Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Poryczałam sie no poryczałam jak małe dziecko !
siedze i nie moge sie opanowac - jak zcazełam czytac jakie moga byc akcje w ciazy itp
Pączek nie zaczynaj, bo ja też mam hashi. Kiedyś czytałam, teraz już się od tego odcięłam. Koncentruję się tylko na TSH i FT3 i FT4. Też jestem wkurzona że mam to paskudztwo, ale niestety nic z tym już nie zrobięAle da się żyć i da się zajść, są na to żywe dowody :*
Pączek, Szaron lubią tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Czaje sie w krzaczorach, czasmi Was podczytuje. Ostatnio jakos nie mam weny na pisanie. ciagle mnie cos boli, czuje sie jak emerytka.
ja tak miałam w okolicach 30jak zaczęli mi szukać chorób... zwyrodnienie kręgów szyjnych, potem innych... potem refluks i niezapomniane przeżycia związane z gastroskopią
nigdy więcej
-
AniaŁ123 wrote:Pączek nie zaczynaj, bo ja też mam hashi. Kiedyś czytałam, teraz już się od tego odcięłam. Koncentruję się tylko na TSH i FT3 i FT4. Też jestem wkurzona że mam to paskudztwo, ale niestety nic z tym już nie zrobię
Ale da się żyć i da się zajść, są na to żywe dowody :*
otóż to, a najważniejsze to wyregulować ft'kiPączek lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja tak miałam w okolicach 30
jak zaczęli mi szukać chorób... zwyrodnienie kręgów szyjnych, potem innych... potem refluks i niezapomniane przeżycia związane z gastroskopią
nigdy więcej
-
AniaŁ123 wrote:Pączek nie zaczynaj, bo ja też mam hashi. Kiedyś czytałam, teraz już się od tego odcięłam. Koncentruję się tylko na TSH i FT3 i FT4. Też jestem wkurzona że mam to paskudztwo, ale niestety nic z tym już nie zrobię
Ale da się żyć i da się zajść, są na to żywe dowody :*
Co ja bym bez was zrobiła ! Panika pewnie sięgnęła by zenitu !
Dobrze ze ja tu trafiłam !
W takich momentach cieszę sie najbardziej !
No to co - w kupie raźniej z badaniami ft'kowAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No to teraz ja sie w krzaki udaje bo zaczynam imprezowy weekend !
Troche pobaluje to sie odstresuje !
Ściskam was mocno Dziewczynki !
Miłego weekendu !
udanej 2dniowej dżamprezy!
pij, ile wleziePączek lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:To ja nie mam co narzekac:) mnie ostatnio ciagle glowa boli albo mam jakies nerwobole:) wczoraj wlazlo mi cos w bark i nie moge na bok glowy schylic:) ale to pewnie przez pozycje przy
ja tylko kichnęłam jednego popołudnia i zablokowała mi się szyja na 2h... od razu IP, neurolog... i słowa, podtrzymujące na duchu:
"na szczęście to nie guz mózgu, ale ma pani takie zwyrodnienie...jak babeczka po 70"
szybki telefon do Teściowej, internista w koncu..a Ona, że uczeni ludzie tak mają, jak uczuła sie do 2 stopnia specjalizacji, to jej kręgi szyjne zaczęły na przełyk uciskać -
LILITH.P wrote:ja tylko kichnęłam jednego popołudnia i zablokowała mi się szyja na 2h... od razu IP, neurolog... i słowa, podtrzymujące na duchu:
"na szczęście to nie guz mózgu, ale ma pani takie zwyrodnienie...jak babeczka po 70"
szybki telefon do Teściowej, internista w koncu..a Ona, że uczeni ludzie tak mają, jak uczuła sie do 2 stopnia specjalizacji, to jej kręgi szyjne zaczęły na przełyk uciskać -
Kim87 wrote:Testy na ogół równie pozytywne powinny wyjść 2 -3 dni z kolei i potem następny o wile jaśniejszy. Wtedy ładnie widać ze hormon osiągnął szczyt i potem najprawdopodobniej była owu i mamy spadek. Dlatego jutro zatestuj i daj znać jaki wynik. Może być poz bądź neg. Jak poz to jeszcze owu się zbliza jak bladzioch to ze jajo się uwolnilo27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cherry_Blossom wrote:Męża dorwij dzisiaj!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:No to teraz ja sie w krzaki udaje bo zaczynam imprezowy weekend !
Troche pobaluje to sie odstresuje !
Ściskam was mocno Dziewczynki !
Miłego weekendu !
Miłego weekendu!!! Ja niestety mam pracowitą sobotę, aż do 5 rano w niedzielęostatnie wesele w sezonie trzeba odśpiewać
Pączek lubi tę wiadomość