Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry:-) Co to była za noc...? Pełna emocji;-) Aż zaczęłam obgryzać paznokcie z napięcia.
Czarnulka trzymam mocno kciuki!!! Mam ogromną nadzieję że to zdrowy malutki groszek
Wisienka, nagły zwrot akcji. Wczoraj życzyłam Ci @, a dzisiaj to odwoluję i odpukuję w niemalowane:-P Trzymam kciuki
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Psycholog, lekarz duszy bądź przyjaciel za pieniądze jak niektórzy to nazywają; ).
Ja robie pro bono wiec zapraszam ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 13:25
Kim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Ja zawsze wmawiam sobie ze @ przylezie ;-P
Ale wiesz ja chętnie potowarzysze ci przy lodach
no ja właśnie teraz mam akcje wmawiania sobie że @ będzie
Nie wiem czy to dobrze czy źle że tak sobie wmawiam ale co ja biedna poradzę jak tak czuję -
Cześć, prawie nadrobiłam zaległości
Czarnulka, Cherry - wypas
Kim te lody może poczekają na triumfalne spożycie, a nie małpowe?
U mnie wredne nastroje, poddenerwowanie i hormonalna sieczka w głowie. Chodzę i warczę na ludzi, straszneCiągle mam mdłości (ale bez rzyganka), na co niestety pomaga jedzenie, do którego się zmuszam.
Nikomu jeszcze nie powiedziałam o ciąży, ale jak łażę po pracy zielono-blada, fukam i syczę, nie mogę kawy pić (którą kocham), bo mi wali popielniczką to zaraz i tak się wszyscy domyślą...Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:no ja właśnie teraz mam akcje wmawiania sobie że @ będzie
Nie wiem czy to dobrze czy źle że tak sobie wmawiam ale co ja biedna poradzę jak tak czujęgłową do góry Pączek. Anula miała rozciągliwy sluz na początku ciąży. To jeszcze nic nie przesądza ale dystans należy miec
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Lepiej w ta stronę niż byś się podniecała każdym pierdnięciem ze to objaw ciąży
głową do góry Pączek. Anula miała rozciągliwy sluz na początku ciąży. To jeszcze nic nie przesądza ale dystans należy miec
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Szaron wrote:Cześć, prawie nadrobiłam zaległości
Czarnulka, Cherry - wypas
Kim te lody może poczekają na triumfalne spożycie, a nie małpowe?
U mnie wredne nastroje, poddenerwowanie i hormonalna sieczka w głowie. Chodzę i warczę na ludzi, straszneCiągle mam mdłości (ale bez rzyganka), na co niestety pomaga jedzenie, do którego się zmuszam.
Nikomu jeszcze nie powiedziałam o ciąży, ale jak łażę po pracy zielono-blada, fukam i syczę, nie mogę kawy pić (którą kocham), bo mi wali popielniczką to zaraz i tak się wszyscy domyślą...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:dziękuję
możliwe że owu mogła się opóźnić w poniedziałek zrobię betę a jutro 3 test zrobię z rana
Kochana moja blada kreska siedzi u mnie w brzuszku już 6 miesięcytakże U ciebie liczę na dwie piękne krechy!!
czarnulka24, Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Szaron wrote:Też miałam rozciągliwy, zaraz po zagnieżdżeniu. Aż się śmiałam na smutno, że mi ta owulacja coś się całkiem popieprzyła w tym cyklu
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Lepiej w ta stronę niż byś się podniecała każdym pierdnięciem ze to objaw ciąży
głową do góry Pączek. Anula miała rozciągliwy sluz na początku ciąży. To jeszcze nic nie przesądza ale dystans należy miec
A to już mi dziś zapal urojeniowy minął - tu boli, tak strzyka a ja mówie @Kim87 lubi tę wiadomość
-
Moje dzisiejsze badania:
FT3 3,42 pg/ml od 2,00 do 4,40 N ( wg kalkulatora 59,17 %)
FT4 1,14 ng/dl od.0,93 do 1,70 N ( 27,27 %)
anty-TPO 13,76 IU/ml norma powyżej 21 lat 0 - 34 IU/ml
anty-TG 319,70 IU/ml norma powyżej 20 lat 0 - 115 IU/ml
mam coś złe przeczucia co do tych badań. Nie znam się kompletnie może ktoś mnie oświeci ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
ja ten cyk mam strasznie pokrecony .
wiem tylko ze ginka stwerdziła żę do owulacji nie dojdzie bo pecherzyk przekształcił się w torbiel. były pecherzyki jescze 3 inne ale ten niby dominujący. o dziwo tempka sobie poszybowała w góre i co tu teraz myśleć . -
emidomi wrote:Moje dzisiejsze badania:
FT3 3,42 pg/ml od 2,00 do 4,40 N ( wg kalkulatora 59,17 %)
FT4 1,14 ng/dl od.0,93 do 1,70 N ( 27,27 %)
anty-TPO 13,76 IU/ml norma powyżej 21 lat 0 - 34 IU/ml
anty-TG 319,70 IU/ml norma powyżej 20 lat 0 - 115 IU/ml
mam coś złe przeczucia co do tych badań. Nie znam się kompletnie może ktoś mnie oświeci ?
jak już sama wyliczyłaś - ft4 za nisko, euthyrox lub letrox nadgodnią
natomiast anty TG za wysoko - co może świadczyć o stanie zapalnym tarczycy, np. hashimoto. Koniecznie endo, koniecznie z USG! -
Kim87 wrote:Zatem fl wychodzi 12 dni. Skoro raz miałaś cykl dluzszy 29 dni to owu na mile oko była w 17dc. Podążajac jak długa jest fl. na oko musisz wyliczać dni owu. Prawie pewna będziesz dopiero pod koniec cyklu. Rób testy i miej na uwadze ze skoro raz ci się wydluzyl to może jeszcze raz.
Sexuj co dwa dni do 20dc a będziesz pewna że plemniory są cały czas obecne w drogach rodnych
ok będę się obserwować i zobaczymy co będzie ,dziękuje
-
LILITH.P wrote:jak już sama wyliczyłaś - ft4 za nisko, euthyrox lub letrox nadgodnią
natomiast anty TG za wysoko - co może świadczyć o stanie zapalnym tarczycy, np. hashimoto. Koniecznie endo, koniecznie z USG!
dziękuję Lili, wizytę mam 3.11 dopiero
te możliwe zapalenie tarczycy leczy się jakoś farmakologicznie? czy już nie ma mowy o dziecku ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dziewczyny, ja odpadam, mam dzis caly dzien plamienie lekko brazowe, taka kawa z mlekiem. Biore globulki na stan zaplany, one moga potegowac plamienia ale nie zmieniaja koloru... Wiec to na pewno dupa blada... Tyle nadziei mialam z dupkiem a on mi tylko plamienia spowodowal, na 4 dni po owulce. Nigdy tak nie mialam, jestem przerazona bo moze namieszal mi w calym cyklu. Bede sie teraz bujala pewnie z tymi plamieniami az do @... Mam juz dosc. Dzis mega dól i placz...4cs, kolejna nadzieja...