Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dzięki . Co do mnie to bole @ zaczęły się 7dpo i trwają do dziś z 2 dni były takie mocne ze nie mam pojęcia jak mogę być w ciąży przy takich bólach dziś i wczoraj boli juz delikatnie tylko plamienie się pojawiło ale dziś termin @ później powtórzę test tzw wczoraj był termin bo juz zaczęliśmy piątek ..
A ja się pytam, dlaczego Ty nie śpisz? Wypoczywaj, póki jeszcze możesz!
Kurcze, mnie boli praktycznie od początku duphastonu (dziś biorę go ostatni dzień) czyli ponad tydzień - i moim zdaniem wyjścia są dwa, albo to niepęknięty pęcherzyk, albo ciunżaAle ta temperatura zbiła mnie kompletnie z tropu teraz... Zobaczę, co będzie dzisiaj...
-
Dzezabella wrote:A ja się pytam, dlaczego Ty nie śpisz? Wypoczywaj, póki jeszcze możesz!
Kurcze, mnie boli praktycznie od początku duphastonu (dziś biorę go ostatni dzień) czyli ponad tydzień - i moim zdaniem wyjścia są dwa, albo to niepęknięty pęcherzyk, albo ciunżaAle ta temperatura zbiła mnie kompletnie z tropu teraz... Zobaczę, co będzie dzisiaj...
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:A kiedy testujesz z tego co wiem ze jak się jest na duphastonie to się sprawdza czy ciąży nie ma a później się odstawia .. trzymam kciuki
Kochanie, w poniedziałek. Wg tego jak było w poprzednich cyklach, w niedzielę powinna przyjść @, a w sobotę powinnam mieć spadek temperatury... -
Dzezabella wrote:Kochanie, w poniedziałek. Wg tego jak było w poprzednich cyklach, w niedzielę powinna przyjść @, a w sobotę powinnam mieć spadek temperatury...
Dzezabella lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Ja nie mogę spać dzis
Właśnie widzęprzejmujesz się pewnie?
Dałaś mi teraz do myślenia, może powinnam testować w sobotę, czyli w pierwszym dniu bez duphastonu? -
Dzezabella wrote:Właśnie widzę
przejmujesz się pewnie?
Dałaś mi teraz do myślenia, może powinnam testować w sobotę, czyli w pierwszym dniu bez duphastonu?
Wiesz ja bym pewnie za testowała ale pewnie większość dziewczyn by poczekało do terminu po @ wiec kurcze nie wiem co Ci doradzić no czasem dzień przed @ może być negatyw mimo że np jest ciaża to zależy od kobietyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 01:54
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Mi zawsze testy późno wychodziły około 30 dnia cyklu wiec się dziwię że już coś pokazało bo dopiero 23dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 01:56
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lekarz niby powiedział, żeby testować zaraz po dupku i jak będzie pozytyw, to najpierw beta, potem do niego, ale chyba boję się rozczarowania albo fałszywego negatywu i pomyślałam, że lepiej będzie w dniu @...
-
Zrób jak uważasz . Ważne żeby @ nie przyszła . Wiem coś o rozczarowaniach bo w tamtym miesiącu się bardzo nakręciłam a później płacz. . Wiec w tym odpuściłam nawet temp już później nie mierzyłam bo stwierdziłam ze za bardzo mnie to stresuje bo raz wysoko raz nisko ..
Czekam na 2 kreski u ciebie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 02:10
Dzezabella lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Zrób jak uważasz . Ważne żeby @ nie przyszła . Wiem coś o rozczarowaniach bo w tamtym miesiącu się bardzo nakręciłam a później płacz. . Wiec w tym odpuściłam nawet temp już później nie mierzyłam bo stwierdziłam ze za bardzo mnie to stresuje bo raz wysoko raz nisko..
Życzę Ci dwóch pięknych kreseczek
Dziękuję kochana :*
A Ty jakoś niedługo będziesz sikała, prawda?
Strasznie bym chciała, żeby ta druga była duuużo mocniejsza niż wcześniej u Ciebieczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
hej kochana robiłam test ale praktycznie to samo nawet może ciut jaśniejszy .. ale tamten był robiony po 4,5 h nie siusiania a ten po 3, 5 h ... wydaje mi się że na dniach będę miała okres brzuch teraz boli ;/ pewnie będzie poronienie a do tego jak się podcieram to brązowawy śluz ;/ wzięła bym duphason ale dopiero jutro mogę zadzwonić do doktora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 03:04
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
zrobię test w sobotę rano po dłuższym nie siusianiu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:zrobię test w sobotę rano po dłuższym nie siusianiu
A może chociaż luteinę jesteś w stanie dostać? Ja ostatnio kupowałam bez recepty (dopochwową), ale nie wiem czy u Ciebie za granicą też tak jest...
Skoro na kolejnym teście jest kreseczka, to zaczynam nieśmiało gratulować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 03:05
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
kochane jak to jest z betą jak jestem 12 dni po owu test pozytywny ale słabo to ile beta powinna wynosić chyba jutro skoczę na betę ale problem z tym że w sobotę nie będę mogła powtórzyć bo labo zamknięte tylko w poniedziałek .. o ile do poniedziałku nie dostanę porządnego krwawienia i będzie po wszystkim ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dzezabella wrote:A może chociaż luteinę jesteś w stanie dostać? Ja ostatnio kupowałam bez recepty (dopochwową), ale nie wiem czy u Ciebie za granicą też tak jest...
Skoro na kolejnym teście jest kreseczka, to zaczynam nieśmiało gratulować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 03:14
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
oki ja się zbieram do pracy . dobranoc Dzezabella ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:oki ja się zbieram do pracy . dobranoc Dzezabella ;*
Kochana oszczędzaj się w pracy! I ja bym chyba zaczęła brać dupka na Twoim miejscu.
A moja tempka odbiłaczarnulka24 lubi tę wiadomość