Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja o tym nie mowie. Ale skoro ma antybiotyk to dostała go od lekarza i chyba mu powiedziała ze jest w ciazyJudi22 wrote:no wiadomo że choroba zagraża, ja nie napisałam,że ma nie brać antybiotyka tylko że ja na jej miejscu skonsultowałabym to z ginekologiem jeśli nie osobiście to telefonicznie jeśli byłaby taka możliwość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kochanie idź. Duomox jest bezpieczny. Kuruj się bejbeworldbyme wrote:To pójdę biorę antybiotyk taki jaki w pierwszym trymestrze bezpieczny czyli Duomox ale ciężko mi go lykac nawet jak mam wziąść półMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
Kochana Szaron Stone. Gratuluję ♡♡♡♡nuuuuddddnnnneeejjjjjj ciąży ci życzęSzaron wrote:Dzięki dziewczyny
Drugi test też blado-pozytywny.
Nie byłam na to kompletnie przygotowana
))
Szaron lubi tę wiadomość

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9ad7fd8704.jpg
Zdrowie wszystkich zafasolkowanych i tych co w czasie owu są. Niech jaja się uwalniają a plemniory je szybko odpadają; ) u mnie 23 stopnie i siedzimy na tarasie. Taka niedziela w Belgiii
Szaron, anemic, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość

-
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9ad7fd8704.jpg
Zdrowie wszystkich zafasolkowanych i tych co w czasie owu są. Niech jaja się uwalniają a plemniory je szybko odpadają; ) u mnie 23 stopnie i siedzimy na tarasie. Taka niedziela w Belgiii
zazdraszczam pogody!!
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9ad7fd8704.jpg
W Wiśle, 7 st i śnieg
Miłego wypoczynku
Kim87 lubi tę wiadomość

12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
LILITH.P wrote:Bella, co u Ciebie?
Jak samopoczucie??

Nie myślę o tym co się dzieje, zajmuje sie mieszkaniem, które wykanczamy. Dzisiaj malowalam sypialnie. Gorzej jest jak widzę jakaś panią z brzuszkiem albo małym dzieckiem... Wczoraj była u nas teściowa nie wiedziala o ciąży, nie zdążyliśmy jej powiedzieć. I odnośnie sypialni padł komentarz od teścia ze "w takim miejscu to tylko dzieci robić, tak ładnie"... Strasznie źle mi się zrobiło
ale rozumiem, że oni nic nie wiedzą. Jutro mam wizytę u lekarza, wiem, że będzie źle...
-
Dziękuję Kimi, świetna opiekę miałam mój latał przy mnie jak szalony Ale o 16 pojechał w delegację i już tylko sami teraz. :'Kim87 wrote:Kochanie idź. Duomox jest bezpieczny. Kuruj się bejbe
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Dobry wieczór Kochane

Szaron gratulacje, dawaj znać jaka będzie beta.
Bella
tak mi przykro że Cię to spotkało. Trzymaj się jakoś Kochana. Jeszcze zrobicie nie jedno piękne dzieciątko w tym pokoju i to szybciej niż się obejrzysz.
Ja dzisiaj jeździłam na rowerze. Zrobiłam 30km.
Miłego wieczoru! Niech trwa wiecznie i nie dopuszcza poniedziałku do głosu
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH