Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Mój póki co się ze mnie śmieje I stwierdził, że babki serio są szalone, że takie rzeczy w internetach robią Ale cóż, popracuje nad nim
-
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie i wsparcie, naprawdę tego potrzebuję Teraz mamy czwarty cykl starań i dzisiaj było przytulanko, może tym razem się uda... Jak nie to chyba kupię testy owulacyjne, co mi szkodzi spróbować? Oczywiście za Was też trzymam kciuki i mam nadzieję że każdej z nas tutaj się uda w końcu zobaczyć te dwie kreseczki na teście Bądźmy dobrej myśli:) Ja taka nakręcona bo wszystko wskazuje na to że mam owulację niedługo, z moich obliczeń wynika że przytulanko powinno być dzisiaj więc jest Partner juz śpi(zmęczył się bidulek:)) ale ja nie mogę spać, chciałabym juz wiedziec ale wiem że muszę poczekać Zatem czekamy...
-
kozamonia wrote:Ja jak mojemu próbowałam wytłumaczyć o co chodzi z owulacja i że to tylko 24 godziny to mu się prawie głowa wypaliła od myślenia ale nie do końca to pojął
Ty uważaj bo go jeszcze zepsujesz Przepalą mu się obwody i z kim będziesz serduszkowaćzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Ty uważaj bo go jeszcze zepsujesz Przepalą mu się obwody i z kim będziesz serduszkować
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mojego juz chyba nic nie zdziwi podobnie jak i mnie. Tym bardziej ze my się poznaliśmy przez przypadek tez przez Internet
My w sumie też przez internet, zupełnie przypadkiem ale jednak to dla niego za duuuuużo na ten momentGizmo lubi tę wiadomość
-
To ja sie dołączę bo ja też poznałam mojego partnera przez internet... A juą myslałam że to ze mną jest coś nie tak bo znajmi twierdzą że znajomości przez internet nie maja racji bytu a tu proszę, kochamy sie i chcemy miec małego szkaraba:)
zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Ja poznałam swojego latem poprzedniego roku, niedługo minie rok Ale jestem pewna że to ten jeden jedyny, z nikim sie tak nie czułam jak z nim, wiem że z nim chce spędzic reszte zycia. Zreszta moja historia jest bardziej skomplikowana, jestem po rozwodzie, mąż mnie zdradził i teraz dzieki niemu odzyskałam radość życia, wiem że to on bedzie ojcem moich dzieci jeżeli sie uda...
Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nie mów ze musiałaś faceta poznać za karę za przegrany zakład
To było tak... bociana dziobał szpak hahaha. A tak serio, no cóż, nie pamiętam już dokładnie dlaczego ale przegrałam zakład z moimi najlepszymi przyjaciółmi w ramach, którego miałam przez dwa tygodnie spróbować w necie. Oczywiście stwierdziałam, że online to sami psychopaci albo starzy napaleńcy ale okazało się, że mój książe też się objawił Po czasie okazało się, że mamy wspólnych znajomych, mieszkaliśmy niedaleko siebie i ogólnie to niesamowite zbiegi okoliczności. A ja stawiałam 5 butelek wina moim ukochanym przyjaciołomGizmo lubi tę wiadomość