Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Spokojnie nauczysz pomożemy ci
Jak ja Was uwielbiam
Jestem tu tak krótko a tak się cieszę
Mój chłopak powoli brał nie już za wariatkę jak ja na tych forach przesiadywałam i nie rozumiał, czemu się tak tym wszystkim stresuję a Wy rozumiecieCudnie!!!
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:
Jak ja Was uwielbiam
Mój chłopak powoli brał nie już za wariatkę jak ja na tych forach przesiadywałam i nie rozumiał, czemu się tak tym wszystkim stresuję a Wy rozumiecieCudnie!!!
Lubię_czekoladę, worldbyme lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Mialam tak samo:) od pierwszego dnia dobrze sie tu czuje:*
Super
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:
Jak ja Was uwielbiam
Co.do mierzenia temp i wykresu to jak pewnie wiesz są dwie fazy . Pierwsza od @ do owu niskich temp oraz druga od owu do miesiaczki wyższych. Nie ważne są same wartości temp ale to żeby było widać na wykresie wyraźnie dwie fazy. Czasem ale nie zawsze w połowie cyklu w okolicach owu dochodzi do nagłego spadku temp. Następnego dnia zazwyczaj wraca ona do normy bądź rośnie. TO jest tzw spadek owulacyjny. Wtedy ładnie widać ze doszło do owu.
W drugiej fazie cyklu po owu juz do czegoś takiego tez może dojść. Może to wtedy świadczyć o zagniezdzieniu zarodka. TAK samo jak w pierwszym przypadku temp wraca do normy bądź rośnie.
Pod koniec cyklu temp spada bądź utrzymuje się wysoko. Nawet jak franca przylazi dzieczyn odnotowuja wysokie temp. Temp spada niektórym tuż przed @ niektórym w trakcie @ albo po do fazy niskich temp.
To tak ogólnie.
Co do samego termometr fajnie by było jakbyś miała typowo owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku. Mozna taki w aptece zamówić. Ale zwykły elektroniczny z jednym miejscem tez da rade. Ja taki uzwalam.
Nie przejmuj się jak będą wahania temp o kilka dziesiatych stopnia. Zdarza się i może dużo rzeczy mieć na to wpływ. Ważne aby były dwie fazy temp i tyle.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzezabella wrote:A ja mam żywą krew na wkładce... więc kolejnym sposobem na wywołanie @ jest pójście na betę...
przykro mi.. ale nie przejmuj się... ja swego czasu miewałam cykle nawet do 47 dni długości.. i @ ani widu ani słychu.. tylko robiłam test ciążowy i od razu dostawałam
to złośliwość jest po prostu..
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Dobrze kochana trafiłaś ;*.
Co.do mierzenia temp i wykresu to jak pewnie wiesz są dwie fazy . Pierwsza od @ do owu niskich temp oraz druga od owu do miesiaczki wyższych. Nie ważne są same wartości temp ale to żeby było widać na wykresie wyraźnie dwie fazy. Czasem ale nie zawsze w połowie cyklu w okolicach owu dochodzi do nagłego spadku temp. Następnego dnia zazwyczaj wraca ona do normy bądź rośnie. TO jest tzw spadek owulacyjny. Wtedy ładnie widać ze doszło do owu.
W drugiej fazie cyklu po owu juz do czegoś takiego tez może dojść. Może to wtedy świadczyć o zagniezdzieniu zarodka. TAK samo jak w pierwszym przypadku temp wraca do normy bądź rośnie.
Pod koniec cyklu temp spada bądź utrzymuje się wysoko. Nawet jak franca przylazi dzieczyn odnotowuja wysokie temp. Temp spada niektórym tuż przed @ niektórym w trakcie @ albo po do fazy niskich temp.
To tak ogólnie.
Co do samego termometr fajnie by było jakbyś miała typowo owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku. Mozna taki w aptece zamówić. Ale zwykły elektroniczny z jednym miejscem tez da rade. Ja taki uzwalam.
Nie przejmuj się jak będą wahania temp o kilka dziesiatych stopnia. Zdarza się i może dużo rzeczy mieć na to wpływ. Ważne aby były dwie fazy temp i tyle.:*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kochane jesteście, wiecie?
Odebraliśmy właśnie wyniki nasienia, nie jest źle, ale mogłoby być lepiejnajwiększy problem jest z lepkością i ruchliwoscią, ale myślę, ze to możemy latwo poprawić. W razie czego mamy umówioną konsultację na dokladne omówienie wyników na 8 listopada, a 14 ja idę do mojego gina, mam tylko po drodze jeszcze raz tarczyce zrobić
-
Dzezabella wrote:Kochane jesteście, wiecie?
Odebraliśmy właśnie wyniki nasienia, nie jest źle, ale mogłoby być lepiejnajwiększy problem jest z lepkością i ruchliwoscią, ale myślę, ze to możemy latwo poprawić. W razie czego mamy umówioną konsultację na dokladne omówienie wyników na 8 listopada, a 14 ja idę do mojego gina, mam tylko po drodze jeszcze raz tarczyce zrobić
a na ruchliwość suplementy i kawa przed sexem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 15:14
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzezabella wrote:Kochane jesteście, wiecie?
choć jeszcze nie wiem, czy polecam...
Z supli bierzemy, w sensie mój partner
bierze androvit, wit C, kwas foliowy, suplement Maca
Może coś się przyda
-
Lubię_czekoladę wrote:My też mamy problem z ruchliwością.. Dziś odbieram z apteki żel Conceive Plus.. podobno mega pomocny jeśli chodzi o ruchliwość i docieranie do celu
choć jeszcze nie wiem, czy polecam...
Z supli bierzemy, w sensie mój partner
bierze androvit, wit C, kwas foliowy, suplement Maca
Może coś się przyda
Dzisiaj mam nockę w pracy, więc będę przegrzebywała internety w poszukiwaniu wszystkiegoDzięki za info :*
Ale dawajcie znać co wasi mężczyźni jeszcze jedzą i na coLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:hejka. Wlasnie bylam w ubikacji i podcierajac tylek pociagnal mi sie mega dlugi glut z pochwy. Pózniej zobaczylam ze w klozecie tez jest jakis uplaw:-( to moze byc po dupku ze taki sluz mam przed @?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
stokrotka666 wrote:hejka. Wlasnie bylam w ubikacji i podcierajac tylek pociagnal mi sie mega dlugi glut z pochwy. Pózniej zobaczylam ze w klozecie tez jest jakis uplaw:-( to moze byc po dupku ze taki sluz mam przed @?
Kochana, ja też tak miałam w /już-poprzednim/ cyklu, ale winę zwaliłam na wiesiołka -
stokrotka666 wrote:hejka. Wlasnie bylam w ubikacji i podcierajac tylek pociagnal mi sie mega dlugi glut z pochwy. Pózniej zobaczylam ze w klozecie tez jest jakis uplaw:-( to moze byc po dupku ze taki sluz mam przed @?
od jakichs 6 tygodni przynajmniej raz na 3 dni:)
Dziewczyny a macie przysłowiowego gluta zawsze przed @?
Też u siebie coś takiego zaobserwowałam ale to raczej w środku cyklu..