Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a powiedzcie mi czy warto brać magnez z B6 od początku cyklu czy raczej nie polecacie ? słyszałam że niby dobrze wpływa czasem wydłuża fazę lutealna .. moja faza lutealna trwa normalnie 11 dni niby chyba trochę mało ???? tylko ostatnio się coś porobiło i trwała 15 dni ale akurat robiłam progesteron i wynik 34 więc chyba bardzo dobry .. ale nie wiem czy właśnie wyszedł dobry bo była dłuższa faza ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Na fioletowym wątku pusto od rana a ja nie wiem jaka decyzje podjac. Bez antybiotyków się nie obeszło i zdycham a jutro mam wizytę i nie wiem czy przełożyć czy iść07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
nick nieaktualnyworldbyme wrote:Na fioletowym wątku pusto od rana a ja nie wiem jaka decyzje podjac. Bez antybiotyków się nie obeszło i zdycham a jutro mam wizytę i nie wiem czy przełożyć czy iść
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:dziewczyny a powiedzcie mi czy warto brać magnez z B6 od początku cyklu czy raczej nie polecacie ? słyszałam że niby dobrze wpływa czasem wydłuża fazę lutealna .. moja faza lutealna trwa normalnie 11 dni niby chyba trochę mało ???? tylko ostatnio się coś porobiło i trwała 15 dni ale akurat robiłam progesteron i wynik 34 więc chyba bardzo dobry .. ale nie wiem czy właśnie wyszedł dobry bo była dłuższa faza ..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
worldbyme wrote:Na fioletowym wątku pusto od rana a ja nie wiem jaka decyzje podjac. Bez antybiotyków się nie obeszło i zdycham a jutro mam wizytę i nie wiem czy przełożyć czy iśćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny . Ja nadal bez krwawień z temperaturą 36.8 i plamieniem w kolorze beżowym a raczej to bardziej sluz o kolorze żółtym podchodzącym pod beż nie ma go dużoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Judi22 wrote:ja bym poszła i podpytała ginka o ten antybiotyk co masz brać czy nie bedzie miał jakiegoś wplywu na maluszka luc coś.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Choroba jest bardziej niebezpieczna dla bobo niż antybiotyk.
-
nick nieaktualny
-
Cześć, długo mnie tu nie było, przyznam że ten cykl położyłam na straty - pozytywny test owulacyjny wyszedł mi w 26dc przy zupełnym braku śluzu płodnego. Martwi mnie, że pcos się przypominają i wydłużają mi coraz bardziej cykl.
Dziś jest 38dc, składa mnie na francę jak nic - wszystkie symptomy są podręcznikowo, pewnie za 2 dni nadejdzie. Z głupa postanowiłam dziś zrobić test ciążowy (bo jednak od 3 lat nie miałam tak długiego cyklu) i wyszła druga blada kreska:
Oczywiście nie wierzę, bo jak to. 3 cykl starań przy pcos, no way. Jutro zrobię kolejny test, ale jeśli kolejny będzie też blady + to co..? Mam lecieć na betę?
-
nick nieaktualnySzaron wrote:Cześć, długo mnie tu nie było, przyznam że ten cykl położyłam na straty - pozytywny test owulacyjny wyszedł mi w 26dc przy zupełnym braku śluzu płodnego. Martwi mnie, że pcos się przypominają i wydłużają mi coraz bardziej cykl.
Dziś jest 38dc, składa mnie na francę jak nic - wszystkie symptomy są podręcznikowo, pewnie za 2 dni nadejdzie. Z głupa postanowiłam dziś zrobić test ciążowy (bo jednak od 3 lat nie miałam tak długiego cyklu) i wyszła druga blada kreska:
Oczywiście nie wierzę, bo jak to. 3 cykl starań przy pcos, no way. Jutro zrobię kolejny test, ale jeśli kolejny będzie też blady + to co..? Mam lecieć na betę?
gratulację widac krechy 2 jak nic ! -
nick nieaktualny
-
To pójdę biorę antybiotyk taki jaki w pierwszym trymestrze bezpieczny czyli Duomox ale ciężko mi go lykac nawet jak mam wziąść pół07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
również gratuluję !!! Szaron ja na Twoim miejscu nie miałabym wątpliwości. To że masz jakieś dolegliwości jak na @ to normalne
najważniejsza jest ta druga kreseczka
widać ją i nie da się tego ukryć ! Ponów test dla swojego "świętego spokoju" albo idz zrób bete
-
worldbyme wrote:To pójdę biorę antybiotyk taki jaki w pierwszym trymestrze bezpieczny czyli Duomox ale ciężko mi go lykac nawet jak mam wziąść pół
Sprawdź w ulotce, czy nie można go rozpuszczać w wodzie
"Preparat można przyjmować niezależnie od posiłku. Tabletki można ssać, połykać w całości lub po rozkruszeniu, można także wypijać zawiesinę powstałą po rozpuszczeniu tabletek w wodzie. "Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 12:52