Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Duzo kobietki piszecie
Staram sie czytac, kibicowac..
Witam sie
Witam nowe
Czesc Nikola
Po ogarnieciu kilku rzeczy wroce na dłużej. Jesli chcecie.
BuziaakiEvelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mimo ze nie pisze naprawdę czytam , na fioletowej stronie łatwiej jest nadrobic , Wy kochane macie tego Pawera
pare minut i tyle stron ze ho ho.. :*
A gdy sie poloze i chce popisac to zaraz coś.. A ze w drugim trymestrze przybylo energii staram sie zawsze cos porobic, remont robimy.. Jutro na 15 mam wizytę to dowiemy sie moze jaka tam niespodziankadam znać
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Wiecie. Wczoraj pisałam wam o tej mojej koleżance z wysoka beta dzis poszlam z nią do ginekologa. Bo bala się sama. Ale wyszla skolowana bo mie bardzo zrozumiala o co chodziło. Miała ostatni okres 19wrzesnia no i dziś jej 39dc. Ginekolog widziała pęcherzyk ciążowy ale stwierdzila ze za wczesna ciąża bo pęcherzyk ciążowy wymiarowo wskazuje na 4tydzien. Czyli ze 4tyg od zapłodnienia czy zagnieżdżenia? Orientujecie sie?
Bo placze i sie martwi -
Kochane jesteście czy spicie mam problem pomożecie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
pola89 wrote:nie może tak być, bo moja musiałaby być ju na czas nieokreślony (nie miałam żadnych przerw, nie liczę próbnej). Doczytywałam się, że po zmianie wprowadzonej 22 lutego tego roku mogą być trzy umowy na czas określony i czwarta jest tą, która musi być na nieokreślony. No i w tej nowej ustawie jest jeszcze ogranicznik czasowy (33 miesiące), ale mnie już on chyba nie dotyczy...
Kurde denerwuje mnie ta firma z tymi umowami... Jakby to nie mogli dać człowiekowi normalnej umowy na stałe...
Moim zdaniem Ines ma rację a Ciebie firma traktuje niepoważnie. -
Dziś mam 12 dzień fazy lutealnej rano o 10 dostałam okres tak myślałam. Ale do teraz mało co poleciało wiec zrobiłam test był wykonany po 4.5 godzinach nie siusiana i wyszła 2 krecha ale ledwo co widoczna czyli nie wiem co robić czy to nie poronienie bo brzuch nadal bóli dodam że po owu zaczęłam brać acard bo ogólnie mam takie zalecenie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Narazie jestem na tel później dodam foto może coś zobaczycie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Dziś mam 12 dzień fazy lutealnej rano o 10 dostałam okres tak myślałam. Ale do teraz mało co poleciało wiec zrobiłam test był wykonany po 4.5 godzinach nie siusiana i wyszła 2 krecha ale ledwo co widoczna czyli nie wiem co robić czy to nie poronienie bo brzuch nadal bóli dodam że po owu zaczęłam brać acard bo ogólnie mam takie zalecenie
Kochanie lec do lekarza, jutro piatek moze uda Ci sie coś zalatwic a zbadanie i opinia fachowca najlepsza..
Oczywiście mozna zrobić bete..
Ale ja na Twoim miejscu szybciutko do lekarza -
Jestem za granicą na głupia betę trzeba czekać 3 dni27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Wiec lekarz powie ze jak ma się utrzymać to będzie zadzwonię jutro do mojej gin mam duphason w domu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Może będę musiała brac plamienia są tylko brązowe27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Evelin wrote:A jak z ginekologiem?
Mozesz odrazu sie umowic, bez zapisu ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity