Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do płci to kiedyś strasznie chciałam dziewczynkę, zaszlam w ciążę bylam pewna że to chlopiec i strasznie się z tego cieszyłam... po genetycznych po poronieniu okazało się mieliśmy krolewne
i teraz pragnę tylko jednego, żeby moja duszyczka wróciła, zupełnie bez różnicy jest dla mnie czy będzie chłopcem czy dziewczynką
-
Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj tylko Was podczytuję, bo nie mam jak pisać..
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Violet146 wrote:A gdzie Nasza Kim?
Oj chyba za bardzo się pezytuliła do tej śliwowicy...
Kim mam nadzieję, że wszystkie smutki już utopilas w butelce wódki...
i że już nie wrócą i Tojej buźki nie zasmucą...
Trzymaj się kochana...juz mi lepiej.
Francy brak . TESTY neg wiec po prostu postanowiła do mnie na około iść. DZIADYNGA! !!!.
Tulis ♡♡♡
Wisienko♡♡♡
Paczusiu ♡♡♡
Violet♡♡♡
O reszcie o której zapomniałam to tez śle buziaki i serduchaTuliska, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hej hej jestem tak przytuliłam się do sliwowcy tak ze poszłam spać o 20
juz mi lepiej.
Francy brak . TESTY neg wiec po prostu postanowiła do mnie na około iść. DZIADYNGA! !!!.
Tulis ♡♡♡
Wisienko♡♡♡
Paczusiu ♡♡♡
Violet♡♡♡
O reszcie o której zapomniałam to tez śle buziaki i serducha
To jak lepiej to dobrze
Kochana naszej biedroneczce wyszedł pozytyw kilka dni po więc póki francy nie ma jest nadzieja
Trzymam kciuki i ściskam mocno
-
Tuliska wrote:Pączusiu
no patrz france też potrafią być łaskawe
wogole jak tak @ źle przy tobie to niech wyjedzie na urlop na tak powiedzmy 9 miesięcy
badamy się, poprawiamy korony i do boju :*
Oj jak ja bym chciała żęby ona sobie już pojechała na wakacje na te 9 miesięcy
Jak dostałam @ to był taki placz i ryk że o rety
Aż mój się przejął że ja tak to przezywam
Ale nic - tak jak piszesz - poprawiam koronę i biorę się za robotęTuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej hej jestem tak przytuliłam się do sliwowcy tak ze poszłam spać o 20
juz mi lepiej.
Tulis ♡♡♡
Wisienko♡♡♡
Paczusiu ♡♡♡
Violet♡♡♡
O reszcie o której zapomniałam to tez śle buziaki i serduchaKim87 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
co to za taki @@@ strajk?! bo u mnie spóźnia się już jakieś 8 dni. Ale zaczęłam brać duphaston i już się pojawiają jakieś małe plamienia brązowe, więc jutro tabletki odstawiam i liczę, że najpóźniej w piątek będzie.
U mnie nadziei na fasolkę już nie ma, ale Dzezabella, Kim - za Was ciągle trzymam kciuki! :*
Pozdrawiam wszystkie cieplutkoKim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Witam dziewczynki
co to za taki @@@ strajk?! bo u mnie spóźnia się już jakieś 8 dni. Ale zaczęłam brać duphaston i już się pojawiają jakieś małe plamienia brązowe, więc jutro tabletki odstawiam i liczę, że najpóźniej w piątek będzie.
U mnie nadziei na fasolkę już nie ma, ale Dzezabella, Kim - za Was ciągle trzymam kciuki! :*
Pozdrawiam wszystkie cieplutko
Kochana nie podawaj się.... A może teraz kiedy już straciłas nadzieję, to się uda...i dostałaś byś cudowny Christmas prezent... życzę Ci tego z całego serducha i ściskam mocno....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 11:33
-
Dzezabella wrote:Parsleyek, ja w piątek skończyłam dupka i od tamtej pory cisza w eterze
więc u Ciebie też może nie wszystko stracone
Dzezabella wrote:Kimi tule
Wkurzyłam się i ok 20 dostanę mailem wynik bety. A o 14 odbieramy wyniki nasienia.
Ja w tamtym tygodniu zrobiłam bete bo pierwszy raz od stycznia mi się @ spóźnia. Niestety negatywna więc ja dupka zaczęłam brać na wywołanie
w takim razie &&& i czekamy na wieści jak będziesz miała wyniki! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ja w tamtym tygodniu zrobiłam bete bo pierwszy raz od stycznia mi się @ spóźnia. Niestety negatywna więc ja dupka zaczęłam brać na wywołanie
w takim razie &&& i czekamy na wieści jak będziesz miała wyniki! :*
Aaa, teraz rozumiem -
Pączek wrote:Dzień dobry
Lubię_czekoladę Dobrze że się pogodziłaś z facetem ! Super !No i Biegaj biegaj - my tu mamy małą grupę wsparcia dla biegających i chcących biegać
Więc trzymam za Ciebie kciuki !
A ja powiem wam że ostatnio umierałam na @ pamietam że było hardcorowo a teraz - no troche pobolało ale nie jak ostatnio - jakaś łaskawa ta @ dla mnie jest w tym miesiącu
Zaczynam poszukiwania gin na robienie kolejnych badań
Have a nice Day Ladies !
Dziękuję!!!!!
I powodzenia w poszukiwaniach, również zaczynam szukać -
Kochane babeczki:-* :-* ♡♡♡
Ja jeszcze dzisiaj w domku a jutro do pracy. Jeszcze się kuruje.
Franca uparta bo zazwyczaj jak ja wywolywalam, %% bądź ćwiczeniami to się pokazywała. A tu dupa Mix tych 3 i nic cisza.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO