Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu cisza, rzadko to bywa. U mnie najlepszym sposobem na spadek wagi jest praca ktora wykonuje od wiosny do jesieni. Ale zima tylek urosnie na pewno. Wlasnie zjadlam trzy talerze plackow ziemniaczanych i uciekam na winobranie
jesli wstane z sofy
emidomi lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Hello, gdzie wszyscy?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
hej hej .. weekend
zawsze na weekend tutaj pustki
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Korzystając z tego że weekend popijam grzane winko i odpoczywam. Jutro do pracy a dziś relax29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Mayes wrote:Nie za cieplo na grzane wino? Ja pije tylko jak jest poniżej 5 stopni bo tak to nie smakuje brrrr
a jakie masz winko?
Wg mnie już jest zimnoja jestem bardzo ciepłolubna
a wykorzystałam co miałam czyli domowe wino od teściowej
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Mayes wrote:Na mnie mąż by nakrzyczal
a wrzucilas cynamon i gozdziki ?
Goździki i miód, bez cynamonudla mnie sezon na grzane alkohole już się zaczął, więc korzystam dopóki mogę
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Z miodem nie próbowałam. Ja grzane robie z wytrawnego wina bialego z winogron do tego gozdziki cynamon plus cukier i pycha wychodzi
Kiedys kupiłam w Niemczech herbate o smaku grzanego wina( raczej myslalam ze to herbata w pakowanych torebkach) zalalam wrzatkiem i byla okropna. Mąż sie smial bo jak sie okazalo byla to przyprawa do grzanego wina
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Cherry_Blossom wrote:Parsleyek u mnie tak samo, sezon na grzane wino, ciepłe skarpety, koce, swetry, rozgrzewające zupy krem i dania, sok malinowy, miod, imbir i robótki na drutach rozpoczęty
To chyba jesteś taki zmarzluch jak ja29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
O dzisiaj nie ma dużo czytania
Ja też już piłam grzane winko w tym sezoniePyyycha, uwielbiam
U mnie @ na całego, co bardzo mnie cieszy, bo ten poprzedni cykl już tak mnie wymęczył, że miałam go już szczerze dość. Zaczynam 8 cykl z nowym lekarzem, nowymi badaniami i mam nadzieję, że nareszcie zacznie się jakaś akcja, a nie tylko "proszę brać luteinę i działać..."
Miłego wieczoru, lub dobrej nocki życzę -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:O dzisiaj nie ma dużo czytania
U mnie @ na całego, co bardzo mnie cieszy, bo ten poprzedni cykl już tak mnie wymęczył, że miałam go już szczerze dość. Zaczynam 8 cykl z nowym lekarzem, nowymi badaniami i mam nadzieję, że nareszcie zacznie się jakaś akcja, a nie tylko "proszę brać luteinę i działać..."
Miłego wieczoru, lub dobrej nocki życzę
ah Ci lekarze rzadko który jeśli nie minie rok to pokieruje co dalej każą czekać do roku a potem jeśli się nie uda przyjść
tez zmieniłam lekarza ten zapisał mi Clo bromocorn zrobiła monitoring i kazał zadzwonić jeśli przyjdzie @ i działamy dalej żeby wkoncu się udało. babeczka powiedziała że spróbuje mi pomoc a jesli jej się nie uda to poleci jakąś dobra klinike i lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 22:36
-
A my z mężem skończyliśmy gotować rzeczy na jutro - tesciowie moi przychodzą na obiad. Mieliśmy robić to wcześniej ale było tak super w 3 dziś... nomi młoda wynegocjowala bajkę z rodzicami za obcinanie paznokci więc była cała kraina lodu w naszym łóżku
w 3 pod kołderka już myśleliśmy, że zasniemy ale trzeba było tyleczki spiac - bulion z gokonek indyczych na risotto na jutro i na zupę krem z dyni, którą już ugotowalismy (meeeega atomatyczna!!!!! Wyszła rewelacja) no i upieklismy sernik z wiejskich jajuszek mniam mniam!
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
AniaŁ123 wrote:O dzisiaj nie ma dużo czytania
Miłego wieczoru, lub dobrej nocki życzętaka troche dziwna sytuacja bo mało kto tutaj cieszy sie z @ ale rozumiem
cykl był dlugasny i dziwaczny wiec dobrze ze juz koniec
oby nowy juz nie był taki przewrotny ❤️
Wino grzane - narobiłam sobie ochote czytając wpisy. Kiedyś miałam z kim pic - teraz jak mam w ciazy przyjaciółkę to tak nie zabardzo mam z kim sie napić
Ja wam wszystkim życze miłej leniwej niedzieli - ja wlasnie zabieram tyłek na bieganie
AniaŁ123 lubi tę wiadomość