Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania84 wrote:dziewczyny powiedzcie co myślicie 3 dzień spóźnia się @ test negatywny temperatura 36,38 co może być grane skoro temperatura niska to ciąży nie ma nigdy mi się nie spóźniał okres miałam regularne cykle.
Spróbuj jeszcze jutro rano zrobić test, choć 3 dni po @ to powinien choc cień cienia wyjśc... Ale znam przypadki że dopiero po 2 tyg. druga kreseczka się pojawiała4cs, kolejna nadzieja...
-
Hej dziewczyny, jestem 4 dni po owulacji, czyli w fazie urojeń
Wczoraj całe popołudnie przeleżałam pod kocem i przespałam, tak mnie ścieło. Do tego bóle jajników i sporo śluzu kremowego... No i jak se tu nie wkręcać że to to
Evelin lubi tę wiadomość
4cs, kolejna nadzieja...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania84 wrote:dziewczyny powiedzcie co myślicie 3 dzień spóźnia się @ test negatywny temperatura 36,38 co może być grane skoro temperatura niska to ciąży nie ma nigdy mi się nie spóźniał okres miałam regularne cykle.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:A nie jest przypadkiem teraz tak, że trzecia umowa o prace musi być już umową na czas nieokreślony? Z tymże musi być umową o pracę, zleceniowki i inne się nie liczą.emidomi wrote:Też tak myślę
było do 22.02., ale teraz na pewno mogą dać więcej. Samo to, że ja już mam trzecią na czas określony
i pracuję niby w dużej, poważnej firmie
i w poważnym laboratorium
o innych umowach niż o pracę wogóle nie mówię, bo zupełnie się nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 09:26
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Mania84 wrote:dziewczyny powiedzcie co myślicie 3 dzień spóźnia się @ test negatywny temperatura 36,38 co może być grane skoro temperatura niska to ciąży nie ma nigdy mi się nie spóźniał okres miałam regularne cykle.
wiem jak to jest
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy