Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Narazie doznałam szoku - mój entuzjazm opadł
Pierwszy szok zawsze najgorszy, ale na spokojnie!!
Przede wszystkim zrób przeciwciała, poszerz diagnostykę o ft3 i ft4. Tarczycę się leczy!
Ja co prawda hashi nie mam, ale mam niedoczynność. Miesiąc na tabletkach i co? 2 kreski. Jak masz rozwalone hormony tarczycowe, to mamy powód problemów z zajściem, wyregulujesz się i będzie ok!
Grunt to dobry endokrynolog!!Cherry_Blossom, Szaron lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:No czarnulko to bierz męża w obroty!
no jutro z rana dorwę bo dziś idzie do pracy na wieczór więc zaraz idzie spać ale jutro z rana nie popuszczę ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:że jak ?bo nie rozumiem ... dziś dopiero pierwszy raz zatestowałam .. a jaki jutro powinien być ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 15:12
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:no jutro z rana dorwę bo dziś idzie do pracy na wieczór więc zaraz idzie spać ale jutro z rana nie popuszczę ..
czarnulka24 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
LILITH.P wrote:Pierwszy szok zawsze najgorszy, ale na spokojnie!!
Przede wszystkim zrób przeciwciała, poszerz diagnostykę o ft3 i ft4. Tarczycę się leczy!
Ja co prawda hashi nie mam, ale mam niedoczynność. Miesiąc na tabletkach i co? 2 kreski. Jak masz rozwalone hormony tarczycowe, to mamy powód problemów z zajściem, wyregulujesz się i będzie ok!
Grunt to dobry endokrynolog!!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:Pierwszy szok zawsze najgorszy, ale na spokojnie!!
Grunt to dobry endokrynolog!!
Wlasnie szukam zapisów bo moja endo dopiero 27 grudnia -
Cherry_Blossom wrote:A ja się pytam :
GDZIE JEST GADUA?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 15:15
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:a widziałyście wykres Caro?
owu wyznaczyło owulację, ajakieś 4-5 dni przed owulacją :DD
eh, te górskie klimatyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Zrób najlepiej o tej samej porze i 2h przed nic nie pij27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cherry_Blossom wrote:Lilitku, pierwszy pawik zaliczony?
no badzień po teście, ale to pewnie psychika zadziałała
teraz mnie mocniej mdli rankami, a że muszę brać euthyrox, to nieco dłużej się męczęi wieczorem mdłości... na szczęście bez szaleństw
-
Caro wrote:Dziewczyny,
Za wszystkie kciuki dziękuję
Beta 265,7
Przyrost o 174 %
Prg 26,6
Jestem taka szczęśliwa, chyba dopiero poznałam uczucie szczęścia
Caro CUDOWNIECaro lubi tę wiadomość