Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Po testach pozytywnych ovu mogła być tak jak zaznaczył system. Tym bardziej że widać spadek temp przed ovu.
Dlaczego ma Ci zmienić?
Pewna jesteś ze ovu miałaś później?
Zresztą to tylko program....
Na wykresie to ja w tym miesiącu miałam pewną owulacje. Szkoda tylko że gin stwierdził że nie
Kochana nie wiem czy mnie zrozumiałas dobrze ovufriend zaznaczył mi owulacje na 03 października (8dc), a miałam tydzień później. W sobotę 8 października (13dc)zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny obie kreski takie same, w niedzielę w południe powtórzyłam test i pozytywny dalej a nawet krecha ciemniejsza od kontrolnej, a późnym wieczorem i w poniedziałek krecha już znacznie bladsza.
-
Kim87 wrote:Możliwe kochana. Niestety nawet monitoring do końca nie daje pewności czuje owu była. Zatem inne obserwacje takze
hmm,, masakra ja tylko raz byłam u gina w okresie owu z rok temu .. tak nie miałam monitoringu nigdy27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
oglądam pytanie na śniadanie mówią o trojaczkach jednojajowych kobieta urodziło i takie coś się zdarza że są 3 jednojajowe raz na 200 milionów haha ma szczęście27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Violet146 wrote:Kochana nie wiem czy mnie zrozumiałas dobrze ovufriend zaznaczył mi owulacje na 03 października (8dc), a miałam tydzień później. W sobotę 8 października (13dc)zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny obie kreski takie same, w niedzielę w południe powtórzyłam test i pozytywny dalej a nawet krecha ciemniejsza od kontrolnej, a późnym wieczorem i w poniedziałek krecha już znacznie bladsza.
ja bylam niemal pewna ze owulacja w ostatnim cyklu byla 5 dni pozniej. No ale przeciez to nic takiego:)
bylo wiec cierpliwie czekalam, a ze wedlug ovu bylo wiecej dni od owulacji to co:)? Ja wiedzialam swoje, a pozno pozytywny test ciazowy to potweirdzil:)
Cherry_Blossom, Violet146 lubią tę wiadomość
Violet ja mysle, że program ześwirował przez nieregularne mierzenie temp. Poza tym i tak dal orzerywana linie. Ja obstawiam nd-pon a tak naprawdę najważniejsze żeby plemniki dotarly i się połączyły a nie co tam wykres pokazal
poza tym jeszcze z biegiem dni moze Ci zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:20
Violet146 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
kochane a jak np test owu wyjdzie pozytywny to kiedy najlepiej współżyć? w dzień testu czy dzień po ? ja 2 razy zaszłam współżyjąc tak samo 1 dzień przed testem owu i dzień po teście owu .. teraz tak nie mogę trafić tzw współżyje też po teście ale nie mogę trafić żeby
było przed testem .. wiem że może to zbieg okoliczności ale 2 razy właśnie tak współżyjąc mi się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:23
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Violet146 wrote:Yes, ovufriend się poprawił. Bo ja dziś wpisałem sobie temperaturę od razu na jutro zamiast na dzisiaj hehehe. Poprawiłam daty i ovufriend zmienił mi owulacje. Hehe zmęczenie robi swoje
Zauważyłam później że chodzi o tydzień różnicy31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Violet146 wrote:Yes, ovufriend się poprawił. Bo ja dziś wpisałem sobie temperaturę od razu na jutro zamiast na dzisiaj hehehe. Poprawiłam daty i ovufriend zmienił mi owulacje. Hehe zmęczenie robi swoje
No widziszViolet146 lubi tę wiadomość
mama:
-
czarnulka24 wrote:kochane a jak np test owu wyjdzie pozytywny to kiedy najlepiej współżyć? w dzień testu czy dzień po ? ja 2 razy zaszłam współżyjąc tak samo 1 dzień przed testem owu i dzień po teście owu .. teraz tak nie mogę trafić tzw współżyje też po teście ale nie mogę trafić żeby
było przed testem .. wiem że może to zbieg okoliczności ale 2 razy właśnie tak współżyjąc mi się udało
Kochana pozytywny test mówi, że prawdopodobnie w ciągu 24-36h będzie owu. Plemiory też potrzebują chwili żeby dojśćczarnulka24 lubi tę wiadomość
mama:
-
czarnulka24 wrote:o kurczę .. he to możliwe ? że mimo wzrostu temp owu wystąpiła później ?
Wg mnie i moich obserwacji ovu była 14 dc. W poniedziałek 17 dc miałam 3 monitoring i pecherzyk zniknął bez śladu. Nie było też innego mogacego być uznanym za potencjalnie dominujący. Temperatura skoczyła mi od razu po domniemanej przeze mnie owulacji i trzyma się narazie na wyższym poziomie.
Także dziewczyny niczego nie można być pewnym w tych czasach niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:28
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:kochane a jak np test owu wyjdzie pozytywny to kiedy najlepiej współżyć? w dzień testu czy dzień po ? ja 2 razy zaszłam współżyjąc tak samo 1 dzień przed testem owu i dzień po teście owu .. teraz tak nie mogę trafić tzw współżyje też po teście ale nie mogę trafić żeby
Kim87 lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja wychodzę z zalozenia ze najlepiej współzyc co drugi dzien. Wtedy owulka nas nie zaskoczy:)
no ja tak współżyłam właście co 2 dzień ale akurat mi wypadło 2 dni przed owu i w dzień testu owu no to ja poprawiłam w dzień po .. ale lipa.. a może właśnie powinnam w dzień przed owu a później dzień po..u mnie system zawsze zaznacza owu w dzień po teście z tym że np test wykonałam oststnio o 12 w południe -pozytyw a mierząc temp o 00.00 w nocy już mi zaznaczyło że owu byłą .. dodam że dzień przed pozytywnym testem robiłam test o 13 - był zdecydowanie negatyw ledwo widoczna krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:36
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
A jeszcze jedno pytanko czy wy sobie kalkulujecie temperaturę? że jak za późno zmierzycie to odejmujecie, a jak za wcześnie to dodajcie, bo np, wczoraj wstałam o koło 4:30 (nie wiem czemu) więc zmierzylam temperature i było 36,60 i co powinnam dodać coś do tego czy olać to pomimo wczesnej godziny pomiaru...?
-
Informuje. Mam wyniki:
Beta 107,5
Progesteron 22,5
Tylko inny psikus się pojawił:
Żelazo 23 (50-160)
RBC 3,79 (4,00-5,00)
HGB 10,8 (12,00-16,00)
HCT 31,8 (36,00-47,00)
Violet146, Pączek, Dzezabella lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼