Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:A nie było sexu przed badaniem znaczy się dzień przed bądź dwa?. Może za mało wody pije . Skoro wyniki w normie tylko obejtosciowo jest troszkę poniżej to tydaje mi się ze nie trzeba panikować
Nie bylo przez 5dni..
Musze mu powiedziec zeby wode pil!
.
Lekarz mowi ze ok, ale czasem boje sie ich sluchac hihi -
Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
mam lekarza i strrrasznie się boję. Ale w sumie tak sobie policzylam, ze owulka byla dopiero w okolicach 16ego więc termin miesiaczki przypadal gdzies tak na 30.09-01.10 więc może rzeczywiście 6ego bylo za wczesnie zeby pecherzyk sie rozwinal i stad tylko 2 mm:)
Kim87, Szaron lubią tę wiadomość

nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
mam lekarza i strrrasznie się boję. Ale w sumie tak sobie policzylam, ze owulka byla dopiero w okolicach 16ego więc termin miesiaczki przypadal gdzies tak na 30.09-01.10 więc może rzeczywiście 6ego bylo za wczesnie zeby pecherzyk sie rozwinal i stad tylko 2 mm:)
Wszustko bedzie dobrze! 3ymamy kciuki!
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Wudaje mi się ze ok. Woesz ważna jest morfologia a objętość na drugim miejscu stoi a wasz wynik nieznacznie jest poniżej normyOlciuska wrote:Nie bylo przez 5dni..
Musze mu powiedziec zeby wode pil!
.
Lekarz mowi ze ok, ale czasem boje sie ich sluchac hihiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Trzymam mocno !19Biedroneczka91 wrote:Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
mam lekarza i strrrasznie się boję. Ale w sumie tak sobie policzylam, ze owulka byla dopiero w okolicach 16ego więc termin miesiaczki przypadal gdzies tak na 30.09-01.10 więc może rzeczywiście 6ego bylo za wczesnie zeby pecherzyk sie rozwinal i stad tylko 2 mm:) -
19Biedroneczka91 wrote:Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
Bardzo bardzo mocne kciuki

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Już trzymam19Biedroneczka91 wrote:Prosze Was o kciuki jutro okolo 15:)
mam lekarza i strrrasznie się boję. Ale w sumie tak sobie policzylam, ze owulka byla dopiero w okolicach 16ego więc termin miesiaczki przypadal gdzies tak na 30.09-01.10 więc może rzeczywiście 6ego bylo za wczesnie zeby pecherzyk sie rozwinal i stad tylko 2 mm:)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
Kochana ja bralalm kiedyś 1500 i dawał rade teraz biorę 2000mg bo innej firmy bo po 1500mg nie widziałam różnicy dawka dzienna o ile dobrze pamiętam to max 3000mgJudi22 wrote:hej dziewczyny. ja mam takie pytanie czy któras z was brała wiesiołka ? jeśli tak to jak go stosowała ile dziennie ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Natchnelas mnie Kimi i taraz sobie sprawdziłam jak to z tym składem jest i ja lykalam oeparol femine... dzienną dawka min. 2335 mg w 5 kapsułkach tyle że w nich jest oprócz wiesiołka olej z nasion lnu. Teraz kupilam zwykłego wiesiołka i w dziennej dawce (6kapsułek) rzeczywiście jest niby 3000mgKim87 wrote:Kochana ja bralalm kiedyś 1500 i dawał rade teraz biorę 2000mg bo innej firmy bo po 1500mg nie widziałam różnicy dawka dzienna o ile dobrze pamiętam to max 3000mg

-
No widzisz bejbeTuliska wrote:Natchnelas mnie Kimi i taraz sobie sprawdziłam jak to z tym składem jest i ja lykalam oeparol femine... dzienną dawka min. 2335 mg w 5 kapsułkach tyle że w nich jest oprócz wiesiołka olej z nasion lnu. Teraz kupilam zwykłego wiesiołka i w dziennej dawce (6kapsułek) rzeczywiście jest niby 3000mg
ja mam wiesiołka z firmy oleo vitum i jest troszke gorszy od mojego poprzedniego belgijskiego;) teraz dawkę zwiększyła do 2000 mg to zobaczę jak będzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH