Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Kuba
Mój chce dac Adaś , ale sam tak mahehe
żeby mieć juniora
Kuby fajne chłopakimam chrześniaka Jakuba
w ogóle tak sobie uświadomiłam, jak ja urodzę, mój starszy chrześniak będzie miał... 17 latWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 18:55
Evelin lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:żeby mieć juniora
Kuby fajne chłopakimam chrześniaka Jakuba
w ogóle tak sobie uświadomiłam, jak ja urodzę, mój starszy chrześniak będzie miał... 17 lat
Mój siostezeniec ma naimię Kubuś, a mój synek Adaś -
Obaj fajni
Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 19:46
Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:My marzylismy o Kubusiu i sie udalo
jestem szczęśliwa!!!!!
Evelin lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:A recenzje czytałaś ?
Tak, czytałamKupuję!
W Lidlu byłam, ale u mnie nic z Grecji nie zostałoJuż tylko Włochy i to tak ubogo.
-
Pączek wrote:U mnie batoniki z Grecji leżały miedzy innymi batonikami - patrzyłaś tam ? Czy tam tez nic nie było ?
Obok batoników starałam się przejść szybszym krokiemWięc tam nie patrzyłam. Szukałam tego specjalnego regału.
-
Pączek wrote:O nie o nie o nie !
No co za cholerstwo !
Zaraz zaczne na nie krzyczeć i przepędzać bede zeby sobie poszło gdzies indziej !
Niestety krzyki nic tu nie pomogąMam nadzieję że ta moja nowa ginka coś wymyśli. Ja przynajmniej mam sprawę jasną, nic nie będzie i nie ma żadnych urojonych objawów
-
AniaŁ123 wrote:Niestety krzyki nic tu nie pomogą
Mam nadzieję że ta moja nowa ginka coś wymyśli. Ja przynajmniej mam sprawę jasną, nic nie będzie i nie ma żadnych urojonych objawów
Bedzie dobrze ! Wiem o tym ! Musi byc !
Aj lof ju !
Mam nadzieje ze nowa gin cos wymysli a jak nie to juz ja sie z nia rozprawie -
AniaŁ123 wrote:Niestety krzyki nic tu nie pomogą
Mam nadzieję że ta moja nowa ginka coś wymyśli. Ja przynajmniej mam sprawę jasną, nic nie będzie i nie ma żadnych urojonych objawów
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki strasznie mnie bolą krzyże nie wiem czy to od przez to że stałam dziś trochę dużej czy to jest z wiązane z moim plamieniami. W poniedziałek dostałam @ i w środę tylko z rana lekkie plamienia i tyle później czyściusienko. W czwartek zaczęło się znowu ale takie lekkie krwawienie/plamienia, a dziś przy podcieraniu na papierze zauważam śluz przebarwiony odrobina krwi różowej. Nie wiem czy to normalne bo ostatnio pod koniec @ miałam brązowe plamienia a dziś jest śluz z jasno rozowa krwią, ale tak odrobinę. Ale za każdym razem kiedy jestem w toalecie. Dziewczynki moje kochane czysto normalne, czyste tak macie..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:28