X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro wracam do pracy.... Trzymajcie kciuki :*

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Trzymam bardzo mocno♡♡♡

Bella_Bella lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Trzymamy mocno <3

Bella_Bella lubi tę wiadomość

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Kim przytulam. Dla mnie też dziś ciężki dzień. W tamtym roku gdy stałam przy grobie mojego taty opowiadalam mu, ze w tym przyjdziemy do niego już z wózeczkiem, z Dzidziusiem, bo przeciez mialam Marysie w brzuchu. A jednak.... Mylilam sie:( teraz nawet boje sie wybiegac myslami w przyszłość. Tamta ciąża tak cieszyła, z tej też się ciesze, ale jednocześnie tak bardzo boje

Kim87 lubi tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Witaj w klubie ja dzisiaj mega mam doła nie dość ze chora jestem to jest wszystkich swietych (nie mam.już nikogo z rodziny) do tego horuiny przed @

Rycze cały dzień dzisiaj dawno nie miałam takiego doła
    Mąż mnie sliwowica ratuje

Kim kochana tule cie mocno...<3 <3 <3

A co do sliwowicy to polej kielicha...
    :) <3 :)

Jak jeszcze ci co zostało... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 22:08

Kim87 lubi tę wiadomość

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wymioty ciągle... śpi z nami. Czuwamy nad nią, rano do lekarza vhyba, że wcześniej wyladujemy gdzieś...

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane ostatnio miałam dużo pracy więc nie miałam czasu was nad robić coś się działo tu na forum ? któraś za fasolkowała ?
    ja byłam wczoraj u swojego lekarza za granica oczywiście rodzinnego bo taki przyjmuje i prowadzi ciąże dopiero jak coś się dzieje to kieruje do gina powiedziałam mu wszysko odnoście wcześniejszych ciąż i pokazałam dokument z moimi przeciwciałami powiedziałam że mam brać acard i jak najszybciej clexane , zanotował tam u siebie na komputerku po czym zamówił wizytę u specjalisty ginekologa co on na to powie , a do tego pobrał krew na te przeciwciała czy na pewno je mam , bo jak by się okazało że jakoś zniknęły to nie ma szans na dostanie clexane .. no i teraz czekam na zawiadomienie kiedy wizyta u gina ma przyjść kartka na kiedy . do tego zrobiłam hormon bhcg ale wyniki naj szybciej za tydzień ..

a co tam u was kochane ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 02:38

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Lubię_czekoladę Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewcxyny :)

Dziekuje za sugestie cykli bezowulacyjnych, dzis szukam jakiegos dobrego lekarza i bede to sprawdzac. No i tak jak wczesniej pisalam, zabieram sie za wszystkie badania od poczatku..

Po miesiacu czasu, w nocy pogodzilam sie na dobre z moim chlopakiem, bo mielismy ciezki czas i tylko warczelismy na siebie.. Co za ulga!!

Wszystkim wczorajszym smutaskom strasznie wspolczuje i mam nadzieje, ze juz dzis Wam lepiej :* Sciskam mocno!

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    6 cykli stymulowanych- Aromek :(
    ICSI Maj 2017 :(
    IMSI Kwiecień 2018- Mamy jedną ❄️ :)
    FET 24.05 Ciąża biochemiczna :(
    IMSI Lipiec 2018- Mamy dwie ❄️❄️ :)
    FET 4BB 22.08 <3
  • Lubię_czekoladę Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C.d. ;)

Dzis po ponad tygodniowej przerwie wracam do pracy.. Strasznie sie pochorowalam ale juz ok :) nie moge sie doczekac kiedy wroce do ludzi.. I do diety.. Trzymajcie kciuki, bo mam 10kg do zrzucenia a od kilku miesiecy stoje w miejscu.. Jakby moj organizm wzbranial sie przed byciem szczuplym ;) moze trzyma tluszczyk na zime :D od jutra biegam, nie ma co..

Milego poniedzialku w srode :) buziaki

atdcg7rfvm6x7lmu.png
    6 cykli stymulowanych- Aromek :(
    ICSI Maj 2017 :(
    IMSI Kwiecień 2018- Mamy jedną ❄️ :)
    FET 24.05 Ciąża biochemiczna :(
    IMSI Lipiec 2018- Mamy dwie ❄️❄️ :)
    FET 4BB 22.08 <3
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane moje :*
    Dawno mnie tu nie było ale u mnie "przedświąteczny" zawrót głowy... zamawianie kwiatów, układanie wiązanek, mnóstwo pracy w pracy= nadgodziny, goście na obiedzie wczoraj i do tego dość nie sympatyczne święto :/
    Półtora godziny w deszczu spędziłam wczoraj na cmentarzu u naszej królewny ... jak ja lubię to miejsce <3

Kimiś kochanie doskonale wiem o czym mowisz, tule strasznie mocno <3 <3 <3 dzis bedzie juz lepiej <3 <3 twarde babki też czasami muszą sobie poplakac <3

Bella <3 kochana powodzenia! Mnie praca uratowała :* zobaczysz dobrze Ci zrobi, będziesz miała głowę zajęta a to jest bezcenne <3

Wisienko <3 mam nadzieję że malutka lepiej się dziś czuję :* biedactwo :*
    A wracając do poprzedniego posta to pewnie że działamy kochanie ;) jeśli tylko obecność męża w domu na to pozwoli, w sobotę mam ginke, zobaczę co w jajnikach piszczy <3 czy wogole mam po co działać hehe :)

Czarnulka trzymam kciuki za szybką wizytę :* rosnijcie nam zdrowo <3 wszystko musi być w porządku! I już! :* :* <3

Witam wszystkie nowe staraczki :) "w kupie" razniej :D :D

Kim87, czarnulka24 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko <3 <3 <3 <3

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Angela1982 Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie 3cs. Jestem mamą dwóch córek (13 i 4 lata) i staramy się o synusia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 08:28

• Pączek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Kimi Tulę Cię mocno <3
    Wisienka Oby Malutkiej zaraz przeszło - Trzymajcie się dzielnie ! <3
    Bella Powodzenia ! Będzie dobrze ! <3
    Lubię_czekoladę Dobrze że się pogodziłaś z facetem ! Super ! <3 No i Biegaj biegaj - my tu mamy małą grupę wsparcia dla biegających i chcących biegać :D Więc trzymam za Ciebie kciuki !

A ja powiem wam że ostatnio umierałam na @ pamietam że było hardcorowo a teraz - no troche pobolało ale nie jak ostatnio - jakaś łaskawa ta @ dla mnie jest w tym miesiącu :D
    Zaczynam poszukiwania gin na robienie kolejnych badań :D

Have a nice Day Ladies !

Tuliska, Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1982 wrote:
    Hej dziewczyny, u mnie 3cs. Jestem mamą dwóch córek (13 i 4 lata) i staramy się o synusia
    Witamy i zapraszamy :)

• Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela witaj z nami :)

Tulisiu, paczku - dziękujemy. Na 13:30 idziemy do lekarza. Temperatura bliska 39, na szczęście pije. Kaszel okroony mokry, walczymy z nim od jakiegoś czasu ale teraz jest gorzej. Myślę, że bez antybiotyku się już nie obejdzie. Czuwamy nad nią całą noc, biedulka nasza;(

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TULISKA <3 <3 <3 <3 <3
    Ściskam mocno !

Tuliska lubi tę wiadomość

• Angela1982 Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy odstawiłam anty byłam pewna że zaskoczę od razu. W dwóch poprzednich cyklach miałam wszystkie możliwe objawy ciążowe i wiele testów za sobą, teraz postanowiłam wyluzowac (już to widzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 08:36

• Violet146 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1982 wrote:

Witaj Angela

Angela a czy córeczki były wycelowane czy tak poprostu Wam się udało, bo ja mam już Synka i nie ukrywam że fajnie byłoby mieć córeczke, ale wiadomo że w sumie obojętne byle by zdrowe...

• Angela1982 Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze pytanie techniczne, dlaczego wyświetla mi się tylko połowa mojego postu, resztę ucina

• Violet146 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Angela witaj z nami :)

Tulisiu, paczku - dziękujemy. Na 13:30 idziemy do lekarza. Temperatura bliska 39, na szczęście pije. Kaszel okroony mokry, walczymy z nim od jakiegoś czasu ale teraz jest gorzej. Myślę, że bez antybiotyku się już nie obejdzie. Czuwamy nad nią całą noc, biedulka nasza;(

A ile córcia ma lat jeśli mogę spytać...?
    Daj znać po wizycie...

I oczywiście dużo zdrówka życzę...

<3 <3 <3

‹‹ 3494 3495 3496 3497 3498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ