Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:A cóż mu ta strona przeszkadza?? fajnie nam tu rożowo i ciepło
Przeszkadza mu że piszę a nie robię czegoś pożytecznego.. Boli go bo nie ma z kim tak pisać jak ja..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Zrobię rano zrobię..
A tak w ogóle witam nowe koleżanki. Cieszę się że jest nas więcej.
Dzisiaj jestem tak wymięta i wypluta po szkoleniu z rewelacjami typu wzdęcia i plamienie.. 8 godzin na doopie ale się postarali.. Szkolenie darmowe i wyzerka darmowa typu obiad 2 dniowy ze schaboszczakiem na pół talerza... Dzień pełen wrażeń.. Za dużo jak dla mnie.. Jeszcze w drodze powrotnej awantura bo byłam na szkoleniu a siedziałam na różowej stronie...
To widzę że nie tylko ja uzależnionaCaro lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ja od wczoraj zalogowałam się już jakieś 12 razy, raz krócej raz dłużej, ale co wyłączę i coś porobię to po jakimś czasie a może sprawdzę jeszcze to, a jeszcze to mnie ciekawi. I tym sposobem dziś przestudiowałam dobrych kilkadziesiąt stron
Skądś to znam he he.zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:A ja to nie? mój się smieje i pyta o czym piszę z koleżankami. Dzis nawet zapytal czy może ze mna troche poczytać no i leżal mi na kolanach i czytal. I wykresiki ze mna tez podgladal Wasze
No wiesz.... No ja nie wiem... He he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Gizmo to widzę że Twój się zaangażował I jak? Podobało mu się? Nauczył się czegoś?