Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A ja tak bym chciała posiedzieć w domu ! Rety - co ja bym dala za L4 teraz
Zamieńmy się
Przyjedź dziś - jutro pójdziesz za mnie do pracy a ja sobie poleniuchuje
A i nie pomoge Ci w jedzeniu ciastek - sorry - Gluten
Upsss...jakich ciastek...? Hmmmm....Nie ma ciastek...już
Całymi dniami oglądam seriale, już wszystko obejrzę i nie będę miała co robić. Teraz nadrabiam nowe odcinki Chirurgów. Ostatnio kupiłam sobie książkę, która okazała się nudna jak flaki z olejem i w ogóle mnie nie ciągnie do niej. Czytam kilka stron i odkładam, więc zostały seriale. Dla miłośniczek polecam mega serial, który wczoraj skończyłam: Orphan Black, Mega!!! -
Pączek wrote:A ja tak bym chciała posiedzieć w domu ! Rety - co ja bym dala za L4 teraz
Zamieńmy się
Przyjedź dziś - jutro pójdziesz za mnie do pracy a ja sobie poleniuchuje
A i nie pomoge Ci w jedzeniu ciastek - sorry - Gluten
Aha, co do L4 to mogę Ci poradzić jak je zdobyć. Wsiądź na rower, chłodnym popołudniem, ubierz się niezbyt ciepło, ale tak wiesz...ważne żeby było stylowoI pojeździj sobie wzdłuż Wisły, tak żebyś się porządnie zmęczyła i nawdychała zimnego powietrza... Oto najmądrzejszy pomysł ostatniego weekendu
-
LILITH.P wrote:Aniu wydaje mi się, że przy problemach hormonalnych powinnaś dostać to badanie od ginekologa lub od endokrynologa... jest w koszyku badań refundowanych przez NFZ
Lili tylko ja chodzę do Luxmedu, więc nie dostanę skierowania na NFZWcześniej chodziłam na NFZ i też nie dostałam, w ogóle tylko 2x dostałam skierowania na prolaktynę i progesteron, więc szaleństwo było.
-
AniaŁ123 wrote:Aha, co do L4 to mogę Ci poradzić jak je zdobyć. Wsiądź na rower, chłodnym popołudniem, ubierz się niezbyt ciepło, ale tak wiesz...ważne żeby było stylowo
I pojeździj sobie wzdłuż Wisły, tak żebyś się porządnie zmęczyła i nawdychała zimnego powietrza... Oto najmądrzejszy pomysł ostatniego weekendu
bo z wrażenia jak mnie zobaczą to pospadaja z rowerów do Wisły
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hehehe - jak ja stylowke na rower odstawię to więcej ludzi bedzie chorych
bo z wrażenia jak mnie zobaczą to pospadaja z rowerów do Wisły
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Upsss...jakich ciastek...? Hmmmm....Nie ma ciastek...już
Całymi dniami oglądam seriale, już wszystko obejrzę i nie będę miała co robić. Teraz nadrabiam nowe odcinki Chirurgów. Ostatnio kupiłam sobie książkę, która okazała się nudna jak flaki z olejem i w ogóle mnie nie ciągnie do niej. Czytam kilka stron i odkładam, więc zostały seriale. Dla miłośniczek polecam mega serial, który wczoraj skończyłam: Orphan Black, Mega!!!
Normalnie Aj Lof Ju ❤️❤️❤️ Ja na bierząco jestem ! 13 sezon w pełniuwielbiam ich !!
Ja to jestem serialowe dziecko - no tyle sie naoglądałam ostatnio ze moge ci na Prv popisać co mam ciekawego
A książkę to kup Twardocha ! -
Kim87 wrote:Pączek serial killer znad Wisły
Juz wystarczy ze w tłusty czwartek wszyscy maja do mnie pretensje ze im przeze mnie tyłki rosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 17:49
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Oglądasz Chirurgów ??
Normalnie Aj Lof Ju ❤️❤️❤️ Ja na bierząco jestem ! 13 sezon w pełniuwielbiam ich !!
Ja to jestem serialowe dziecko - no tyle sie naoglądałam ostatnio ze moge ci na Prv popisać co mam ciekawego
A książkę to kup Twardocha !
Ja właśnie przegapiłam, że nareszcie wyszły nowe odcinki, ale dzisiaj chyba wszystkie obejrzę
Napisz mi na priv co tam masz ciekawego, bo ja też uwielbiam seriale. Ale poważnie, jeśli nie oglądałaś Orphan Black, to sobie obejrzyj. Przypadkiem trafiłam, pierwszy ocinek taki sobie, zapowiadało sięzupełnie coś innego, ale jak później się zaczęło to mega
Może jutro się wyrwę do galerii to kupię sobie książkęSkoro mamy podobny gust do seriali, to z podpowiedzi na książkę skorzystam
-
AniaŁ123 wrote:Ja właśnie przegapiłam, że nareszcie wyszły nowe odcinki, ale dzisiaj chyba wszystkie obejrzę
Napisz mi na priv co tam masz ciekawego, bo ja też uwielbiam seriale. Ale poważnie, jeśli nie oglądałaś Orphan Black, to sobie obejrzyj. Przypadkiem trafiłam, pierwszy ocinek taki sobie, zapowiadało sięzupełnie coś innego, ale jak później się zaczęło to mega
Może jutro się wyrwę do galerii to kupię sobie książkęSkoro mamy podobny gust do seriali, to z podpowiedzi na książkę skorzystam
Juz Ci Kochana wysyłam listę
Kurna dopiero do domu dotarłam - nici z biegania - zmęczona sie czuje - szkoda pogody ale czuje ze ciało mi sie troche buntuje -
Pączek wrote:Poczytaj recenzje Morfiny i najnowszego dzieła Król - ciekawe czy Cie spodoba
Juz Ci Kochana wysyłam listę
Kurna dopiero do domu dotarłam - nici z biegania - zmęczona sie czuje - szkoda pogody ale czuje ze ciało mi sie troche buntuje
Nic na siłę -
LILITH.P wrote:za 2 m-ce kończy Ci się ta 3 umowa na czas określony?
edit: możesz się spokojnie staraćw końcu nie powiesz od razu szefowi, że jesteś przy nadziei
a jak będą Ci chcieli pokazać figę z makiem, a nie umowę na czas nieokreślony, to przynajmniej wydłuży Ci się automatycznie do dnia porodu
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:za 2 miesiące będzie mi ewentualna ciąża łapać kolejną umowę, czyli na czas nieokreślony. Umowa mi się kończy w sierpniu przyszłego roku
Rozumiem. W ciąży pracodawca może postąpić w takim przypadku dwojako. Umowa kończy Ci się w sierpniu 2017... Jeśli zajdziesz załóżmy do marca... Ciąża w sierpniu będzie widoczna, ergo pracodawca wcale nie musi dać Ci nowej umowy na czas nieokreślony... Zgodnie z prawem umowa przedłuży Ci się do dnia porodu. I tylko od pracodawcy zależy, czy będzie tak miły i da Ci umowę na czas nieokreślony,czy też skorzysta z tego, co daje prawo. Wtedy umowę dostaniesz np. po powrocie z zasiłku rodzicielskiego. Jeśli liczysz na umowę o pracę na czas nieokreślony... to "najlepiej" zajść w okolicach czerwcawtedy nic nie będzie widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:05