Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kochane babeczki:-* :-* ♡♡♡
Ja jeszcze dzisiaj w domku a jutro do pracy. Jeszcze się kuruje.
Franca uparta bo zazwyczaj jak ja wywolywalam, %% bądź ćwiczeniami to się pokazywała. A tu dupa Mix tych 3 i nic cisza.
Że tak powiem to świetnie i trzymam kciuki -
Dziś rano postanowiłam, że od jutra mierzę temperaturę. Mam nadzieję, że trochę mi to rozjaśni mój cykl. Czy mierzenie tempki w buzi to dobry pomysł? To chyba na razie jedyne miejsce, w które chciałabym sobie wkładać termometr
Dziewczyny, czy możecie polecić konkretne testy owulacyjne? Chciałabym się wspomóc, bo jak tak teraz sobie myślę i Was czytam, to chyba jednak leciałam troszkę w ciemno z tymi staraniami, może to to.. dodatkowo oczywiście.. to plus słabe plemniki plus pewnie jeszcze mi coś wyjdzie w badaniach -
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziś rano postanowiłam, że od jutra mierzę temperaturę. Mam nadzieję, że trochę mi to rozjaśni mój cykl. Czy mierzenie tempki w buzi to dobry pomysł? To chyba na razie jedyne miejsce, w które chciałabym sobie wkładać termometr
Dziewczyny, czy możecie polecić konkretne testy owulacyjne? Chciałabym się wspomóc, bo jak tak teraz sobie myślę i Was czytam, to chyba jednak leciałam troszkę w ciemno z tymi staraniami, może to to.. dodatkowo oczywiście.. to plus słabe plemniki plus pewnie jeszcze mi coś wyjdzie w badaniach
Ja używam testów z rossmana tylko w belgijskiej wersji. Mnie nie zawiodły. Trzeba uważać na te z allegro dziewczyny narzekaly
Słabe nasienie da się ładnie naprawić suplementami;)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:mierzenie w ustach to kiepski pomysł, są duże wahania tempki, najlepiej w pochwie
-
nick nieaktualny
-
Kim dzięki
Muszę wybrać jeden sposób.. chciałabym jak najbardziej dokładny.. ale jeśli ta metoda o której piszesz jest tak samo dobra jak mierzenie w pochwie, to wchodzę w to
Pewnie jak już wybiorę jedną to potem już chyba nie mogę zmienić, żeby nie zaburzyć wykresu, prawda?
Co do plemników to właśnie faszeruję chłopaka różnymi specyfikamiNo ale wizyta u androloga konieczna, żeby wykluczyć żylaki, zapalenie i tym podobne..
Luccecita i Kim dzięki też za info dot testów.. zależy mi właśnie na takich, żeby nie brakowało.. Raz kupiłam to miałam 5 i właśnie to był chyba Facelle..Tak na marginesie powiem, że cudnie by było jakby te testy miały pojemniczki......
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:ja mierzyłam 1 cykl i zrezygnowałam- po prawej stronie jezyka byla inna niz po lewej, jak za blisko wsadziłam to jeszcze inna, jak za mocno wsadziłam to na wymioty mnie brało, a daj spokój, porażka
wydaje mi się, że temp. zawsze mierzymy po jednej stronie buziWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 12:19
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:hej wszystkim!!!
Ja mierzyłam w ustach i byłam zadowolonapomiar dobrze wykazywał 2 fazy cyklu, a to jest najistotniejsze
Zołza trzymam kciuki za drożność od samego rana!! :*
Dziękuję za kciuki ! :*
Przeżyłam.... ale było strasznie
Czekam na wypis ze szpitala.. i idę odebrać wynik.
-
Lubię_czekoladę wrote:Kim dzięki
Muszę wybrać jeden sposób.. chciałabym jak najbardziej dokładny.. ale jeśli ta metoda o której piszesz jest tak samo dobra jak mierzenie w pochwie, to wchodzę w to
Pewnie jak już wybiorę jedną to potem już chyba nie mogę zmienić, żeby nie zaburzyć wykresu, prawda?
Co do plemników to właśnie faszeruję chłopaka różnymi specyfikamiNo ale wizyta u androloga konieczna, żeby wykluczyć żylaki, zapalenie i tym podobne..
Luccecita i Kim dzięki też za info dot testów.. zależy mi właśnie na takich, żeby nie brakowało.. Raz kupiłam to miałam 5 i właśnie to był chyba Facelle..Tak na marginesie powiem, że cudnie by było jakby te testy miały pojemniczki......
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziękuję dziewczyny
Jednak zacznę od mierzenia w ustach..
Ja mierze w ustach. Trzeba pamiętać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć ( koło ósemki pod językiem) i z zamkniętymi ustami. Zaraz po min.4 godzinnym śnie bez wstawania z łóżka.
Mi odpowiada ten sposób mierzenia. Zawsze pokazuje mi w cyklu dwufazowy wykres tempki także się sprawdzaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Ja mierze w ustach. Trzeba pamiętać żeby zawsze w tym samym miejscu mierzyć ( koło ósemki pod językiem) i z zamkniętymi ustami. Zaraz po min.4 godzinnym śnie bez wstawania z łóżka.
Mi odpowiada ten sposób mierzenia. Zawsze pokazuje mi w cyklu dwufazowy wykres tempki także się sprawdza
DziękiOd jutra startuję
Ciekawe kiedy nauczę się interpretować wykres
I czy w ogóle będę miała te skoki, spadki...
-
LILITH.P wrote:Dziewczyny w nowym cyklu
trzymam za Was wszystkie kciuki!
i witam nowe osoby
Gratuluję serduszka!!!LILITH.P lubi tę wiadomość