Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Kim przytulam. Dla mnie też dziś ciężki dzień. W tamtym roku gdy stałam przy grobie mojego taty opowiadalam mu, ze w tym przyjdziemy do niego już z wózeczkiem, z Dzidziusiem, bo przeciez mialam Marysie w brzuchu. A jednak.... Mylilam sie:( teraz nawet boje sie wybiegac myslami w przyszłość. Tamta ciąża tak cieszyła, z tej też się ciesze, ale jednocześnie tak bardzo boje
Kim87 lubi tę wiadomość
Kim87 wrote:Witaj w klubie ja dzisiaj mega mam doła nie dość ze chora jestem to jest wszystkich swietych (nie mam.już nikogo z rodziny) do tego horuiny przed @
Rycze cały dzień dzisiaj dawno nie miałam takiego doła
Mąż mnie sliwowica ratuje
Kim kochana tule cie mocno...
A co do sliwowicy to polej kielicha...
Jak jeszcze ci co zostało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 22:08
Kim87 lubi tę wiadomość
-
hej kochane ostatnio miałam dużo pracy więc nie miałam czasu was nad robić coś się działo tu na forum ? któraś za fasolkowała ?
ja byłam wczoraj u swojego lekarza za granica oczywiście rodzinnego bo taki przyjmuje i prowadzi ciąże dopiero jak coś się dzieje to kieruje do gina powiedziałam mu wszysko odnoście wcześniejszych ciąż i pokazałam dokument z moimi przeciwciałami powiedziałam że mam brać acard i jak najszybciej clexane , zanotował tam u siebie na komputerku po czym zamówił wizytę u specjalisty ginekologa co on na to powie , a do tego pobrał krew na te przeciwciała czy na pewno je mam , bo jak by się okazało że jakoś zniknęły to nie ma szans na dostanie clexane .. no i teraz czekam na zawiadomienie kiedy wizyta u gina ma przyjść kartka na kiedy . do tego zrobiłam hormon bhcg ale wyniki naj szybciej za tydzień ..
a co tam u was kochane ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 02:38
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czesc dziewcxyny
Dziekuje za sugestie cykli bezowulacyjnych, dzis szukam jakiegos dobrego lekarza i bede to sprawdzac. No i tak jak wczesniej pisalam, zabieram sie za wszystkie badania od poczatku..
Po miesiacu czasu, w nocy pogodzilam sie na dobre z moim chlopakiem, bo mielismy ciezki czas i tylko warczelismy na siebie.. Co za ulga!!
Wszystkim wczorajszym smutaskom strasznie wspolczuje i mam nadzieje, ze juz dzis Wam lepiej :* Sciskam mocno! -
C.d.
Dzis po ponad tygodniowej przerwie wracam do pracy.. Strasznie sie pochorowalam ale juz oknie moge sie doczekac kiedy wroce do ludzi.. I do diety.. Trzymajcie kciuki, bo mam 10kg do zrzucenia a od kilku miesiecy stoje w miejscu.. Jakby moj organizm wzbranial sie przed byciem szczuplym
moze trzyma tluszczyk na zime
od jutra biegam, nie ma co..
Milego poniedzialku w srodebuziaki
-
Cześć kochane moje :*
Dawno mnie tu nie było ale u mnie "przedświąteczny" zawrót głowy... zamawianie kwiatów, układanie wiązanek, mnóstwo pracy w pracy= nadgodziny, goście na obiedzie wczoraj i do tego dość nie sympatyczne święto
Półtora godziny w deszczu spędziłam wczoraj na cmentarzu u naszej królewny ... jak ja lubię to miejsce
Kimiś kochanie doskonale wiem o czym mowisz, tule strasznie mocnodzis bedzie juz lepiej
twarde babki też czasami muszą sobie poplakac
Bellakochana powodzenia! Mnie praca uratowała :* zobaczysz dobrze Ci zrobi, będziesz miała głowę zajęta a to jest bezcenne
Wisienkomam nadzieję że malutka lepiej się dziś czuję :* biedactwo :*
A wracając do poprzedniego posta to pewnie że działamy kochaniejeśli tylko obecność męża w domu na to pozwoli, w sobotę mam ginke, zobaczę co w jajnikach piszczy
czy wogole mam po co działać hehe
Czarnulka trzymam kciuki za szybką wizytę :* rosnijcie nam zdrowowszystko musi być w porządku! I już! :* :*
Witam wszystkie nowe staraczki"w kupie" razniej
Kim87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kimi Tulę Cię mocno
Wisienka Oby Malutkiej zaraz przeszło - Trzymajcie się dzielnie !
Bella Powodzenia ! Będzie dobrze !
Lubię_czekoladę Dobrze że się pogodziłaś z facetem ! Super !No i Biegaj biegaj - my tu mamy małą grupę wsparcia dla biegających i chcących biegać
Więc trzymam za Ciebie kciuki !
A ja powiem wam że ostatnio umierałam na @ pamietam że było hardcorowo a teraz - no troche pobolało ale nie jak ostatnio - jakaś łaskawa ta @ dla mnie jest w tym miesiącu
Zaczynam poszukiwania gin na robienie kolejnych badań
Have a nice Day Ladies !Tuliska, Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Angela witaj z nami
Tulisiu, paczku - dziękujemy. Na 13:30 idziemy do lekarza. Temperatura bliska 39, na szczęście pije. Kaszel okroony mokry, walczymy z nim od jakiegoś czasu ale teraz jest gorzej. Myślę, że bez antybiotyku się już nie obejdzie. Czuwamy nad nią całą noc, biedulka nasza;(
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gdy odstawiłam anty byłam pewna że zaskoczę od razu. W dwóch poprzednich cyklach miałam wszystkie możliwe objawy ciążowe i wiele testów za sobą, teraz postanowiłam wyluzowac (już to widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 08:36
-
Angela1982 wrote:Hej dziewczyny, u mnie 3cs. Jestem mamą dwóch córek (13 i 4 lata) i staramy się o synusia
Witaj Angela
Angela a czy córeczki były wycelowane czy tak poprostu Wam się udało, bo ja mam już Synka i nie ukrywam że fajnie byłoby mieć córeczke, ale wiadomo że w sumie obojętne byle by zdrowe...
-
Cherry_Blossom wrote:Angela witaj z nami
Tulisiu, paczku - dziękujemy. Na 13:30 idziemy do lekarza. Temperatura bliska 39, na szczęście pije. Kaszel okroony mokry, walczymy z nim od jakiegoś czasu ale teraz jest gorzej. Myślę, że bez antybiotyku się już nie obejdzie. Czuwamy nad nią całą noc, biedulka nasza;(
A ile córcia ma lat jeśli mogę spytać...?
Daj znać po wizycie...
I oczywiście dużo zdrówka życzę...