X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również z czasem ostatnio kiepsko stoję, ale nawet jak nie mam kiedy napisać to i tak co chwile podglądam co się dzieje :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na tel i swoim laptopie jestem zalogowana :-) nawet u męża też mam autologowanie, ale to używam jego komputera w sytuacjach awaryjnych ;-)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mówi ze wie kiedy sa spadki i wzrosty temperaturki :) i ze na takie tematy to dużo wie. Rozumie kiedy i jak jajo sie uwalnia i co,to zagniezdzenie. Oj dużo,dużo tego wie

Przynajmniej teraz będzie wiedział że to edukacyjna strona :D :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio :D i juz się smieje jak,mu czytam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:24

Margaretka89 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Przynajmniej teraz będzie wiedział że to edukacyjna strona :D :D

No no..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mojemu próbowałam wytłumaczyć o co chodzi z owulacja i że to tylko 24 godziny to mu się prawie głowa wypaliła od myślenia :-) ale nie do końca to pojął ;-)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój póki co się ze mnie śmieje :D I stwierdził, że babki serio są szalone, że takie rzeczy w internetach robią :D Ale cóż, popracuje nad nim :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego juz chyba nic nie zdziwi podobnie jak i mnie. Tym bardziej ze my się poznaliśmy przez przypadek tez przez Internet :D :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Mój póki co się ze mnie śmieje :D I stwierdził, że babki serio są szalone, że takie rzeczy w internetach robią :D Ale cóż, popracuje nad nim :D
    Mój zaakceptował nasze forum :-) też raz chciał poczytać, ale jakoś tak mu to nie wyszło :-)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • mysia89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za miłe przyjęcie i wsparcie, naprawdę tego potrzebuję:) Teraz mamy czwarty cykl starań i dzisiaj było przytulanko, może tym razem się uda... Jak nie to chyba kupię testy owulacyjne, co mi szkodzi spróbować? Oczywiście za Was też trzymam kciuki i mam nadzieję że każdej z nas tutaj się uda w końcu zobaczyć te dwie kreseczki na teście :) Bądźmy dobrej myśli:) Ja taka nakręcona bo wszystko wskazuje na to że mam owulację niedługo, z moich obliczeń wynika że przytulanko powinno być dzisiaj więc jest :) Partner juz śpi(zmęczył się bidulek:)) ale ja nie mogę spać, chciałabym juz wiedziec ale wiem że muszę poczekać :) Zatem czekamy...

myśka
    be29429a74764a3f49c23da492415aac.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja jak mojemu próbowałam wytłumaczyć o co chodzi z owulacja i że to tylko 24 godziny to mu się prawie głowa wypaliła od myślenia :-) ale nie do końca to pojął ;-)

Ty uważaj bo go jeszcze zepsujesz :D Przepalą mu się obwody i z kim będziesz serduszkować :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ty uważaj bo go jeszcze zepsujesz :D Przepalą mu się obwody i z kim będziesz serduszkować :D
    Miałam dwa podejścia do tłumaczenia, potem się już poddałam :-D wolę chłopa nie przemęczac :-D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mojego juz chyba nic nie zdziwi podobnie jak i mnie. Tym bardziej ze my się poznaliśmy przez przypadek tez przez Internet :D :D

My w sumie też przez internet, zupełnie przypadkiem ale jednak to dla niego za duuuuużo :D na ten moment ^_^

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    My w sumie też przez internet, zupełnie przypadkiem ale jednak to dla niego za duuuuużo :D na ten moment ^_^
    Pierdzielisz ze tez znajomość przez neta :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no serio serio :D przegrałam zakład i tak się zaczęło :D ale wersja dla naszych emerytowanych rodziców jest ciut bardziej romantyczna :D poniekąt :D

Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mów ze musiałaś faceta poznać za karę za przegrany zakład :D

• mysia89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie dołączę bo ja też poznałam mojego partnera przez internet... A juą myslałam że to ze mną jest coś nie tak bo znajmi twierdzą że znajomości przez internet nie maja racji bytu a tu proszę, kochamy sie i chcemy miec małego szkaraba:)

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

myśka
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugie te wasze znajomości?

• mysia89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poznałam swojego latem poprzedniego roku, niedługo minie rok :) Ale jestem pewna że to ten jeden jedyny, z nikim sie tak nie czułam jak z nim, wiem że z nim chce spędzic reszte zycia. Zreszta moja historia jest bardziej skomplikowana, jestem po rozwodzie, mąż mnie zdradził i teraz dzieki niemu odzyskałam radość życia, wiem że to on bedzie ojcem moich dzieci :) jeżeli sie uda...

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

myśka
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie mów ze musiałaś faceta poznać za karę za przegrany zakład :D

To było tak... bociana dziobał szpak :D hahaha. A tak serio, no cóż, nie pamiętam już dokładnie dlaczego ale przegrałam zakład z moimi najlepszymi przyjaciółmi w ramach, którego miałam przez dwa tygodnie spróbować w necie. Oczywiście stwierdziałam, że online to sami psychopaci albo starzy napaleńcy ale okazało się, że mój książe też się objawił :D Po czasie okazało się, że mamy wspólnych znajomych, mieszkaliśmy niedaleko siebie i ogólnie to niesamowite zbiegi okoliczności. A ja stawiałam 5 butelek wina moim ukochanym przyjaciołom :D ^_^

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ