Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi... niezły temat zapodałam
Nigdy tak nie miałam dlatego mnie to dziwi. Zastanawiam się też na tym czy nie mam podkręconego metabolizmu, bo mam tą subkliniczną nadczynność tarczycy.
Denerwuje mnie to, bo tak jak wczoraj, to miałam jeszcze dużo siły i czułam że mogę jeszcze -
Malwiś124 wrote:Hej laski. Powiedzcie mi jak to jest. Z bety wynika ze to 4-5 tydz. Lekarza mam dopiero 31.10 a ja pracuje w piekarnii i dzwigam worki po 25kg, czy na zwolnienie moge juz isc?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Tak możesz o ile lekarz ci wystawi . U mnie się pracuje do końca 6mc ale w pracy nie dźwigam 25kg. Choć też fizyczna
Gdybym nie dzwigala to pracowalabym jak najdluzej,ale jutro zaczynam nocki na ktorych jestem sama i musze wszystko zrobic, tzn zamieszac ciasto itd itd... -
AniaŁ123 wrote:Hihi... niezły temat zapodałam
Nigdy tak nie miałam dlatego mnie to dziwi. Zastanawiam się też na tym czy nie mam podkręconego metabolizmu, bo mam tą subkliniczną nadczynność tarczycy.
Denerwuje mnie to, bo tak jak wczoraj, to miałam jeszcze dużo siły i czułam że mogę jeszcze
AniaŁ123, Szaron lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Malwiś124 wrote:Gdybym nie dzwigala to pracowalabym jak najdluzej,ale jutro zaczynam nocki na ktorych jestem sama i musze wszystko zrobic, tzn zamieszac ciasto itd itd...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochanie Ty ta mąkę zostaw w spokoju jesteś kobietą a kobiety zasypek nie powwinny bo wchodzą gdzie nie trzeba
faceci to tak
Dopiero przed chwilą przeczytałam twój wpis, no i wczoraj poczęstowałam się synka pudrem... Upssss...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:32
-
Malwiś124 wrote:Kochana bylam to powiedzial ze on od tego nie jest:/
na pewno twój komfort psychiczny tez jest wazny.
-
Violet146 wrote:Dopiero przed chwilą przeczytałam twój wpis, no i wczoraj poczęstowałam się synka pudrem... Upssss...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:42
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To do ginekologa jakiegokolwiek sprobój się dostać. Woesz skoro tak pracowałas dotychczas to wydaje mi się ze do wizyty nic nie powinno ci się stać. To nie jest praca która dopiero zaczęłas ale wiec ze w ciąży pracownie na nocki i dźwignię może się okazać niewykonalne. Ciąża to nie choroba ale z drugie strony są laski które chorują na ciąże
na pewno twój komfort psychiczny tez jest wazny.
w tym problem ze ja msc w pracy nie bylam. bo najpierw 2 tyg chorobowe a potem 2 tyg urlopu. i sie okazalo ze jestem w ciazy.... -
Malwiś124 wrote:w tym problem ze ja msc w pracy nie bylam. bo najpierw 2 tyg chorobowe a potem 2 tyg urlopu. i sie okazalo ze jestem w ciazy....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
ewa231 wrote:Te plamienia wykończa mnie psychicznie... Zamartwiam się niesamowicie. Poczekam jeszcze parę dni i chyba pojadę do innego gina na konsultacje, jeśli nic nie przejdzie.
zawsze możesz pojechać na IP... albo inny ginekolog. Może zagnieżdżenie? wstrzymałabym się póki co ze współżyciem
progesteron badałaś? -
ewa231 wrote:Te plamienia wykończa mnie psychicznie... Zamartwiam się niesamowicie. Poczekam jeszcze parę dni i chyba pojadę do innego gina na konsultacje, jeśli nic nie przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:06
-
ja się witam czwartkowo
oddałam dzisiaj nieco krwi - grupa, kiła, wirusowe zapalenie wątroby typu C i ponownie toxoplazmozaza tydzień powtarzam cytomegalię, czekam aż medicover się nieco ogarnie i mój gin wystawi mi zaświadczenie, iż jestem w dwupaku - wtedy cytomegalia w pakiecie i nie trzeba płacić
Malwiś dziwny ten rodzinny... kto, jak kto, ale to właśnie on jest od wypisywania zwolnienia lekarskiego, nawet w ciąży... -
LILITH.P wrote:ja się witam czwartkowo
oddałam dzisiaj nieco krwi - grupa, kiła, wirusowe zapalenie wątroby typu C i ponownie toxoplazmozaza tydzień powtarzam cytomegalię, czekam aż medicover się nieco ogarnie i mój gin wystawi mi zaświadczenie, iż jestem w dwupaku - wtedy cytomegalia w pakiecie i nie trzeba płacić
Malwiś dziwny ten rodzinny... kto, jak kto, ale to właśnie on jest od wypisywania zwolnienia lekarskiego, nawet w ciąży...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat