Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:no wiadomo że choroba zagraża, ja nie napisałam,że ma nie brać antybiotyka tylko że ja na jej miejscu skonsultowałabym to z ginekologiem jeśli nie osobiście to telefonicznie jeśli byłaby taka możliwośćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
worldbyme wrote:To pójdę biorę antybiotyk taki jaki w pierwszym trymestrze bezpieczny czyli Duomox ale ciężko mi go lykac nawet jak mam wziąść półMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Szaron wrote:Dzięki dziewczyny
Drugi test też blado-pozytywny.
Nie byłam na to kompletnie przygotowana))
Szaron lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9ad7fd8704.jpg
Zdrowie wszystkich zafasolkowanych i tych co w czasie owu są. Niech jaja się uwalniają a plemniory je szybko odpadają; ) u mnie 23 stopnie i siedzimy na tarasie. Taka niedziela w BelgiiiSzaron, anemic, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9ad7fd8704.jpg
Zdrowie wszystkich zafasolkowanych i tych co w czasie owu są. Niech jaja się uwalniają a plemniory je szybko odpadają; ) u mnie 23 stopnie i siedzimy na tarasie. Taka niedziela w Belgiii
zazdraszczam pogody!!Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9ad7fd8704.jpg
Zdrowie wszystkich zafasolkowanych i tych co w czasie owu są. Niech jaja się uwalniają a plemniory je szybko odpadają; ) u mnie 23 stopnie i siedzimy na tarasie. Taka niedziela w Belgiii
W Wiśle, 7 st i śniegMiłego wypoczynku
Kim87 lubi tę wiadomość
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
LILITH.P wrote:Bella, co u Ciebie?
Jak samopoczucie??
Nie myślę o tym co się dzieje, zajmuje sie mieszkaniem, które wykanczamy. Dzisiaj malowalam sypialnie. Gorzej jest jak widzę jakaś panią z brzuszkiem albo małym dzieckiem... Wczoraj była u nas teściowa nie wiedziala o ciąży, nie zdążyliśmy jej powiedzieć. I odnośnie sypialni padł komentarz od teścia ze "w takim miejscu to tylko dzieci robić, tak ładnie"... Strasznie źle mi się zrobiłoale rozumiem, że oni nic nie wiedzą. Jutro mam wizytę u lekarza, wiem, że będzie źle...
-
Kim87 wrote:Kochanie idź. Duomox jest bezpieczny. Kuruj się bejbe07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Dobry wieczór Kochane
Szaron gratulacje, dawaj znać jaka będzie beta.
Bellatak mi przykro że Cię to spotkało. Trzymaj się jakoś Kochana. Jeszcze zrobicie nie jedno piękne dzieciątko w tym pokoju i to szybciej niż się obejrzysz.
Ja dzisiaj jeździłam na rowerze. Zrobiłam 30km.
Miłego wieczoru! Niech trwa wiecznie i nie dopuszcza poniedziałku do głosu