Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Ja jestem taka, ze po wstaniu bym zrobila, jak do domu wrocila i jeden na drugi dzień rano hehe ale to ja
Zrob jak Ty chcesz :*
Ja bede trzymać kciuki :*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Wzięłam nospe ale i tak czuję że coś tam boli .. bo co do apapu to on tylko jest przeciw bólowy ale nie chamuja skurczów?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Najbardziej się boje bo boli brzuch jak na @
Ja przez dobry miesiąc po pozytywnym tescie tak mialam..
Co do łazienki to sprawdzalam bieliznę..
Raz nawet myslalam ze zawalu dostane..
Podcieram sie, zerkam A tam czerwono..serce mi stanelo..
Potem patrze, a moj kupil papiet z czerwone motylki..
Bol jak na @ to tez objaw..czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja przez dobry miesiąc po pozytywnym tescie tak mialam..
Co do łazienki to sprawdzalam bieliznę..
Raz nawet myslalam ze zawalu dostane..
Podcieram sie, zerkam A tam czerwono..serce mi stanelo..
Potem patrze, a moj kupil papiet z czerwone motylki..
Bol jak na @ to tez objaw..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Zawsze podczas 2 ciąż miałam bole ale nie miałam plamien ale acard tez wtedy nie brałam dodam że wczoraj dużo dźwigałam bo taka mam prace teraz będę się starać oszczędzać
Kazda ciaza inna...
My tez różne organizmy..
Podpowiadam jak bylo u mnie i liczę ze będzie dobrze :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:W sobote rano , nie wiem czy mierzysz.. ale zobacz tempke jesli to to, powinna byc wysoko..
Kolo 37..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Dzis zmierzyłam bo w tym cyklu odpuściłam mierzenie to o 22.30 było 36.5 ale ja zawsze mam niskie temp podczas moich ciąż tylko 2 razy miałam 37 bo ja w 1 fazie mam temp około 35.9
Najlepiej to sprawdzac rano, po 4godz snu.. bo w dzień tzn gdy jestesmy w ruchy ulega zmianie..
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Najlepiej to sprawdzac rano, po 4godz snu.. bo w dzień tzn gdy jestesmy w ruchy ulega zmianie..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dzięki Evelin za pomoc idę spać bo wstaje o 2.50 do pracy wiec około 3 h mi zostało ale musiałam napisać tu bo nie dawało mi spokoju. . A tak w ogóle to dziś zawsze w 12 dc miałam @ wiec może to fałszywa @ kiedyś słyszałam o tym ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Tak wiem tylko ja mam nocki wiec zawsze kładę się okoLO 18 do łóżka i temp mierze w nocy ale w sobotę rano zmierze bo mam wolne
Ehh te nocki, tez miałam.
Nie lubilam
No zobaczymy jak test wyjdzie..
Pamiętaj nie chce Cię nakrecac,
Ale nie ukrywam ze bede sie cieszyc więc staram sie pozytywnie myslec
:* :* :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dzięki Evelin za pomoc idę spać bo wstaje o 2.50 do pracy wiec około 3 h mi zostało ale musiałam napisać tu bo nie dawało mi spokoju. . A tak w ogóle to dziś zawsze w 12 dc miałam @ wiec może to fałszywa @ kiedyś słyszałam o tym ?
@ jest wtedy gdy jest krew..
Tu nic takiego nie bylo wiec nie wywolujemy i czekamy :*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ehh te nocki, tez miałam.
Nie lubilam
No zobaczymy jak test wyjdzie..
Pamiętaj nie chce Cię nakrecac,
Ale nie ukrywam ze bede sie cieszyc więc staram sie pozytywnie myslec
:* :* :*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Evelin wrote:@ jest wtedy gdy jest krew..
Tu nic takiego nie bylo wiec nie wywolujemy i czekamy :*Evelin lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Evelin wrote:O której wstajesz ? Moze tez wstane :p
Evelin lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Ja 2.50 bo o 4 zaczynam prace. . Ty sobie śpij kochana ..
Ja to mam bezsenne nocki ostatnio
Wczoraj np z kolezanka do 3 w nocy plotkowalam przez tel
Poza tym pierwsze ruchy czuje miedzy 22-01 w nocy wiec podjarana jestem od kilku dni
Uciekaj, bo wory pod oczami beda
Ja tam moge pospac do poludnia
DOBRANOC :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Siedzę teraz w pracy, nadgoniłam Was w końcu
Czarnulka dawaj znać, będę czekać i trzymać kciuki!
Evelin fajnie, że jesteśpamiętasz może, kiedy zaczęły Ci się te @ bóle? W okolicach @? Bo ja jestem niby 10dpo i cały ten czas boli, dodatkowo dzisiaj temperatura spadła moocno, ale jestem na duphastonie, więc to raczej nie na okres, mam go jeszcze na 2 dni, więc za szybko spadła... Chyba, że to...
czarnulka24, Evelin lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Siedzę teraz w pracy, nadgoniłam Was w końcu
Czarnulka dawaj znać, będę czekać i trzymać kciuki!
Evelin fajnie, że jesteśpamiętasz może, kiedy zaczęły Ci się te @ bóle? W okolicach @? Bo ja jestem niby 10dpo i cały ten czas boli, dodatkowo dzisiaj temperatura spadła moocno, ale jestem na duphastonie, więc to raczej nie na okres, mam go jeszcze na 2 dni, więc za szybko spadła... Chyba, że to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 00:52
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity