Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Na pewno kocha a owu szybko wraca na prawdę i nie widzę powodu aby u ciebie miało być inaczej
Kurczę no mam nadzieję. Gdyby nie to, że test tego nie pokazuje, to dałabym głowę, że mam dziś owu, bo tak mnie napiernicza
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Kurczę no mam nadzieję. Gdyby nie to, że test tego nie pokazuje, to dałabym głowę, że mam dziś owu, bo tak mnie napiernicza
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja w szczęśliwym cyklu miałam tak że w dzień owu jak koło 12 zrobiłam test i był pozytywny to ok o 20 już była tylko jedna krecha i ani śladu drugiej
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Tuliska wrote:Wisienka ja pozytywny test owu w "szczesliwym" cyklu miałam w dniu owu dopiero. Potwierdzone monitoringiem... więc ja im tak bardzo nie ufam, tym bardziej że robilam dwa razy dziennie
Dzięki :*:*Tuliska lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny jesteście kochane, znosicie taką meczydupe jak mnie
Cherry_Blossom, Tuliska lubią tę wiadomość
-
worldbyme wrote:Ja w szczęśliwym cyklu miałam tak że w dzień owu jak koło 12 zrobiłam test i był pozytywny to ok o 20 już była tylko jedna krecha i ani śladu drugiejMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Tulisiu masz 100% racji
zeby humor sobie poprawić, poznać dziewuszki które mają podobne problemy, w miarę możliwości podpowiedzieć coś madrego, wspierać i najważniejsze żeby czegoś wartosiowego się dowiedzieć
już długie miesiące tu koczuje, więc wiem co mówię
jeden dzień marudzimy, innego kopoemy po dupce gdy inna marudzi
Chcecie czy nie, wazeliny trochę poleci, ale ja was naprawdę bardzo lubię -
Tuliska wrote:Kazda z nas jest tu po coś
zeby humor sobie poprawić, poznać dziewuszki które mają podobne problemy, w miarę możliwości podpowiedzieć coś madrego, wspierać i najważniejsze żeby czegoś wartosiowego się dowiedzieć
już długie miesiące tu koczuje, więc wiem co mówię
jeden dzień marudzimy, innego kopoemy po dupce gdy inna marudzi
Chcecie czy nie, wazeliny trochę poleci, ale ja was naprawdę bardzo lubięMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Pomozecie Please??
Moj M ma wyniki nasienia. Wszystko jest ok ale ilosc nasienia to 1,3 a norma <1,5
Jest powod do zmartwien?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:A ja pierwszego posta napisalam 4 marca dokładnie
a czytałam od stycznia
podglądaczka