Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli nie będzie krwi to pójdę to sprawdzić. Strasznie śmieszny wynik.
Kocham Was. Naprawdę. Nie oceniacie, jesteście życzliwe. Byłam w kilku grupach i naprawdę jesteście the Best. Dziękuję za brak docinek w temacie. Co ja bym bez Was...Pączek, Kim87, Evelin, Tuliska, Dzezabella lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Jeśli nie będzie krwi to pójdę to sprawdzić. Strasznie śmieszny wynik.
Kocham Was. Naprawdę. Nie oceniacie, jesteście życzliwe. Byłam w kilku grupach i naprawdę jesteście the Best. Dziękuję za brak docinek w temacie. Co ja bym bez Was...
Ja tez byłam na innych grupach ale jakos tak bez szału - nie mogłam tam znaleźć wspólnego języka z grupa
Tu jakos odrazu poszło
Chyba jest tu duzo pozytywnej energii i to dlatego
A dwa - to działa jak uzależnienieAniaŁ123, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Pączuś trafił Ci się poprawny politycznie "korporacyjny szczur"
-
Pączek wrote:Ja otwieram chipsy !
Juz po dzisiejszym a wzasadzie od wczorajszego dnia straciłam wiarę w co po niektórych ludzi
Do tego urojenia zamknęłam do szafy i czekam na @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Wisienka
Niestety ni w ząb się nie znam na tych wynikach, ale skoro dziewczyny mówią, to ja mam ogromną nadzieję że się spełni :*
Pączek, co to za gnida Ci się trafiła? WspółczujęAle nie przejmuj się! Mój M. miał niedawno podobną sytuację w pracy, ale na szczęście wszystko się rozeszło po kościach
Tylko naprawdę nie rozumiem, co tacy ludzie mają na celu, chyba tylko zdenerwować drugiego człowieka, z tego czerpią siłę do życia...
Życzę smacznych chipsówJa też mam dzisiaj ochotę na coś dobrego. Przez tą chorobę i siedzenie w domu tylko mam zachcianki i na razie dieta poszła w odstawkę, wrócę po weekendzie
Ja też uważam że ta grupa jest wyjątkowa i że wszystkie jesteście tutaj bardzo KochanePisałam na innych wątkach, to kilka razy mi się zdarzyło, że ktoś mnie zjechał lub wyśmiał za moją niewiedzę, za moje pytania, lub co lepsze za moje zdanie (życie Pączek
)
Pączek lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja zażeram pistacje i pije sok z brzozy
jak ja kocham pistacje!!
Ja też uwielbiam pistacje!!! Lili poczęstujesz?
A ja zrobiłam sobie zdrowy mus z selera naciowego, jabłka i startej pestki awokadoCzuję się nawitaminowana
Zostaje miejsce na niezdrowe rzeczy
-
AniaŁ123 wrote:Ja też uwielbiam pistacje!!! Lili poczęstujesz?
A ja zrobiłam sobie zdrowy mus z selera naciowego, jabłka i startej pestki awokadoCzuję się nawitaminowana
Zostaje miejsce na niezdrowe rzeczy
jasne!!!
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Ewelinka
Jak Ci pięknie w tej kokardzie
Jak się czujesz? Pisałaś że jakoś na dniach masz poznać płeć. I co?