Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:A nie było sexu przed badaniem znaczy się dzień przed bądź dwa?. Może za mało wody pije . Skoro wyniki w normie tylko obejtosciowo jest troszkę poniżej to tydaje mi się ze nie trzeba panikować
Nie bylo przez 5dni..
Musze mu powiedziec zeby wode pil!.
Lekarz mowi ze ok, ale czasem boje sie ich sluchac hihi -
Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
mam lekarza i strrrasznie się boję. Ale w sumie tak sobie policzylam, ze owulka byla dopiero w okolicach 16ego więc termin miesiaczki przypadal gdzies tak na 30.09-01.10 więc może rzeczywiście 6ego bylo za wczesnie zeby pecherzyk sie rozwinal i stad tylko 2 mm:)
Kim87, Szaron lubią tę wiadomość
nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
mam lekarza i strrrasznie się boję. Ale w sumie tak sobie policzylam, ze owulka byla dopiero w okolicach 16ego więc termin miesiaczki przypadal gdzies tak na 30.09-01.10 więc może rzeczywiście 6ego bylo za wczesnie zeby pecherzyk sie rozwinal i stad tylko 2 mm:)
Wszustko bedzie dobrze! 3ymamy kciuki!19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Nie bylo przez 5dni..
Musze mu powiedziec zeby wode pil!.
Lekarz mowi ze ok, ale czasem boje sie ich sluchac hihiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
19Biedroneczka91 wrote:Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
-
Bardzo bardzo mocne kciuki
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:hej dziewczyny. ja mam takie pytanie czy któras z was brała wiesiołka ? jeśli tak to jak go stosowała ile dziennie ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana ja bralalm kiedyś 1500 i dawał rade teraz biorę 2000mg bo innej firmy bo po 1500mg nie widziałam różnicy dawka dzienna o ile dobrze pamiętam to max 3000mg
-
Tuliska wrote:Natchnelas mnie Kimi i taraz sobie sprawdziłam jak to z tym składem jest i ja lykalam oeparol femine... dzienną dawka min. 2335 mg w 5 kapsułkach tyle że w nich jest oprócz wiesiołka olej z nasion lnu. Teraz kupilam zwykłego wiesiołka i w dziennej dawce (6kapsułek) rzeczywiście jest niby 3000mg
ja mam wiesiołka z firmy oleo vitum i jest troszke gorszy od mojego poprzedniego belgijskiego;) teraz dawkę zwiększyła do 2000 mg to zobaczę jak będzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat