Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Waldziu weź może luteine. Sylwia tez plamiła i ma Kropka.
Nno wlasnie paczyłam Sylwii wykres...
Cholera jestem na szkoleniu do 18 na jakimś zadupiuu...
Najwyzej jak wroce polece do apteki...
Gizmo nie wiem co to to BDSM..ale sie dowiem.
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Nno wlasnie paczyłam Sylwii wykres...
Cholera jestem na szkoleniu do 18 na jakimś zadupiuu...
Najwyzej jak wroce polece do apteki...
Gizmo nie wiem co to to BDSM..ale sie dowiem.
Waldus tylko sie nie stresuj. Spokojnie bedzie dobrze. Wdech wydech ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 12:09
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,
czy seks dzień przed owulacją może zaowocować ciąże?
W dniu owulacji męża niestety nie było.
Dodam, że nie zauważyłam śluzu płodnego w dniu przed owulacją - w tym, w którym doszło do stosunku a zobaczyłam dopiero śluz płodny w dniu owulacji. Boje się, że skoro tego dnia nie było śluzu to plemniki nie miały szans na przeżycie i nie poczekały na komórkę...
Kochaliśmy się codziennie, jednak akurat w dniu, w którym owulacja wystąpiła meża nie było...KwitnacaLatem -
nick nieaktualnyKwitnacaLatem wrote:Hej dziewczynki,
czy seks dzień przed owulacją może zaowocować ciąże?
W dniu owulacji męża niestety nie było.
Dodam, że nie zauważyłam śluzu płodnego w dniu przed owulacją - w tym, w którym doszło do stosunku a zobaczyłam dopiero śluz płodny w dniu owulacji. Boje się, że skoro tego dnia nie było śluzu to plemniki nie miały szans na przeżycie i nie poczekały na komórkę...
Kochaliśmy się codziennie, jednak akurat w dniu, w którym owulacja wystąpiła meża nie było...
Nawet jak nie zauważyłaś śluzu to on mógł być przy/w szyjce -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Jak na domową robotę to całkiem niezłe
za przedłużanie sama bym się nie brałakozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Dziewczyny, czy któraś z was robi sobie hybrydy? Bo chciałam sobie po wypłacie zamówić zestaw startowy z pro cosmetics i się zastawiam, czy to jest jakaś filozofia w robieniu takich paznokci samej sobie.
Ja mam ten zestaw z semilaca i nie narzekam lampa mala poreczna. W sklepie kosmetycznym kobieta mowila mi ze biały kolor z tej firmy moze uczulac ale nie zawszs -
KlaudyŚ wrote:Ja mam ten zestaw z semilaca i nie narzekam lampa mala poreczna. W sklepie kosmetycznym kobieta mowila mi ze biały kolor z tej firmy moze uczulac ale nie zawszs
http://sklep.procosmetics.pl/pl/p/Zestaw-do-manicure-hybrydowego-MEDIUM-/1514Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 13:08
-
Tissaia wrote:Kozamonia, ja myślę że jutro jak zaznaczysz kolejną wyższą temperaturę to OF Ci przesunie owu tam gdzie masz zielone plusy.
-
nick nieaktualny