero po południu/wieczorem i stąd taki wynik?
Do Endo jeszcze się nie umówiłam, czekam co dzisiaj mi powie gin i się zapiszę...
nie masz na co czekać Kochana, marsz do endokrynologa. z wszystkimi wynikami, tymi teraz i sprzed 12 dni.
ja też niedoczynność tyle, że typu hashimoto. sporo nas z tym dziadostwem.
kolejny dzień wyszła mi blada kreska na teście owunie podoba mi sie to
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Po wizycie wrazenia ze tak powiem neutralne. USG nie robila bo stwierdzila ze w tej fazie cyklu nie ma potrzeby... Zbadala mnie, stwierdzila ze wszystko w normie, kazala cierpliwie czekac do terminu miesiaczki. Powiedziala, ze organizm nie szykuje sie jeszcze do miesiaczki, ale do niej jest jeszcze troche czasu.Zrobila mi za to cytologie. Za miesiac mam miec wyniki. Na sekcji nic nie widzi co moglo byc wina mojego organizmu. Stwierdzila, ze czemu ma sie nam nie udac skoro wczesniej sie udalo... No nic zobaczymy.
Biedroneczka to super wieściPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/960ab3376f7c.jpg
to mój test ovu z dzisiaj 13dc.
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie