Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:a one nie zawierają przypadkiem alkoholu??
nie mam pojęcia ;/ może w ulotce po czytamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 08:44
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Mięty się napij lepiej a jak masz nudności to lekarza może ci dać metocroplamid w syropie. W belgii kobity biorą na nudnosci.
no miętę mam , nie chodzi mi kochana o mdłości tylko pamiętam że np w tamtej ciąży miałam problem z żołądkiem i jelitami i nawet mięta ani nospa nie pomagała i wczoraj trochę mnie bolało ..a wiem że przed ciąża krople mi pomagały jak miałam problem z żołądkiem i tak pytam na wszelki wypadek czy można czy nie ??? a wy co stosowałyście jak miałyście bóle ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 08:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:nie mam pojęcia ;/ może w ulotce po czytam
wydaje mi się, ze mają
edit: w aptece znalazłam info, iż mogą zwierać etanol - 75%!!!
Także nie będą wskazaneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 08:49
-
czarnulka24 wrote:no miętę mam , nie chodzi mi kochana o mdłości tylko pamiętam że np w tamtej ciąży miałam problem z żołądkiem i jelitami i nawet mięta ani nospa nie pomagała i wczoraj trochę mnie bolało ..a wiem że przed ciąża krople mi pomagały jak miałam problem z żołądkiem i tak pytam na wszelki wypadek czy można czy nie ??? a wy co stosowałyście jak miałyście bóle ??
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Mięta ewentualnie zioła na żołądek w postaci herbatek. Kropli nie stosowalam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
LILITH.P wrote:wydaje mi się, ze mają
edit: w aptece znalazłam info, iż mogą zwierać etanol - 75%!!!
Także nie będą wskazane27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
aha a wiedziecie może dlaczego kwas foliowy 5mg jest na receptę ?różni się tylko tym że jest większa dawka niż w normalnym czy czymś innym się różni bo ja biorę 5mg lekarz mi przepisał ze względu na 2 poronienia27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:aha a wiedziecie może dlaczego kwas foliowy 5mg jest na receptę ?różni się tylko tym że jest większa dawka niż w normalnym czy czymś innym się różni bo ja biorę 5mg lekarz mi przepisał ze względu na 2 poronieniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Dzien dobry Dziewczęta
U mnie wieje - wieje i jeszcze raz wieje - co za beznadziejna pogoda !
Chyba musze dziś iść jakieś bieganie albo coś bo od rana mnie nosi !
Wyładować się gdzieś trzeba bo oszalejeTrochę endorfin nie zaszkodzi
Idę w Twoje ślady i dziś też się wybiorę..
Tylko mam nadzieję, że nas to wiatrzysko nie porwie
Pączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Wiesz co Pączusiu.. bieganie super pomysł
Trochę endorfin nie zaszkodzi
Idę w Twoje ślady i dziś też się wybiorę..
Tylko mam nadzieję, że nas to wiatrzysko nie porwie
Ja dziś bieżnia bo wiatr jest mega nie fajny -
Pączek wrote:Czekoladowa - a skąd jestes ?
Ja dziś bieżnia bo wiatr jest mega nie fajnyA Ty?
Strasznie mi się chce powietrza...Wczoraj miałam iść na długi spacer z psem (min 5 km) ale nie wyrobiłam się
i mnie nosi..
ale widzę, że znasz ten stan
Bieżnia by była dla mnie spoko, gdyby najpierw puścili mi na siłce Na Wspólnej a potem Singielkęi do domu...
Biegasz bo musisz czy bo lubisz? -
Ach dziewczyny
Muszę się podzielić
haha
Dziś uwaga.. serduszkowaliśmy z żelem Conceive plus i po kawie
Zbombardowaliśmy zewsząd wolne plemniki
Może ruszą <oł jea>
Zołza:), Kim87, Evelin, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny