Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:jasne!!!
Aaammmm...mniam...mniam....Dziękuję
Pączek lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Pączuś, a serię chrup pomidor, marchewkę czy buraka jadłaś?? ja bym mogła się pomidorami opychać
kiedyś w Auchan mieli promocję - 2 zł za paczkę, kupiłam 20 paczek
pomidor lubie
Ja mam teraz organique red pepper -60% less fat - bio product -
Kim87 wrote:Baklawę
Musiałam wygooglowaćNigdy nie jadłam, dobre? Kupne czy sama robiłaś?
-
Dziewczynki kochane dajmy Wisience odetchnąć. Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Trzymajmy kciuki bo na dwoje babka wrożyła. Liczę na ta lepsza wersje ;*
AniaŁ123, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Wisienka
Niestety ni w ząb się nie znam na tych wynikach, ale skoro dziewczyny mówią, to ja mam ogromną nadzieję że się spełni :*
Pączek, co to za gnida Ci się trafiła? WspółczujęAle nie przejmuj się! Mój M. miał niedawno podobną sytuację w pracy, ale na szczęście wszystko się rozeszło po kościach
Tylko naprawdę nie rozumiem, co tacy ludzie mają na celu, chyba tylko zdenerwować drugiego człowieka, z tego czerpią siłę do życia...
Życzę smacznych chipsówJa też mam dzisiaj ochotę na coś dobrego. Przez tą chorobę i siedzenie w domu tylko mam zachcianki i na razie dieta poszła w odstawkę, wrócę po weekendzie
Ja też uważam że ta grupa jest wyjątkowa i że wszystkie jesteście tutaj bardzo KochanePisałam na innych wątkach, to kilka razy mi się zdarzyło, że ktoś mnie zjechał lub wyśmiał za moją niewiedzę, za moje pytania, lub co lepsze za moje zdanie (życie Pączek
)
Ania a Twardocha masz ? -
Kim87 wrote:Dziewczynki kochane dajmy Wisience odetchnąć. Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Trzymajmy kciuki bo na dwoje babka wrożyła. Liczę na ta lepsza wersje ;*
oczywiście! trzeba cierpliwie czekać
na spokojnie -
AniaŁ123 wrote:Musiałam wygooglować
Nigdy nie jadłam, dobre? Kupne czy sama robiłaś?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Ja juz tez nie rozumiem ale chyba nie chce rozumiec - moze chciał zobaczyc jak zareaguje albo poprostu miał zły dzien i trafiło na mnie. Tak czy siak nie gadam z nim więcej !
Ania a Twardocha masz ?
Jeszcze nie, nie byłam na zakupach. Raczej jutro pojadę. Na razie moja nudna książka się rozkręciła, chociaż jest tak jakby o niczymPączek lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kupnem w lidlu. W smaku jedyne w swoim rodzaju. Szukaj jak będzie grecki tydzień. Słodkie z orzechami . MNIAM
Oj to moje smakiBędę czatować.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ewelinka
Jak Ci pięknie w tej kokardzie
Jak się czujesz? Pisałaś że jakoś na dniach masz poznać płeć. I co?
O matko! Napisałam na fioletowej, skopiowalam lecz nie dodalam tutaj z tego wszystkiego
Przepraszam
Wizyta super
Będzie SynPączek, Kim87, AniaŁ123, Caro, Dzezabella lubią tę wiadomość