Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Może zrób sobie krew? Zawsze to lepiej wiedzieć niż się domyślać.
Jakie miałaś TSH przy podwyższonej czynnosciowo PRL? Ja mam 3,93
PRL po obciążeniu 15x wyższa niż przed podaniem tabletkiAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Tarczyce mam ok na szczęście. Tsh 1,33 jeśli dobrze pamiętam, ft'ki też w porzadku.
Tak właśnie się zastanawiam czy nie zrobić, chociaż podobno zbyt niska nie szkodzi[/QUOTE
Jak nie szkodzi to nie zawracaj sobie główki
A tak w ogóle to czemu wy nie spicie? Jeszcze zapragniecie przespanej nocy31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Karolciaaa26 wrote:Hihi
ja mam babkie,ale dzis do ktorego dzwoniłam to facet,pewnie młodoscio nie swieci jak kazdy tu facet gin
tylko na szczęście niezbyt urodziwego
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
emidomi wrote:Tuliska wrote:Tarczyce mam ok na szczęście. Tsh 1,33 jeśli dobrze pamiętam, ft'ki też w porzadku.
Tak właśnie się zastanawiam czy nie zrobić, chociaż podobno zbyt niska nie szkodzi[/QUOTE
A tak w ogóle to czemu wy nie spicie? Jeszcze zapragniecie przespanej nocyinaczej dawno bym spała
30 lat
pola89 wrote:a TSH ma jakiś związek z prolaktyną? Nie pamiętam mojego TSH, ale było ok, raczej bliżej nad niż niedoczynności, a PRL po obciążeniu ponad 20 razy większa
Tak tylko sprawdzam jakie wyniki miały inne babeczki. Moja koleżanka ma niedoczynność i hiperprolaktynemie to endo kazał jej zbić tarczyce żeby PRL też się unormowala. Tylko wiecie jak to jest z tymi lekarzamidobry endo na wagę diamentów teraz
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pola89 wrote:bo dopiero z pracy wychodzę
inaczej dawno bym spała
Oj biduloja juz z godzinę w łóżku tylko coś zasnąć nie mogę, mąż w trasie to nie ma mi kto marudzić więc na forum mogę bezkarnie posiedzieć
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pola89 wrote:a TSH ma jakiś związek z prolaktyną? Nie pamiętam mojego TSH, ale było ok, raczej bliżej nad niż niedoczynności, a PRL po obciążeniu ponad 20 razy większa
Długo zbijalas tak wysoka prolaktyne?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Tuliska wrote:Tarczyce mam ok na szczęście. Tsh 1,33 jeśli dobrze pamiętam, ft'ki też w porzadku.
A tak w ogóle to czemu wy nie spicie? Jeszcze zapragniecie przespanej nocy
A nie śpię bo... remont planuje hehe -
emidomi wrote:Długo zbijalas tak wysoka prolaktyne?
A bromergon brałam 3 miesiące i teraz, po miesiącu przerwy, zobaczymy z jakimi skutkamioczywiście podstawową miałam dobrą
30 lat
Tuliska wrote:Wiem kochana ale jeszcze przed chwilą marzyłam o tych nieprzespanych nocach
A nie śpię bo... remont planuje hehedopiero skończyłam łazienkę i mąż mnie uprzedził, że się wyprowadza, jak znowu coś wymyślę hehe
Co będziesz remontować?
30 lat
pola89 wrote:A ja tak zupełnie z innej bajki i w innym temacie, bo może któraś z Was coś na ten temat wie...
Jak to jest z umowami na czas określony od 22.02.16? Konkretnie chodzi mi o moją sytuację: umowa próbna na 3 miesiące, umowa na rok, umowa na rok i teraz od września kolejna umowa na rok. Rozumiem, ze kolejna powinna być juz na stałe bez liczenia tych 33 miesięcy (tak się doczytałam)? I czy zmiana spółki z Sp zoo na SA, to zmiana pracodawcy? Bo taka w miedzy czasie nastąpiła...
Nic nie rozumiem z tych nowineka co gorsza odwlekałam moje starania ze względu na pracę i chciałam się zacząć starać tak, żeby dostać umowę na stałe, a tu bach i zmiana przepisów
A nie jest przypadkiem teraz tak, że trzecia umowa o prace musi być już umową na czas nieokreślony? Z tymże musi być umową o pracę, zleceniowki i inne się nie liczą. -
pola89 wrote:no właśnie, co z mężem zrobiłaś?
A bromergon brałam 3 miesiące i teraz, po miesiącu przerwy, zobaczymy z jakimi skutkamioczywiście podstawową miałam dobrą
Pojechał w trasę. Jest kierowca ciężarówki.
Ja podstawowa też mam dobrą.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Bella_Bella wrote:A nie jest przypadkiem teraz tak, że trzecia umowa o prace musi być już umową na czas nieokreślony? Z tymże musi być umową o pracę, zleceniowki i inne się nie liczą.
Też tak myślę31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Violet146 wrote:Dziewczynki a skoro testy owulacjyjne pokazały mi owulacje tzn test był pozytywny i wykres też mi pokazał owulacje to myślicie, że faktycznie była i że mój progesteron jest ok?
Tak się zastanawiam czy wszystko jest ok, szukam sobie powodu moich niepowodzeń...
Martwią mnie też moje bardzo krótkie @ 2 i pół dnia i bardzo średnie krwawienie, a badania niby w normie...
Czy coś jest ze mną nie tak czy to tylko brak szczęścia...
Skoro wszystko ładnie wyglda to powinna być ale gwarancji nie ma kochanie.
Przestań siebie wkrecac ok?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mania84 wrote:A o oznacza ze jest w fazie wyższych, obecnie ta temperatura spadła bo powinnam mieć okres ale okresu nie ma no i test negatywnyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny