Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Wiesz ze ja mocno trzymam za Ciebie kciuki - nie musze chyba tego pisac ❤️❤️❤️❤️
Bedzie dobrze ! Wiem o tym ! Musi byc !
Aj lof ju !
Mam nadzieje ze nowa gin cos wymysli a jak nie to juz ja sie z nia rozprawie
Aj noł!
Aj lof ju tuuu!!!!
Na pocieszenie wcinam ciastka owsiane w czekoladzie (z Lidla) i ogląda Kevina w Nowym Jorkupo raz 1001!
To umówmy się tak, że jak ona sobie nie da rady, to poślę po Ciebie i zrobisz porządek raz na zawsze
TrudnoJakoś to będzie, nie będę się załamywać. Na razie mój LWD pozostaje niezachwiany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:34
Pączek lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana będzie dobrze i ja to wiem:* musisz tylko mądrego gin mieć i ani się obejrzysz a będziesz w ciąży :*
Dziękuję KimiJesteś takim Kochanym Dobrym Duszkiem :*
Tak naprawdę wygląda Kim:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f93bac3e5e2.jpgPączek, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dziewczynki strasznie mnie bolą krzyże nie wiem czy to od przez to że stałam dziś trochę dużej czy to jest z wiązane z moim plamieniami. W poniedziałek dostałam @ i w środę tylko z rana lekkie plamienia i tyle później czyściusienko. W czwartek zaczęło się znowu ale takie lekkie krwawienie/plamienia, a dziś przy podcieraniu na papierze zauważam śluz przebarwiony odrobina krwi różowej. Nie wiem czy to normalne bo ostatnio pod koniec @ miałam brązowe plamienia a dziś jest śluz z jasno rozowa krwią, ale tak odrobinę. Ale za każdym razem kiedy jestem w toalecie. Dziewczynki moje kochane czysto normalne, czyste tak macie..?
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Kimi
Jesteś takim Kochanym Dobrym Duszkiem :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f93bac3e5e2.jpgAniaŁ123, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Aj noł!
Aj lof ju tuuu!!!!<3<3
Na pocieszenie wcinam ciastka owsiane w czekoladzie (z Lidla) i ogląda Kevina w Nowym Jorkupo raz 1001!
To umówmy się tak, że jak ona sobie nie da rady, to poślę po Ciebie i zrobisz porządek raz na zawsze
TrudnoJakoś to będzie, nie będę się załamywać. Na razie mój LWD pozostaje niezachwiany
Jude Law jako papież - no mega !
Zjadlam pol paczki kwaśnych żelków
Chce mi sie czegoś ale sama nie wiem czego - piwka miodowego moze bym sie napiła albo coli, albo nie - moze lepiej herbaty - i tak w kółko
Szczyt decyzyjności -
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Kimi
Jesteś takim Kochanym Dobrym Duszkiem :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f93bac3e5e2.jpg
Kim jak Dobry Duszek na forum ! Kazdemu pomoże i wysłucha !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:39
Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja ogladam "Młody papież" na HBO - serial
Jude Law jako papież - no mega !
Zjadlam pol paczki kwaśnych żelków
Chce mi sie czegoś ale sama nie wiem czego - piwka miodowego moze bym sie napiła albo coli, albo nie - moze lepiej herbaty - i tak w kółko
Szczyt decyzyjności
Jedyna rzecz za jaką nie przepadam ze słodyczy to żelki. Zęby mnie od nich bolą
Ja mam tylko TV naziemną, więc oglądam "4".
Jude LawUwielbiam!
To masz ostre zachciankiPączuś ja trzymam mocno kciuki!!! Ale nie chcę znowu podkręcać atmosfery, żeby wiesz... jakby czasem nic z tego nie było...Ale tak bardzo trzymam kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:40
-
Violet146 wrote:Dziewczynki strasznie mnie bolą krzyże nie wiem czy to od przez to że stałam dziś trochę dużej czy to jest z wiązane z moim plamieniami. W poniedziałek dostałam @ i w środę tylko z rana lekkie plamienia i tyle później czyściusienko. W czwartek zaczęło się znowu ale takie lekkie krwawienie/plamienia, a dziś przy podcieraniu na papierze zauważam śluz przebarwiony odrobina krwi różowej. Nie wiem czy to normalne bo ostatnio pod koniec @ miałam brązowe plamienia a dziś jest śluz z jasno rozowa krwią, ale tak odrobinę. Ale za każdym razem kiedy jestem w toalecie. Dziewczynki moje kochane czysto normalne, czyste tak macie..?
Ja mam tak bardzo często. @ dni lekkiej @, później 1-2 dni przerwy, a później jeszcze 2-3 dni plamienia.
A na ból krzyżów i w ogóle pleców, brzucha przy @ polecam bardzo, bardzo zwykły termofor. Mam od tygodnia i normalnie kocham go!Violet146 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Jedyna rzecz za jaką nie przepadam ze słodyczy to żelki. Zęby mnie od nich bolą
Ja mam tylko TV naziemną, więc oglądam "4".
Jude LawUwielbiam!
To masz ostre zachciankiPączuś ja trzymam mocno kciuki!!! Ale nie chcę znowu podkręcać atmosfery, żeby wiesz... jakby czasem nic z tego nie było...Ale tak bardzo trzymam kciuki!!!
Jak nie masz HBO to szukaj pozniej w necie
A widziałaś Jude w Dom Hemigway ? -
Pączek wrote:A tam - zaraz ostre zachcianki - mam tak często ze cos za mna chodzi a nie wiem co. Kręcę sie po domu i sama nie wiem czego szukam i co mi sie chce
Jak nie masz HBO to szukaj pozniej w necie
A widziałaś Jude w Dom Hemigway ?
Hihi...Zakola mu się zrobiły
Bardziej mi się podoba w innych odsłonach -
dzizaaaaas miałam koszmarny dzień w pracy a teraz was nadrobić to masakra
Czarnulka ja miałam plamienia! trwały dwa dni, miałam też bóle na @ i co i wszystko ok! powtórz test, trzymam kciuki, żeby to było to!
co do hashiego to też bez paniki, wyregulować tarczyce i się zajdzie. świecę przykładem jak wiele innych dziewczyn.
no! i wszystkie głowa do góry bez czarnowidztwaczarnulka24 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:dzizaaaaas miałam koszmarny dzień w pracy a teraz was nadrobić to masakra
Czarnulka ja miałam plamienia! trwały dwa dni, miałam też bóle na @ i co i wszystko ok! powtórz test, trzymam kciuki, żeby to było to!
dziękuje za pocieszenie ines. oby faktycznie nie było to nic groźnego ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczynki macie tempo
czytam Was cały czas, ale niestety nie miałam czasu pisać...
Evelin
Gratulacje
Jak tak Was czytam, to mam wrażenie, że tylko ja jestem w innej fazie cykluWam, to się chyba już okresy zsynhronizowały hehehe
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:A tam ! Ale te niebieskie oczka zostały
Oczy ma zabójcze. Ale mi bardziej się podobał w Holiday albo Sherlocku z tym wąsikiem