Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Czytałam na wizażu, że te hybrydy z semilaca są ciężkie do ściągania, więc zastanawiam się nad tym pro cosmetics
http://sklep.procosmetics.pl/pl/p/Zestaw-do-manicure-hybrydowego-MEDIUM-/1514
Ja tam robie na zelu i w zmywaczu do paznokci hybrydowych zamocze 5min i potem frezarka przejezdzam i lakieru nie ma -
KlaudyŚ wrote:Ja tam robie na zelu i w zmywaczu do paznokci hybrydowych zamocze 5min i potem frezarka przejezdzam i lakieru nie ma
-
kozamonia wrote:Czytałam na wizażu, że te hybrydy z semilaca są ciężkie do ściągania, więc zastanawiam się nad tym pro cosmetics
http://sklep.procosmetics.pl/pl/p/Zestaw-do-manicure-hybrydowego-MEDIUM-/1514
Ponoć też firma INGRID ma dobre lakiery hybrydowe. Moja kosmetyczka ich używa i jeszcze z OPI jak się nie mylę...kozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitek85 wrote:Hej dziewczyny,
pomimo tego, że ostatnio się nie odzywam to ciągle Was czytam i kibicuje Wam.
Tissaia- rozpoczęłyśmy cykl w tym samym dniu Jutro powinnam dostać okresu...
Kitek, no ja na jutro też mam termin @.
A może u Ciebie się nie pojawi? -
Tissaia wrote:Kitek, no ja na jutro też mam termin @.
A może u Ciebie się nie pojawi?
Tissaia, sama już nie wiem... Raczej się pojawi. Ten cykl w ogóle uważam za dziwny. Pierwszy raz miałam zawroty głowy ( musiałam wyjść w niedzielę ze mszy, bo słabo mi się zrobiło), następnego dnia również miałam kołowanie w głowie.. Od jakiś 4 dni mam uczucie jakby coś mi w gardle stało i ta zgaga. Robiłam test w 25 dc i wyszedł negatywny. Jutro pewnie przyjdzie @.. Aaa i tak chce mi się spać, że nie mogę tego opanować, ale to pewnie przez tę pogodę.12 cs, 31 lat, PCOS -
nick nieaktualnyKitek85 wrote:Tissaia, sama już nie wiem... Raczej się pojawi. Ten cykl w ogóle uważam za dziwny. Pierwszy raz miałam zawroty głowy ( musiałam wyjść w niedzielę ze mszy, bo słabo mi się zrobiło), następnego dnia również miałam kołowanie w głowie.. Od jakiś 4 dni mam uczucie jakby coś mi w gardle stało i ta zgaga. Robiłam test w 25 dc i wyszedł negatywny. Jutro pewnie przyjdzie @.. Aaa i tak chce mi się spać, że nie mogę tego opanować, ale to pewnie przez tę pogodę.
Kitek może po prostu za wcześnie test zrobiłaś...
Ja wczoraj zrobiłam, 27 dc, i negatyw jak u Ciebie. -
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Też coś z tego wiem Gizmo:/ chociaz ja posiadam męża tylko w weekendy... W tygodniu jestem singielka hehe:) a co do BDSM to po Grey'u troszkę Pań zalapalo o co chodzi hehe;) wiem wiem lipaaa ale co druga przeczytała jednym tchem;)