Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Witaj Angela
Angela a czy córeczki były wycelowane czy tak poprostu Wam się udało, bo ja mam już Synka i nie ukrywam że fajnie byłoby mieć córeczke, ale wiadomo że w sumie obojętne byle by zdrowe... -
Angela1982 wrote:Kochana pierwsza córka była niespodzianka, nie planowalam wtedy dziecka,oczywiście cieszyłam się że dziewczynka, przy drugiej w sumie płeć byla mu obojętna, byle by wszystko było ok bo byłam po poronieniu, teraz mężowi marzy się synuś ale i tak priorytetem jest zdrowy bobas,nie celuje jakoś szczególnie, zostawiam wszystko naturze
A stosujesz testy owulacjyjne?
Na chłopczyka musisz celowac jak najbliżej owulacji ( 1 przed i w owulację)
U nas fajnie byłoby mieć parke, ale wiadomo co będzie to z tego będziemy się cieszyć i kochać bezgranicznie, byle by tylko zdrowe....
-
Violet146 wrote:A stosujesz testy owulacjyjne?
U nas fajnie byłoby mieć parke, ale wiadomo co będzie to z tego będziemy się cieszyć i kochać bezgranicznie, byle by tylko zdrowe....
Znam wiele kobiet, którym się to nie potwierdziłoBella_Bella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Znam wiele kobiet, którym się to nie potwierdziło
Ja jestem jedną wśród nich...
Tyle, że ja nie celowałam na chłopczyka tylko po prostu chciałam mieć już bardzo dzidzie, i pamiętam, że robiłam testy owulacjyjne. I tym czasie kiedy test był pozytywny byłoi teraz mamy kochanego Synka
-
Violet146 wrote:A stosujesz testy owulacjyjne?
U nas fajnie byłoby mieć parke, ale wiadomo co będzie to z tego będziemy się cieszyć i kochać bezgranicznie, byle by tylko zdrowe.... -
nick nieaktualnyCześć,
ja dziś zamiast w pracy, z młodą w domu,bo zasmarkana okropnie,inhalujemy się
Cherry
powodzenia w nowym cyklu i zdrówka dla młodej :*
Kim
przytulam :* testowałaś jeszcze ?
Robaczek
jak plamienia?
u mnie wyjątkowo późno owulka w tym cyklu, bo miewałam już w 13 dc, a dziś 16 i nie wiem czy już po, bo skoku tempki jeszcze nie byłoCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Mi płeć obojętna, chciałabym mieć po prostu i zdrowe...
Ja myślę tak samo, zwłaszcza jak się starasz a nie wychodzi to płeć jest naprawdę obojętna, byle by się udało i byle by mieć zdrowego bobaska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:16
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Angela1982 wrote:
Jeśli piszesz z telefonu nie możesz używać emotikonow tylko np buźki tworzyć z klawiatury tj. używając znaków interpunkcjnych31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Widzę że ruch się zrobił na forum
po weekendzie wracamy do żywych
jakkolwiek to zabrzmiało po Świecie Zmarłych
Mnie jajnik boli od wczoraj wieczorem. Boli to mało powiedziane... Znowu lewy. Prawy się opier...kolejny cykl.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne