Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem niesamowicie niecierpliwym osobnikiem Duśka! I miałam trzy i trzy zrobiłam, niby coś tam widziałam na dwóch ale nie wierzę w to wcale, mój staruszek już się wkurza, że marnuje i marnuje zamiast poczekać skoro nic nie wyszło Łatwo się mówi, hahahaha. Więc postanowiłam zrobić 10,będziemy mieli prezenty na urodziny (on 7 ja 13) jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie. Dzisiaj miał być ale na razie cisza w eterze. A jak kupię już to obawiam się, że na dobrych chęciach się skończy
-
WaldhauzerM wrote:Robiłam i łysy wyszedł..
Ale myśląc logicznie jeśli czułość 25 to w poniedziałek powinien wyjść... Jutro poszukam 10..a ciekawe czy ovu by wyszedł..
Z tego co pamiętam to Sylwia owulacyjny test robiła i jej wyszedł (wieczorem) tylko nie pamiętam w którym dniu cyklu. -
Więc mamy ten sam problem Mnie mój ochrzania, że niepotrzebnie sie stresuje
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Waldziu ja bym jeszcze z 10 spróbowała.
Widze ze tu mocno testowo i owulacyjnie, a ja sie chyba na moja nie doczekam
Jak narazie siedzi gdzies pod miotłą i nawet nosa nie wystawia. Mąż zaczął nocki więc pewnie teraz na hip hurra przyleci. -
Testy wychodzily wczesniej pizytywne robilam rano i eieczorem ylko dzis rano byl nny od tego popoludniowego.Lago wrote:testy owulacyjne powinno robic sie po poludniu, a nie jak ciazowe z ranca wiec proponuje Ci przyjac ten poranny falszywy. Nie spotkalam sie jeszcze z przypadkiem, zeby poziom LH spadal tak szybko, aby w ciagu jednego dnia test wyszedl inny. Na ogol LH spada powoli i testy zaczynaja wychodzic negatywne kilka dni po piku. Zrob test jeszcze raz jutro po poludniu i nie pij na 2 godziny przed.
Lek bez recepty mozna "uprosic" w aptece na tzn dowod. Wystarczy grzecznie powiedziec, ze przyjmuje sie ten lek regularnie i zwyczajnie go zabraklo, a lekarz dopiero jutro np. Robilam tak niedawno i dostalam lek, a mila Pani spisala dane z dowodu i nawet nie kazala recepty przynosic. No ale to oczywiscie nie w kazdej aptece, zalezy na kogo sie trafiEwelina -
Tuliska wrote:ale te zwykle pinktesty maja od 25 mlU/ml. a na tym "super czułym" jest napisane niby od 10 ale jaka prawda??? nie mam pojęcia:)
Też się właśnie zastanawiam bo na dwóch 25 wyszła mi bladziuteńka druga kreska, mini mini a na 10 wcale nic... Więc za cholerę nie mam pojęcia jak to z nimi jest. -
Tak tez jest tylko tyle dni serduszkowania bylo ze steacilam jyz na to ochote .Tuliska wrote:Ewelina serduszkować to powinnyśmy dla przyjemności no i troszkę dla wiadomego celu a nie tak mechanicznie, tu, teraz, już. Przynajmniej tak jest teorii ale wiadomo realia od tego odbieają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:08
Ewelina -
Zrobię rano zrobię..
A tak w ogóle witam nowe koleżanki. Cieszę się że jest nas więcej.
Dzisiaj jestem tak wymięta i wypluta po szkoleniu z rewelacjami typu wzdęcia i plamienie.. 8 godzin na doopie ale się postarali.. Szkolenie darmowe i wyzerka darmowa typu obiad 2 dniowy ze schaboszczakiem na pół talerza... Dzień pełen wrażeń.. Za dużo jak dla mnie.. Jeszcze w drodze powrotnej awantura bo byłam na szkoleniu a siedziałam na różowej stronie...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.