Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzezabella wrote:Aniu, 3 dni będzie optymalnie, nie przetrzymuj chłopa dłużej niepotrzebnie
Mój dzisiaj stwierdził, że nawet nie było tak źle jak myślał, że będzie
Czyli jeśli chcemy zrobić badanie w sobotę, to już dzisiaj bastaAle jakoś nie wierzę że M. zrobi to badanie
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś
Jak samopoczucie?
B oglada mecz i przezywa co 5 min
Generalnie teoche słabo bo w parku koło domu gdzie biegałam jakis koleś zaatakował chłopaków gazem pieprzowym i mam zakaz biegania po 16 tam wiec słaboa ja kupiłam ciepłe ciuchy do biegania po parku
Teraz tylko wekeendy mi pozostająa ja tak sie cieszyłam na jutrzejsze bieganko po pracy - a musze isc na cholerna siłownie ktorej nie znoszę no nie znoszę tego miejsca
W pracy mam małym młyn - odechciewa mi sie juz. Mam szefa taka flegmę i ciapę ze o losie - działa mi na nerwy i to strasznie ostatnio. No nie znoszę ludzi ktorzy mowia jedno - robia drugie albo mowia ze cos zrobią a pozniej odwracają kota ogonem albo zaslaniaja sie jakas historyjka tylko po to zeby powiedziec ze to w sumie on jest pokrzywdzony a nie ja mimo ze pozniej ja latam i załatwiam za niego 1000 spraw. No piorun by go w tyłek strzelił !
A jak u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Dorwalas książkę ? Widze ze Twoj M. idzie na badania -
Tuliska wrote:A miałaś kiedyś potwierdzoną owu na monitoringu? Jeśli tak to ile lutealna po niej trwała?
Mialam potwierdzona ale nie pamietam dnia ani dlugosci fazy lutealnej.. Sprawdze to na aplikacji, kiedy mi wroci telefon z naprawy.. Wszystko tam zapisywalam.. -
Pączek wrote:Uszy mi więdną
B oglada mecz i przezywa co 5 min
Generalnie teoche słabo bo w parku koło domu gdzie biegałam jakis koleś zaatakował chłopaków gazem pieprzowym i mam zakaz biegania po 16 tam wiec słaboa ja kupiłam ciepłe ciuchy do biegania po parku
Teraz tylko wekeendy mi pozostająa ja tak sie cieszyłam na jutrzejsze bieganko po pracy - a musze isc na cholerna siłownie ktorej nie znoszę no nie znoszę tego miejsca
W pracy mam małym młyn - odechciewa mi sie juz. Mam szefa taka flegmę i ciapę ze o losie - działa mi na nerwy i to strasznie ostatnio. No nie znoszę ludzi ktorzy mowia jedno - robia drugie albo mowia ze cos zrobią a pozniej odwracają kota ogonem albo zaslaniaja sie jakas historyjka tylko po to zeby powiedziec ze to w sumie on jest pokrzywdzony a nie ja mimo ze pozniej ja latam i załatwiam za niego 1000 spraw. No piorun by go w tyłek strzelił !
A jak u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Dorwalas książkę ? Widze ze Twoj M. idzie na badania
Ja miałam zajęty weekend. Jazda od rodziny do rodziny, a dzisiaj prace remontowo-wykończeniowe w mieszkaniu. Nawet nie miałam czasu pochodzić po sklepach, bo wszystko w biegu.
To czy mój szanowny małż pójdzie się zbadać, to jest jeszcze bardzo wątpliwe
Ja dzisiaj miałam taki humorek w pracy, że miałam ochotę wszystkich dookoła zagryźć, nawet szczegóły wkurzały i musiałam się pilnować, żeby nie dać po sobie poznać
Ja też nie znoszę flegmatyków. Sama raczej wszystko robię szybko i tego samego wymagam od innych
Też tęsknię za bieganiem! Ale jeszcze nie mogę, bo muszę porządnie wyzdrowieć, żeby choróbsko się nie wróciło.Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja miałam zajęty weekend. Jazda od rodziny do rodziny, a dzisiaj prace remontowo-wykończeniowe w mieszkaniu. Nawet nie miałam czasu pochodzić po sklepach, bo wszystko w biegu.
To czy mój szanowny małż pójdzie się zbadać, to jest jeszcze bardzo wątpliwe
Ja dzisiaj miałam taki humorek w pracy, że miałam ochotę wszystkich dookoła zagryźć, nawet szczegóły wkurzały i musiałam się pilnować, żeby nie dać po sobie poznać
Ja też nie znoszę flegmatyków. Sama raczej wszystko robię szybko i tego samego wymagam od innych
Też tęsknię za bieganiem! Ale jeszcze nie mogę, bo muszę porządnie wyzdrowieć, żeby choróbsko się nie wróciło.
To widze ze dzieje sie
Wiesz co - dobrze ze zaraz mamy weekend
Jutro jakos sie przemecze - piatek to juz z górki i wolne
-
My jutro tez badamy nasienie. Wiecie gdzie mozna kupic stacjonarnie gumki do pobierania nasienia? Moj maz szuka wymowek byle badania nie zrobic. Czy jak bez tej gumki to mozna uzyc czegos do nawilzenia?
-
Madera2000 wrote:My jutro tez badamy nasienie. Wiecie gdzie mozna kupic stacjonarnie gumki do pobierania nasienia? Moj maz szuka wymowek byle badania nie zrobic. Czy jak bez tej gumki to mozna uzyc czegos do nawilzenia?
Nie powinno się niczego używać, trzeba 'na sucho' jechać... przynajmniej nam tak powiedziano... A gumek w aptekach poszukaj, najlepiej internetowych -
Madera2000 wrote:My jutro tez badamy nasienie. Wiecie gdzie mozna kupic stacjonarnie gumki do pobierania nasienia? Moj maz szuka wymowek byle badania nie zrobic. Czy jak bez tej gumki to mozna uzyc czegos do nawilzenia?
http://badanie-nasienia.pl/o-badaniu-nasienia/prezerwatywa-do-oddania-nasienia/
Znalazłam coś takiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 23:20
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Lubię_czekoladę wrote:Mialam potwierdzona ale nie pamietam dnia ani dlugosci fazy lutealnej.. Sprawdze to na aplikacji, kiedy mi wroci telefon z naprawy.. Wszystko tam zapisywalam..
cierpliwie czekaj
nie wiem, bolą Cię jajniki na owu? Czy masz jakieś inne sygnały? Jeszcze kilka testów możesz śmiało zrobić
najłatwiej i "najtaniej" jest się po prostu obserwować
-
Dzisiaj z ciekawości zmierzylam temperaturę. Mam 36,77 czy to możliwe że po trzech tygodniach od zabiegu jeszcze się utrzymuje wyżej? Bo u mnie to tak trochę wyżej niż pierwsza faza. Może dopiero na @ spadnie? Ogólnie nie martwię się ze coś jest nie tak tylko ciekawość. W przyszłym tygodniu odbieram wyniki badań zr szpitala a potem wizyta kontrolna w kolejnym.
-
Dzień dobry!!!
Miałam już napisany cały elaborat i nagle pyk i wszystko zniknęło
Wspomnę tylko że wkurw mnie nadal trzyma, więc nie chce mi się wszystkiego powtarzać
Szefowa doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!!! Dopiero przyszłam, a już chcę wracać do lóżeczka
Chyba PSM mi doskwiera:-( -
Tuliska wrote:Według mnie owu jeszcze przed tobą kochana
cierpliwie czekaj
nie wiem, bolą Cię jajniki na owu? Czy masz jakieś inne sygnały? Jeszcze kilka testów możesz śmiało zrobić
najłatwiej i "najtaniej" jest się po prostu obserwować