Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepiej się złożyć, zobaczyć ile się zbierze (proponuję dowolną kwotę w jakimś tam przedziale) i wtedy coś za to kupić dla mamy i małej
jakbyście potrzebowały inspiracji w dzieciowych zakupach to służę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 12:38
worldbyme lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok baby które chcą brać udział w kompletowaniu prezentu dla naszego pierwszego Royal Baby uprzejmie są proszone o widomosci priv do mnie bądź Zołza. Odpowiemy wam tam jaki jest plan.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Dużo zdrowia!
Co do giftu też jestem chętna07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Kim87 wrote:Ok baby które chcą brać udział w kompletowaniu prezentu dla naszego pierwszego Royal Baby uprzejmie są proszone o widomosci priv do mnie bądź Zołza. Odpowiemy wam tam jaki jest plan.
Kim zaproszenie ci wysłałam bo nie mogę priva wysłać
Chętnie się dołożę dla Royal BabyZołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dziewczynki od razu pisze co do tego gdzie kiedy i jak to damy znać jak będziemy miały kwotę mniej więcej . Do każdej się odezwę nie martwcie się i nie trzeba robić tego na juz bo Sylwia i tak jeszcze w szpitalu jestMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:Myślę, że zaczniemy z Caro polecać Karkonosze... Ona była w Karpaczu, ja w Szklarskiej Porębie w szczęśliwym cyklu.
Także chodzenie po górach, wysiłek pomaga
choć u mnie do owulacji doszło już w Gdańsku, to górski restart pomógł na pewnowięc klimat sprzyjający:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 13:34
Cherry_Blossom wrote:U mnie dziś test owu wyrazniejszy, więc może płodność i naturalny rytm hormonalny wrócił
Cherry_Blossom wrote:U mnie dziś test owu wyrazniejszy, więc może płodność i naturalny rytm hormonalny wróciłMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:aha kochane a powiedzcie mi czy was też bolą piersi w 1 fazie cyklu? robiłam w zeszłym cyklu 6 dni po owu prolaktynę ale w normie .. więc mam uznać że taka moja natura .. a i po tym całym zabiegu łyżeczkowania boli mnie na tydzień przed @ brzuch po czym przychodzi @ i już w ten dzień wcale prawie nie boli .. wcześniej bolało mnie w dzień @ na kilka godzin wcześniej zanim się pojawiła... czy to normalne?
Czarnulka ja mam tak samo bol brzucha tydzien przed @ wlasnie do okresu 4 dni i sie mecze i do tego lewy jajnik caly cykl. Raczej z ciazy nic nie bedzie. Szykuje sie na niedzielną @czarnulka24 lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016