Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Nie powinno się niczego używać, trzeba 'na sucho' jechać... przynajmniej nam tak powiedziano... A gumek w aptekach poszukaj, najlepiej internetowych
No wlasnie i to jest problemnie da rady tak na suchara :p szukam stacjonarnie bo idziemy dzis a juz nie zdarze kupic przez neta.
-
Witam się Kochane ♡ u mnie znośnie z pogodą
dzisiaj lecę do pracy. @ brak daje jej do końca tygodnia czas jak się nie pojawi to chyba nasle na nią testa. sprobóje dzisiaj wywołać ja kupując testy ciążowe
Lubię_czekoladę, Dzezabella, Violet146, Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:A mnie cycki bolą. A to 4 dc. Ciekawie się zapowiada...
hej kochana u mnie po ostatnim poronieniu też właśnie tak było że piersi bolały non stop praktycznie przez cały cykl raz mocniej raz lżej nawet pisałam tu na forum jakiś czas temu o tym bo wydawało mi się to dziwne nawet w tamtym cyklu byłam zrobić badania prolaktyny bo myślałam że coś nie tak .. ale widocznie może już tak będę miała..
a u ciebie to pierwszy raz tak się zdarzyło ??? może ten miesiąc będzie twój ??skoro jakiś inny niż zwykle .. może owu przyjdzie szybciutko .. ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry!!!
Miałam już napisany cały elaborat i nagle pyk i wszystko zniknęło
Wspomnę tylko że wkurw mnie nadal trzyma, więc nie chce mi się wszystkiego powtarzać
Szefowa doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!!! Dopiero przyszłam, a już chcę wracać do lóżeczka
Chyba PSM mi doskwiera:-(
Ja ledwo co przyszłam, ledwo płaszcz ściągnęłam a już miałam sznureczek za drzwiami i każdy coś !!
Mówie im że sniadanie najpierw musze zjeść, komputer włączyć bo dopiero co weszłam i zaraz się tym zajmę - idźcie do siebie to oni stali i mówili że zaczekają i już nerwowa atmosfera z rana !
No ja jestem po @ ale czuje się jak bym miała PMS -
Kim87 wrote:Witam się Kochane ♡ u mnie znośnie z pogodą
dzisiaj lecę do pracy. @ brak daje jej do końca tygodnia czas jak się nie pojawi to chyba nasle na nią testa. sprobóje dzisiaj wywołać ja kupując testy ciążowe
Nie strasz jej
Może ona nadal ma HalloweenStraszy swoją nieobecnością
-
dziewczyny wiecie może czy w ciąży można brać krople żołądkowe ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:dziewczyny wiecie może czy w ciąży można brać krople żołądkowe ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:Haaaaaaaaaaj!!
Pączek - rzuć się na menadobrze się wyładujesz
Kim - po cichutku trzymam kciukiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat