Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczek83 wrote:Masakra, a mialam tyle nadziei
jeszcze nic straconego! Trzymam kciuki, żeby plamienia się już nie pojawiły :*
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dziewczyny, miałam niejasny wynik testu ciążowego wczoraj. Powiedziałam sobie, że zobaczę jaka temp. No i powedrowala w górę... termin @ na dzisiaj. Więc dla spokoju idę na betę żeby nie mieszać sobie w głowie sikancami.
Dzezabella, Evelin, LILITH.P, Pączek lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, miałam niejasny wynik testu ciążowego wczoraj. Powiedziałam sobie, że zobaczę jaka temp. No i powedrowala w górę... termin @ na dzisiaj. Więc dla spokoju idę na betę żeby nie mieszać sobie w głowie sikancami.
daj znać! Ale z tego co piszesz, to obiecująco to wygląda;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 07:19
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Robaczek83 wrote:Dzieki dziewczyny, jestescie kochane, ale jak widze plamienie to przestaje miec zludzenia, zawsze plamienie u mnie oznacza okres...
Tylko czemu tak szybko i to jeszcze po dupku?
Dzezabella lubi tę wiadomość
30 lat
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, miałam niejasny wynik testu ciążowego wczoraj. Powiedziałam sobie, że zobaczę jaka temp. No i powedrowala w górę... termin @ na dzisiaj. Więc dla spokoju idę na betę żeby nie mieszać sobie w głowie sikancami.
-
Dziewczyny, nie rozumiecie... to kurcze... byłoby dość nie teges, bo dopiero od kolejnego mieliśmy się starać... poza tym wierzyć mi się nie chce, że mogłoby to być TO. Raczej idę dla spokoju ducha;)
Evelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, nie rozumiecie... to kurcze... byłoby dość nie teges, bo dopiero od kolejnego mieliśmy się starać... poza tym wierzyć mi się nie chce, że mogłoby to być TO. Raczej idę dla spokoju ducha;)
-
nick nieaktualnyWitam z pracy z kawką
Dzezabella
ja zawsze testuję po ostatniej tabl. dupka- test nie musi wyjść, ale może, wiec w razie drugiej kreski nie odstawiam i lece na betę i proga
Robaczek
to dopiero twoj pierwszy cykl z dupkiem, wiec te plamienia to pewnie efekt uboczny, czasem nawet 3 cykle się organizm przyzwyczaja
plamienia nie przekreślają ciąży, takze spokojnie czekaj i zrob test tak, jak planowałaś
czarnulka
trzymam kciuki :*
na innym wątku jest taka dziewczyna midnight - 3 razy straciła ciąże w 2 trymestrze, teraz znów jest w ciąży i od razu ma zlecony acard, luteinę, clexane i zdaje się steryd encorton...
AniaŁ123
a Grę o Tron oglądałaś?
-
Robaczek83 wrote:Na razie nie ma plamien, ale aż sie boje do łazienki iść. Do tego stosuje od dwóch dni globulki pumafucin bo na ostatniej wizycie lekarz zauwazyl lekki stan zapalny i kazal brac po tygodniu od wizyty, czyli kilka dni po owulacji.. Wiec owulacja na pewno nie, implantacja za wczesnie, te globulki??? Albo dupek mi namacil... A mial pomoc.... Biore 2x1.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzezabella wrote:Właśnie widzę
przejmujesz się pewnie?
Dałaś mi teraz do myślenia, może powinnam testować w sobotę, czyli w pierwszym dniu bez duphastonu?Dzezabella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczyny pytanie generalnie mój cykl ma 26 dni zaczęłam pić inofen nie wiem czy to za jego przyczyną okres mi się spóźniłal 3 dni wiec cykl wyszedł na 29 dni jak teraz obliczyć owulacje skoro mi się to tak rozlegulowalo do tego mam brać duphaston
-
Mania84 wrote:Dziewczyny pytanie generalnie mój cykl ma 26 dni zaczęłam pić inofen nie wiem czy to za jego przyczyną okres mi się spóźniłal 3 dni wiec cykl wyszedł na 29 dni jak teraz obliczyć owulacje skoro mi się to tak rozlegulowalo do tego mam brać duphastonMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat