Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Kochane, mam szybkie pytanie, bo dzisiaj siedzę w krzakach... (wybaczcie obrazowość)
Otóż, w piatek miałam ostatnią dawkę duphastonu. Wczoraj wieczorem pobył śluz z krwią, myślałam, ze to początek @, albo jakieś naczynko pękło, ale dzisiaj rano znowu kropelka krwi w sluzie i od rana sucho i ani śladu czegokolwiek... jak myślicie, co to mogło być?
A bolało cie przy?
A ile jesteś po owulacji?/ ile przed @
A może to była implantacja zarodka...
Albo Franca się powoli rozkręca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 16:32
-
Violet146 wrote:A bolało cie przy
?
A ile jesteś po owulacji?/ ile przed @
A może to była implantacja zarodka...
Albo Franca się powoli rozkręca...
Kochana, właśnie franca powinna być już, myślałam, że to ona, ale dziś już byłaby bardzo rozkręcona, bo nie miewam plamień przed. Tzn zawsze było tak że śluz z krwią owszem, ale następna wizyta w toalecie to już @. A dziś do teraz tylko rozciągliwy śluz z niteczkami żywej krwi... wczoraj rano pink test 10 był negatywny. Chodzi o to, że właśnie nigdy tak nie miałam, dlatego nie wiem co myśleć... poczułam tylko jakby jajnik lewy jak miałam nogi uniesione, poza tym nic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 16:58
-
Dzezabella wrote:Kochana, właśnie franca powinna być już, myślałam, że to ona, ale dziś już byłaby bardzo rozkręcona, bo nie miewam plamień przed. Tzn zawsze było tak że śluz z krwią owszem, ale następna wizyta w toalecie to już @. A dziś do teraz tylko rozciągliwy śluz z niteczkami żywej krwi... wczoraj rano pink test 10 był negatywny. Chodzi o to, że właśnie nigdy tak nie miałam, dlatego nie wiem co myśleć... po
czułam tylko jakby jajnik lewy jak miałam nogi uniesione, poza tym nic...
Zrób test jutro rano jeśli się nie rozkręciDzezabella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dzezabella wrote:Kochane, mam szybkie pytanie, bo dzisiaj siedzę w krzakach... (wybaczcie obrazowość)
Otóż, w piatek miałam ostatnią dawkę duphastonu. Wczoraj wieczorem pobył śluz z krwią, myślałam, ze to początek @, albo jakieś naczynko pękło, ale dzisiaj rano znowu kropelka krwi w sluzie i od rana sucho i ani śladu czegokolwiek... jak myślicie, co to mogło być?
Tak jak mówisz mogło naczynko pęknąć albo jakiś polipek mały, zdarza się. -
Bella_Bella wrote:A lekarz Ci nie powiedział? @ nie przyjdzie jak bierzesz dupka, musisz go odstawić najpierw.
-
stokrotka666 wrote:No właśnie nie pamietam:-/ ostatnio gdzieś na ovu znalazłam jak dziewczyna pisała ze bierze się do dnią @ jak wyjdzie negatywny test to się odstawiamy a jak pozytywny to brać dalej..
Nie zawsze tak jest. Np moja siostra miała brać do ostatniej tabletki czyli 10 dni i odstawić,poczekać coś około 5 dni i jeśli nie byłoby @ to wtedy miała zrobić test. i przyjść na wizytę. -
stokrotka666 wrote:Wiem Kochana ale mam jakiegoś doła dzsiaj:-( dziękuję za wsparcie:-*
Rycze cały dzień dzisiaj dawno nie miałam takiego doła
Mąż mnie sliwowica ratujeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Witaj w klubie ja dzisiaj mega mam doła nie dość ze chora jestem to jest wszystkich swietych (nie mam.już nikogo z rodziny) do tego horuiny przed @
Rycze cały dzień dzisiaj dawno nie miałam takiego doła
Mąż mnie sliwowica ratuje