Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:No, pięknie odbiła. Trzymam kciuki!
Dzięki Wisienko! :*
Swoją drogą, jak uważasz, powinnam testować w sobotę po odstawieniu dupka, czy w poniedziałek, dzień po terminie @ ?
I dlaczego Ty też nie śpisz?Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Dzięki Wisienko! :*
Swoją drogą, jak uważasz, powinnam testować w sobotę po odstawieniu dupka, czy w poniedziałek, dzień po terminie @ ?
I dlaczego Ty też nie śpisz?
Wiesz, mówią, że lepiej po terminie @. Ale ja jestem z tych niecierpliwych. Po terminie @ masz wiarygodny wynik, więc może lepiej zaczekać.
Nie śpię nie wiem wiem czemu. A czuję, że padam. O 7 pobudka...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
heeej
ale szalejecie w nocy
nikola
nie dziwię się, że jesteś w szoku, też bym była...
Bella
to już wyjaśnione, od 22 lutego mogą być 4 umowy na czas określony
czarnulka
Jak się masz? coś się zmieniło?
Wisienka
Ja też nie mogłam spać o 3zasnęłam ok. 4, a teraz jak mi przyszło wstawać, to nie mogłam się podnieść
Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cherry_Blossom wrote:A jak nie śpię od 3 ale nie wstaję i co chwile próbuje zasnąć to mogę też zmierzyć o 7 czy to lips
Wiesz co, ja mierzę temperaturę zawsze o 4 rano, niezależnie czy śpię, czy jestem w pracy i dopiero odkąd tak robię mój wykres trzyma się kupy. Jeśli jestem w pracy staram się przez 2-3h wcześniej jak najmniej robić (mam taką możliwość), więc myślę, że jeśli ciągle leżysz, to spokojnie możesz zmierzyć o 7
-
Dzezbella
coś mi się wydaje, że Wisienka zasnęła
Wisienka
Zgadzam się z Dzezabellą, że możesz zmierzyć o 7zresztą, możesz sprawdzić przy okazji jaka jest różnica między tymi dwoma temperaturami, bo to te czasami się przydaje
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Dzezbella
coś mi się wydaje, że Wisienka zasnęła
Chyba masz racjęA mnie się taaaak ciągnie, a tu jeszcze godzina w pracy...
Ale na szczęście wieczorem mam babski wieczór i założę te nowe buty, których nie mogłam zwrócić w sklepie i będę piła piwo prosto z butelki, o! -
Dzezabella wrote:Chyba masz rację
A mnie się taaaak ciągnie, a tu jeszcze godzina w pracy...
Ale na szczęście wieczorem mam babski wieczór i założę te nowe buty, których nie mogłam zwrócić w sklepie i będę piła piwo prosto z butelki, o!należy się od czasu do czasu!
a co to za buciki masz? ;> nie doczytałam się o nich nigdzie...
30 lat
Żaliłam się jakiś tydzień temu, że nie mogłam ich zwrócić, bo nadęta ekspedientka zakrzywiała rzeczywistość
W skrócie: botki na 7cm obcasie, ale niestety troszkę za wąskie w palcach i troszkę za wysokie (mam problem z haluksami) i miałam je na nogach góra godzinę tylko w domu, a urocza pani w salonie ryłko stwierdziła, że są używane i ich nie przyjmie.
Trudno, mam ładne, drogie, skórzane buty do siedzenia -
Dziewczyny, pomóżcie!
Jestem zalamana, wczoraj był mój 4 dzien po owulacji, biorę od tego czasu duphaston, i wczoraj wieczorem miałam brązowe plamienia! Miewałam czasem plamienia przed @ ale nie tyle dni przed... Duphaston miał trochę pomóc w zagnieżdżeniu a tu takie plamienia... Boję się że to koniec nadziei że tym razem się udało.. Tak szybką ją straciłą, miałam testować za tydzieńJestem załamana....
4cs, kolejna nadzieja...
-
Dzezabella wrote:Żaliłam się jakiś tydzień temu, że nie mogłam ich zwrócić, bo nadęta ekspedientka zakrzywiała rzeczywistość
W skrócie: botki na 7cm obcasie, ale niestety troszkę za wąskie w palcach i troszkę za wysokie (mam problem z haluksami) i miałam je na nogach góra godzinę tylko w domu, a urocza pani w salonie ryłko stwierdziła, że są używane i ich nie przyjmie.
Trudno, mam ładne, drogie, skórzane buty do siedzeniaale jak ładne, to chociaż siedząc możesz eksponować
30 lat
Robaczek83 wrote:Tak, miałam monitornig, do tego mam też objawy cielesne owulku, bolący jajnik po pęknieciu pecherzyka - to mam co m-c.
W działaniach niepożądanych z tego co pamiętam są plamienia i krwawienia międzymiesiączkowe. A może masz za małą dawkę dupka? -
Robaczek83 wrote:Tak, miałam monitornig, do tego mam też objawy cielesne owulku, bolący jajnik po pęknieciu pecherzyka - to mam co m-c.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Na razie nie ma plamien, ale aż sie boje do łazienki iść. Do tego stosuje od dwóch dni globulki pumafucin bo na ostatniej wizycie lekarz zauwazyl lekki stan zapalny i kazal brac po tygodniu od wizyty, czyli kilka dni po owulacji.. Wiec owulacja na pewno nie, implantacja za wczesnie, te globulki??? Albo dupek mi namacil... A mial pomoc.... Biore 2x1.4cs, kolejna nadzieja...
-
A ja dziewczyny jadę zbadać moją prolaktynę
zobaczymy co zdziałał bromergon, ale niestety wyniki nie dziś, bo nie dam rady odebrać
a najlepsze, że jadę autobusem
mój samochód pojechał do mechanika. Tak dawno nie jechałam autobusem, że aż śmiesznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 06:52
30 lat
Wczoraj mialam tez dosc silne bole brzucha, takie miesiaczkowe, az bralam dwa razy nospe, a dzien wczesniej zwalilo mnie z nog, przespalam cale popoludnie. Ale nie biore tego jako objaw ciazy - za wczesnie, mysle ze moze dupek mnie rozstroił...4cs, kolejna nadzieja...
-
Robaczek83 wrote:Na razie nie ma plamien, ale aż sie boje do łazienki iść. Do tego stosuje od dwóch dni globulki pumafucin bo na ostatniej wizycie lekarz zauwazyl lekki stan zapalny i kazal brac po tygodniu od wizyty, czyli kilka dni po owulacji.. Wiec owulacja na pewno nie, implantacja za wczesnie, te globulki??? Albo dupek mi namacil... A mial pomoc.... Biore 2x1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 06:56
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy