X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również z czasem ostatnio kiepsko stoję, ale nawet jak nie mam kiedy napisać to i tak co chwile podglądam co się dzieje :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na tel i swoim laptopie jestem zalogowana :-) nawet u męża też mam autologowanie, ale to używam jego komputera w sytuacjach awaryjnych ;-)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mówi ze wie kiedy sa spadki i wzrosty temperaturki :) i ze na takie tematy to dużo wie. Rozumie kiedy i jak jajo sie uwalnia i co,to zagniezdzenie. Oj dużo,dużo tego wie

Przynajmniej teraz będzie wiedział że to edukacyjna strona :D :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio :D i juz się smieje jak,mu czytam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:24

Margaretka89 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Przynajmniej teraz będzie wiedział że to edukacyjna strona :D :D

No no..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mojemu próbowałam wytłumaczyć o co chodzi z owulacja i że to tylko 24 godziny to mu się prawie głowa wypaliła od myślenia :-) ale nie do końca to pojął ;-)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój póki co się ze mnie śmieje :D I stwierdził, że babki serio są szalone, że takie rzeczy w internetach robią :D Ale cóż, popracuje nad nim :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego juz chyba nic nie zdziwi podobnie jak i mnie. Tym bardziej ze my się poznaliśmy przez przypadek tez przez Internet :D :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Mój póki co się ze mnie śmieje :D I stwierdził, że babki serio są szalone, że takie rzeczy w internetach robią :D Ale cóż, popracuje nad nim :D
    Mój zaakceptował nasze forum :-) też raz chciał poczytać, ale jakoś tak mu to nie wyszło :-)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • mysia89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za miłe przyjęcie i wsparcie, naprawdę tego potrzebuję:) Teraz mamy czwarty cykl starań i dzisiaj było przytulanko, może tym razem się uda... Jak nie to chyba kupię testy owulacyjne, co mi szkodzi spróbować? Oczywiście za Was też trzymam kciuki i mam nadzieję że każdej z nas tutaj się uda w końcu zobaczyć te dwie kreseczki na teście :) Bądźmy dobrej myśli:) Ja taka nakręcona bo wszystko wskazuje na to że mam owulację niedługo, z moich obliczeń wynika że przytulanko powinno być dzisiaj więc jest :) Partner juz śpi(zmęczył się bidulek:)) ale ja nie mogę spać, chciałabym juz wiedziec ale wiem że muszę poczekać :) Zatem czekamy...

myśka
    be29429a74764a3f49c23da492415aac.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja jak mojemu próbowałam wytłumaczyć o co chodzi z owulacja i że to tylko 24 godziny to mu się prawie głowa wypaliła od myślenia :-) ale nie do końca to pojął ;-)

Ty uważaj bo go jeszcze zepsujesz :D Przepalą mu się obwody i z kim będziesz serduszkować :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ty uważaj bo go jeszcze zepsujesz :D Przepalą mu się obwody i z kim będziesz serduszkować :D
    Miałam dwa podejścia do tłumaczenia, potem się już poddałam :-D wolę chłopa nie przemęczac :-D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mojego juz chyba nic nie zdziwi podobnie jak i mnie. Tym bardziej ze my się poznaliśmy przez przypadek tez przez Internet :D :D

My w sumie też przez internet, zupełnie przypadkiem ale jednak to dla niego za duuuuużo :D na ten moment ^_^

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    My w sumie też przez internet, zupełnie przypadkiem ale jednak to dla niego za duuuuużo :D na ten moment ^_^
    Pierdzielisz ze tez znajomość przez neta :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no serio serio :D przegrałam zakład i tak się zaczęło :D ale wersja dla naszych emerytowanych rodziców jest ciut bardziej romantyczna :D poniekąt :D

Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mów ze musiałaś faceta poznać za karę za przegrany zakład :D

• mysia89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie dołączę bo ja też poznałam mojego partnera przez internet... A juą myslałam że to ze mną jest coś nie tak bo znajmi twierdzą że znajomości przez internet nie maja racji bytu a tu proszę, kochamy sie i chcemy miec małego szkaraba:)

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

myśka
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugie te wasze znajomości?

• mysia89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poznałam swojego latem poprzedniego roku, niedługo minie rok :) Ale jestem pewna że to ten jeden jedyny, z nikim sie tak nie czułam jak z nim, wiem że z nim chce spędzic reszte zycia. Zreszta moja historia jest bardziej skomplikowana, jestem po rozwodzie, mąż mnie zdradził i teraz dzieki niemu odzyskałam radość życia, wiem że to on bedzie ojcem moich dzieci :) jeżeli sie uda...

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

myśka
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie mów ze musiałaś faceta poznać za karę za przegrany zakład :D

To było tak... bociana dziobał szpak :D hahaha. A tak serio, no cóż, nie pamiętam już dokładnie dlaczego ale przegrałam zakład z moimi najlepszymi przyjaciółmi w ramach, którego miałam przez dwa tygodnie spróbować w necie. Oczywiście stwierdziałam, że online to sami psychopaci albo starzy napaleńcy ale okazało się, że mój książe też się objawił :D Po czasie okazało się, że mamy wspólnych znajomych, mieszkaliśmy niedaleko siebie i ogólnie to niesamowite zbiegi okoliczności. A ja stawiałam 5 butelek wina moim ukochanym przyjaciołom :D ^_^

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ