Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Cześć. Mam pytanie do dziewczyn, które są po zabiegu. Co brałyście przeciwbólowo? Wzięłam już dwie No-spy Max i nic nie pomogło
Ból jest okropny
Mogę wziąć ibuprom forte? Czy polecacie coś innego?
Jeju KochanaJa niestety nie mam pojęcia
A możesz wejść do wanny? Wiem że ciepła kąpiel pomaga na różne bóle. Jeśli nie ma przeciwwskazań, to może spróbuj.
-
stokrotka666 wrote:To ja nie mam co narzekac:) mnie ostatnio ciagle glowa boli albo mam jakies nerwobole:) wczoraj wlazlo mi cos w bark i nie moge na bok glowy schylic:) ale to pewnie przez pozycje przy
Ja bardzo polecam fizykoterapie/masaże lecznicze. Ja chodzę sobie tak 1-2 razy w miesiącu. Mnie znowu stale spina kark i żuchwa, później schodzi niżej, aż plecy bolą niemiłosiernie i głową nie mogę ruszać. Dla mnie to wybawienie, mam taką naturę że się spinam. Warto czasem się zdecydować na masaż niż łykać tabsy przeciwbólowe. -
AniaŁ123 wrote:Ja bardzo polecam fizykoterapie/masaże lecznicze. Ja chodzę sobie tak 1-2 razy w miesiącu. Mnie znowu stale spina kark i żuchwa, później schodzi niżej, aż plecy bolą niemiłosiernie i głową nie mogę ruszać. Dla mnie to wybawienie, mam taką naturę że się spinam. Warto czasem się zdecydować na masaż niż łykać tabsy przeciwbólowe.
ja kupiłam sobie taki mały elektrostymulator TENS... cuda robil z moimi kręgami
potem pole magnetyczne i masaż... ale w ciążuni TENSa nie wolno, pole też odpada, jedynie masażyka moim zdaniem suuuper robi!
-
LILITH.P wrote:ja kupiłam sobie taki mały elektrostymulator TENS... cuda robil z moimi kręgami
potem pole magnetyczne i masaż... ale w ciążuni TENSa nie wolno, pole też odpada, jedynie masażyka moim zdaniem suuuper robi!
A ile dałaś za takie cudeńko? -
Bella_Bella wrote:Niestety nie mogę brać kąpieli przez najbliższe dwa tygodnie
No właśnie tak myślałam
A możesz chociaż sobie położyć coś ciepłego na brzuch i okolice? Np ciepły ręcznik, termofor?
Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale niestety nie mam o tym pojęciaNawet nie wiem gdzie dokładnie Cię boli Kochana
Jedynie łóżeczko, ciepła kołdra i może jakaś meliska...
To wszystko minie! Zobaczysz już niedługo zaświeci słońce -
LILITH.P wrote:240 zł wtedy
http://www.beurer.pl/pl/elektrostymulatory/125-beurer-beurer-elektrostymulator-tens-ems-em-41.html
coś takiego mam
edit: ja byłam bardzo zadowolona, aczkolwiek na mojego Męża nie działało, więc cięzko stwierdzić, że każdemu podpasujeAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:No właśnie tak myślałam
A możesz chociaż sobie położyć coś ciepłego na brzuch i okolice? Np ciepły ręcznik, termofor?
Bardzo chciałabym Ci pomóc, ale niestety nie mam o tym pojęciaNawet nie wiem gdzie dokładnie Cię boli Kochana
Jedynie łóżeczko, ciepła kołdra i może jakaś meliska...
To wszystko minie! Zobaczysz już niedługo zaświeci słońce
Wiesz boję się ze rozgrzanie może zwiększyć krwawienie, podbrzusze bardzo boliLeżę i marzę o tym żeby przestało..
-
Bella_Bella wrote:Wiesz boję się ze rozgrzanie może zwiększyć krwawienie, podbrzusze bardzo boli
Leżę i marzę o tym żeby przestało..
może tak być, że ciepło wpłynie na rozszerzenie naczyń krwionośnych, moim zdaniem ibuprofen nie zaszkodzi czy paracetamol -
AniaŁ123 wrote:Ja bardzo polecam fizykoterapie/masaże lecznicze. Ja chodzę sobie tak 1-2 razy w miesiącu. Mnie znowu stale spina kark i żuchwa, później schodzi niżej, aż plecy bolą niemiłosiernie i głową nie mogę ruszać. Dla mnie to wybawienie, mam taką naturę że się spinam. Warto czasem się zdecydować na masaż niż łykać tabsy przeciwbólowe.
-
Bella_Bella wrote:Wiesz boję się ze rozgrzanie może zwiększyć krwawienie, podbrzusze bardzo boli
Leżę i marzę o tym żeby przestało..
No tak, rozrzedza krew
PrzestanieKochana jestem z Tobą duchem :*
-
Bella_Bella wrote:Niestety nie mogę brać kąpieli przez najbliższe dwa tygodnie
kochana co do bólu to mi w szpitalu dawali paracetamol , a jak się boisz lub nie masz to z tego co wiem to apap jest bezpieczny nawet można w ciąży stosować małą dawkę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pozdrowienia z poczekalni od ginki
Odebralam wyniki posiewu : ujemny.
No to przygotowanie do drożności powoli czas zaczynać...
Zapytam ja o tą depresje...
Czekam na relację z zabieguMnie też to czeka, jeśli w tym cyklu nie wyjdzie
-
stokrotka666 wrote:dziewczyny czy to mozliwe ze przez clostilbegyt wystapila u mnie b. wczesna owulacja? dzisiaj mam 8dc a od dwoch dni czuje klucie w jajnikach jak na owulke..
ja nie wiem nawet co to za lek więc nie pomogę ,
ale teraz po poronieniu mam b,wczesną owulację 11dc,10dc, wcześniej miałam 13-14 mnie już jajnik zaczyna boleć w 5dc , więc możliwe że i u ciebie zjawi się szybciej a jak miałaś do tej pory regularnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 18:02
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity