Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepiej się złożyć, zobaczyć ile się zbierze (proponuję dowolną kwotę w jakimś tam przedziale) i wtedy coś za to kupić dla mamy i małej
jakbyście potrzebowały inspiracji w dzieciowych zakupach to służę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 12:38
worldbyme lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok baby które chcą brać udział w kompletowaniu prezentu dla naszego pierwszego Royal Baby uprzejmie są proszone o widomosci priv do mnie bądź Zołza. Odpowiemy wam tam jaki jest plan.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
DziękujemyCherry_Blossom wrote:Dużo zdrowia!
Co do giftu też jestem chętna
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Kim87 wrote:Ok baby które chcą brać udział w kompletowaniu prezentu dla naszego pierwszego Royal Baby uprzejmie są proszone o widomosci priv do mnie bądź Zołza. Odpowiemy wam tam jaki jest plan.
Kim zaproszenie ci wysłałam bo nie mogę priva wysłać
Chętnie się dołożę dla Royal Baby
nick nieaktualny, Kim87 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
Dziewczynki od razu pisze co do tego gdzie kiedy i jak to damy znać jak będziemy miały kwotę mniej więcej . Do każdej się odezwę nie martwcie się i nie trzeba robić tego na juz bo Sylwia i tak jeszcze w szpitalu jest
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
A ja mieszkam w Kotlinie Klodzkiej:)LILITH.P wrote:Myślę, że zaczniemy z Caro polecać Karkonosze... Ona była w Karpaczu, ja w Szklarskiej Porębie w szczęśliwym cyklu.
Także chodzenie po górach, wysiłek pomaga
choć u mnie do owulacji doszło już w Gdańsku, to górski restart pomógł na pewno
więc klimat sprzyjający:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 13:34

I bardzo dobrze:*:* teraz już będzie tylko lepiej. A pytalas jak się czuje. Zestresowana, bo martwię się czy nie za wolno to wszystko sie dzieje. Ale jutro mam lekarza więc mam nadzieję, że mnie uspokoi:)Cherry_Blossom wrote:U mnie dziś test owu wyrazniejszy, więc może płodność i naturalny rytm hormonalny wrócił

Na pewno kocha a owu szybko wraca na prawdę i nie widzę powodu aby u ciebie miało być inaczejCherry_Blossom wrote:U mnie dziś test owu wyrazniejszy, więc może płodność i naturalny rytm hormonalny wrócił
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
czarnulka24 wrote:aha kochane a powiedzcie mi czy was też bolą piersi w 1 fazie cyklu? robiłam w zeszłym cyklu 6 dni po owu prolaktynę ale w normie .. więc mam uznać że taka moja natura .. a i po tym całym zabiegu łyżeczkowania boli mnie na tydzień przed @ brzuch po czym przychodzi @ i już w ten dzień wcale prawie nie boli .. wcześniej bolało mnie w dzień @ na kilka godzin wcześniej zanim się pojawiła... czy to normalne?
Czarnulka ja mam tak samo bol brzucha tydzien przed @ wlasnie do okresu 4 dni i sie mecze i do tego lewy jajnik caly cykl. Raczej z ciazy nic nie bedzie. Szykuje sie na niedzielną @
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016