Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fecbba37c5ed.jpg
Dobry Dzień
Dzień dobry
Ja się częstuję tak na drugie śniadaniePączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caro gratulacje
I oczywiście gratulacje dla Sylwii i buziaczki dla pierwszej dziecinyCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Dobry
Ja o obiedzie już mysle - za 30 min ide jesc
Ja dzisiaj późno jadłam śniadanie, bo znowu byłam się kuć. Wczoraj wieczorem byłam u nowej pani endo i nie chcę zapeszać, ale spodobała mi się babkaI na dodatek Luxmed
Dała mi skierowania na TSH, tf3 i ft4 i kazała dzisiaj zrobić, i co najlepsze, nie wiedziałam że są takie praktyki w Luxmedzie, wcisnęła mnie za dwa tygodnie, mimo że do niej czeka się 2 miesiące
Ale wydaje się, że jej zależy i chce mnie wyprowadzić na prostą. Niestety nie wyrażała się pochlebnie na temat mojego dotychczasowego leczenia
Teraz robię wielki zwrot i może się okazać, że moje problemy są spowodowane subkliniczną nadczynnością, która mojemu "byłemu" endo nie przeszkadzała -
Smacznego obiadku
Ja mam ochotę ale na czekoladę. W biurze zawsze mamy zapas słodyczy, i taka piękna milka do mnie mruga, ale ja nadal jestem na tej diecie -
AniaŁ123 wrote:Ja dzisiaj późno jadłam śniadanie, bo znowu byłam się kuć. Wczoraj wieczorem byłam u nowej pani endo i nie chcę zapeszać, ale spodobała mi się babka
I na dodatek Luxmed
Dała mi skierowania na TSH, tf3 i ft4 i kazała dzisiaj zrobić, i co najlepsze, nie wiedziałam że są takie praktyki w Luxmedzie, wcisnęła mnie za dwa tygodnie, mimo że do niej czeka się 2 miesiące
Ale wydaje się, że jej zależy i chce mnie wyprowadzić na prostą. Niestety nie wyrażała się pochlebnie na temat mojego dotychczasowego leczenia
Teraz robię wielki zwrot i może się okazać, że moje problemy są spowodowane subkliniczną nadczynnością, która mojemu "byłemu" endo nie przeszkadzałaNajważniejsze że chce Ci wszystko skierować na dobre tory i wyprostować. Czasami trzeba zrobić krok do tyłu żeby pózniej zrobić dwa do przodu. Wiesz jak jest - lekarz lekarzowi nie równy - już ja się nie raz o tym przekonałam. Ale jak już trafiam na właściwą osobę to już trzymam się jej rekami i nogami - nawet jak bym miała czekac 2-3 miesiące. To samo mam z fryzjerem i kosmetyczka - jak mi podpasuje i sprawdzona to koniec - nie zmieniam.
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Smacznego obiadku
Ja mam ochotę ale na czekoladę. W biurze zawsze mamy zapas słodyczy, i taka piękna milka do mnie mruga, ale ja nadal jestem na tej diecie -
Sylwia91 wrote:Hehehe oj dziewczyny do maratonu to daleko haha ból konkretny i inny, wolę biegać haha
O 20:30 około byliśmy na porodówce i od razu przebili pęcherz. Wody poszły i zaczęły się skurcze i bóle, coraz mocniejsze i mocniejsze aż mam gardło zdarte. Po 3 godzinach zaczęły się parte i pół godziny się około męczyłam bo były krótkie bardzo więc dali mi oxy w kroplówce. Nacięcie zrobili i jakoś poszło, ale Nacięcie bolało chyba najbardziej.
Co prawda cudek piękny wynagradza wszystko...
Zołzolku skarbie kochany privMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Aniu, miałam odpisać wczoraj, ale mi umknęło
ja miałam prolaktynę w górnej granicy - zaczęłam przygodę z castagnusem i chyba pomógł. O dziwo nie popisałam się, bo robiłam ją dzień po małym
Jakoś nie wiedziałam, że jest zakazna dodatek stres, bo nie cierpię pobierania krwi, długo szukałam wejścia do lab. i w sumie wynik jaki miałam, taki miałam...
stosunek lh do fsh miałam na poziomie 0,58 - ponoć 0,6 jest taki minimalny...badania robiłam w lipcu, od tamtego czasu castagnus i inofem i we wrześniu kropek... od sierpnia na euthyroksie...AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:A my właśnie przywiezlismy małą z przedszkola, bo biegunkę od rana ma. Ah z tymi dzieciorami
niestety szaleje jelitówka... znajomi też się meczą... Mały przyniósł i teraz wszyscy mają -
My z groszkiem leczymy się od piątku jelitowka i grypa...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Myślę, że zaczniemy z Caro polecać Karkonosze... Ona była w Karpaczu, ja w Szklarskiej Porębie w szczęśliwym cyklu.
Także chodzenie po górach, wysiłek pomaga
choć u mnie do owulacji doszło już w Gdańsku, to górski restart pomógł na pewno -
Zołza:) wrote:Chyba że zrobimy jakaś mała ogólna zbiórkę i coś od wszystkich cioc z of
))
Edit: Zołzontko i Kimi dajcie znać jak cos wymyslicie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 12:24
Kim87 lubi tę wiadomość