Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
aha kochane a powiedzcie mi czy was też bolą piersi w 1 fazie cyklu? robiłam w zeszłym cyklu 6 dni po owu prolaktynę ale w normie .. więc mam uznać że taka moja natura .. a i po tym całym zabiegu łyżeczkowania boli mnie na tydzień przed @ brzuch po czym przychodzi @ i już w ten dzień wcale prawie nie boli .. wcześniej bolało mnie w dzień @ na kilka godzin wcześniej zanim się pojawiła... czy to normalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:46
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no ja tak współżyłam właście co 2 dzień ale akurat mi wypadło 2 dni przed owu i w dzień testu owu no to ja poprawiłam w dzień po .. ale lipa.. a może właśnie powinnam w dzień przed owu a później dzień po..u mnie system zawsze zaznacza owu w dzień po teście z tym że np test wykonałam oststnio o 12 w południe -pozytyw a mierząc temp o 00.00 w nocy już mi zaznaczyło że owu byłą .. dodam że dzień przed pozytywnym testem robiłam test o 13 - był zdecydowanie negatyw ledwo widoczna krecha
Myślę, że 2 dni przed owulacja jest ok, to już zależy chyba od jakości plemników, od środowiska w pochwie lub od szczęścia...Wiadomo, że im bliżej owulacji tym lepiej.
Dużo jest kobiet które polują na dziewczynkę i specjalnie sexują 2-3 dni przed owulacja.
Ja mam podobnie jak ty - zobaczymy czy się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:50
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Babeczki o to nasze pierwsze bobo na forum.
Sylwia91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0742ae52dd7.jpgViolet146, Pączek, Zołza:), Tuliska, AniaŁ123, emidomi, Szaron, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Waldi napisała ponoć o 21 ze coś się dzieje a mało minute po północy tu była. Ale to nie jest na 100 pewna wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 11:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny