Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny a macie przysłowiowego gluta zawsze przed @?
Też u siebie coś takiego zaobserwowałam ale to raczej w środku cyklu..Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczorową porą
Ostatnio jestem zabiegana i nie mam czasu na forum. Teraz też tylko mam szybkie pytanie: Ile trzeba się powstrzymać od serduszkowania przed badaniem nasienia?
-
AniaŁ123 wrote:Witam się wieczorową porą
Ostatnio jestem zabiegana i nie mam czasu na forum. Teraz też tylko mam szybkie pytanie: Ile trzeba się powstrzymać od serduszkowania przed badaniem nasienia?
Od 2 do 7 dniAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Mam pytanie do tych po badaniu drożności jajowodow.
Robilyscie przerwe w staraniach po badaniu czy staralyscie się dalej mimo badania?
Pytam bo... jedni lekarze mówią żeby odpuścić a jedni żeby się starać właśnie w tym cyklu... i teraz bądź tu mądra... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Hej dziewczyny.
Mam pytanie do tych po badaniu drożności jajowodow.
Robilyscie przerwe w staraniach po badaniu czy staralyscie się dalej mimo badania?
Pytam bo... jedni lekarze mówią żeby odpuścić a jedni żeby się starać właśnie w tym cyklu... i teraz bądź tu mądra...
Hej
Ja nie czekalam i lekarz rowniez nie kazal czekacmozna przeczekac bo jest ryzyko jesli sie zajdzie to jednak zdjecie rtg moze miec jakis wplyw, tak czytalam.. To nie info od mojego lekarza ani lekarza wykonujacego badanie
-
Ja też niestety nic nie wiem na temat drożności. Przeszukałam jeden wątek, na którym kiedyś pisałam, bo była tam dziewczyn, która miała robioną drożność. Faktycznie miała przytkany jeden jajowód, pisała że bardzo szybko zaszła po badaniu i właśnie z tego jajnika, który był przytkany. Zapytam się jej, ale ona teraz jakoś będzie rodzić, więc nie wiem czy zdąży odpisać
-
Dziewczyny, ja rowniez mam pytanie..
Jestem w 15dc, zrobilam test owu- negatywny.. Czy mam jeszcze robic czy juz odpuscic, bo to juz 15dc?.. I zaczac w przyszlym od np 10dc?Violet146 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja też niestety nic nie wiem na temat drożności. Przeszukałam jeden wątek, na którym kiedyś pisałam, bo była tam dziewczyn, która miała robioną drożność. Faktycznie miała przytkany jeden jajowód, pisała że bardzo szybko zaszła po badaniu i właśnie z tego jajnika, który był przytkany. Zapytam się jej, ale ona teraz jakoś będzie rodzić, więc nie wiem czy zdąży odpisać
przydatne badanie
-
Tuliska wrote:Czekoladka a ilu dniowe masz cykle?
-
AniaŁ123 wrote:Witam się wieczorową porą
Aniu, 3 dni będzie optymalnie, nie przetrzymuj chłopa dłużej niepotrzebnie
Mój dzisiaj stwierdził, że nawet nie było tak źle jak myślał, że będzie