Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek jestem chodzącym dowodem na zajście w ciążę przy Hashimoto - startowałam kilka lat temu z TSH coś pod 5, wyregulowane do 0,9-1,5 i jest git. Przeciwciała są, no i cóż z tego
A do tego mam za wysoki testosteron i policystyczne jajniki. Więc nie ma co się zadręczać, bo jak takiemu endokrynologicznemu "przypadkowi" jak ja w 3 cykle się udało to wszystkim Wam się uda
Laski tak czytam Ines, że badania, progesteron, beta po raz kolejny... Idę do lekarza w czwartek, coś poza TSH i tą zrobioną już betą mam zbadać na wszelki wypadek? To pierwsza wizyta więc nie wiem czego ode mnie będzie wymagał.
Codziennie sikam na paski, z dnia na dzień druga kreska jest ciemniejsza, dziś wysikałam prawie tak ciemny jak ten kontrolny
stokrotka666, Cherry_Blossom, AniaŁ123, Pączek, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:ja nie wiem nawet co to za lek więc nie pomogę ,
ale teraz po poronieniu mam b,wczesną owulację 11dc,10dc, wcześniej miałam 13-14 mnie już jajnik zaczyna boleć w 5dc , więc możliwe że i u ciebie zjawi się szybciej a jak miałaś do tej pory regularnie ? -
stokrotka666 wrote:No mialam roznie, 12,14...tak mniej wiecej..czytalam ulotke leku i tam pisza zeby brac od 5dc a mi lekarz kazal od 2dc wiec wzielam od 3 i przez 7dni i pozniej od 14dc mam brac duphaston
Kochanie i bierzesz ten Clostilbegyt bez monitoringu?? Jeśli tak to gratuluję lekarzowi odwagi.. Jajeczka mogą urosnąć za duże i wtedy nie jest wskazane zajść bo mogą być problemy całkowicie.. To musi być monitorowane.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Kochanie i bierzesz ten Clostilbegyt bez monitoringu?? Jeśli tak to gratuluję lekarzowi odwagi.. Jajeczka mogą urosnąć za duże i wtedy nie jest wskazane zajść bo mogą być problemy całkowicie.. To musi być monitorowane.
-
WaldhauzerM wrote:Kochanie i bierzesz ten Clostilbegyt bez monitoringu?? Jeśli tak to gratuluję lekarzowi odwagi.. Jajeczka mogą urosnąć za duże i wtedy nie jest wskazane zajść bo mogą być problemy całkowicie.. To musi być monitorowane.
-
stokrotka666 wrote:Troche mnie wystraszylas teraz:-(
Mnie po prostu gin powiedział że to trzeba monitorowac bo jak jajeczko będzie za duże to nie można się starać.. Nie wnikałam dlaczego bo miałam monitoring..
Po za tym jak lekarz nie obserwuje cyklu to skąd może wiedzieć że jest owulacja i kiedy się dokładnie odbywa??
Może warto się dowiedzieć nawet od lekarza dokładnie co i jak.
Z tego co pamiętam to nawet w ulotce jest napisane że stosując ten lek powinno się monitorowac cykl.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cherry_Blossom wrote:Waldi
jak się czujesz?
Dzięki że pytasz.. Żyję kochana. Coraz ciężej ale trzymam się. Postanowiłam do Was zajrzeć.. Cały czas o Was pamiętam tylko po woli nie ogarniam wszystkiego.
A co u Ciebie??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Mnie po prostu gin powiedział że to trzeba monitorowac bo jak jajeczko będzie za duże to nie można się starać.. Nie wnikałam dlaczego bo miałam monitoring..
Po za tym jak lekarz nie obserwuje cyklu to skąd może wiedzieć że jest owulacja i kiedy się dokładnie odbywa??
Może warto się dowiedzieć nawet od lekarza dokładnie co i jak.
Z tego co pamiętam to nawet w ulotce jest napisane że stosując ten lek powinno się monitorowac cykl. -
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Dzięki że pytasz.. Żyję kochana. Coraz ciężej ale trzymam się. Postanowiłam do Was zajrzeć
.. Cały czas o Was pamiętam tylko po woli nie ogarniam wszystkiego.
A co u Ciebie??
Oj kochana jeszcze chwila i będziesz tulic maleństwo, nawetnie wiesz kiedy zleci
A u mnie... co mam Ci powiedzieć... bardzo ciężko...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tuliska wrote:Mam takie 4 najlepsze przyjaciółki... jedna ma dwójkę chłopców 3 lata i 4 mies. , druga za chwilę rodzi a dwie pozostałe właśnie mi oznajmily ze są w ciąży... A mnie serducho pękło na milion kawałków... Tak strasznie tęsknię za moją krolewną...
-
WaldhauzerM wrote:Pamięta mnie tu ktoś?? Pomijając Zołzitę bo to oczywiste
WaldiPamiętamy
WaldhauzerM lubi tę wiadomość