Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Bella no właśnie nie lubię się poddawać
Kimis tak się gryze właśnie
.. Ale jeśli mam sobie coś przyspieszyć?
W szczęśliwym cyklu owu miałam już 15 dc... A teraz zapowiada się że znowu pecherzyk przerosnie... ehhh glupia ja i tyle...
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Emi,
A bralas ćwiartke wcześniej?
Ja zaczynałam od ćwiartki a mimo to przy polowce odlot zaliczyłam
Ale tylko 2 dni miałam kiepskie. Później już luzik totalny :*
Może jakoś dam radę31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Tuliska wrote:Dziewczyny moje kochane
Pomożecie?
Mam uno problemo
A więc... byłam u tej innej ginki i po kolei tak... mam 11 dc i pecherzyk największy 9 mm... czyli znowu długi cykl się szykuje i właśnie. Ginka kazała łykac dupka od pojutrza zeby wywolac @ i zrezygnowac z tego cyklu. Na przyszły cykl mam clostibegyt już brać i teraz pytanie? Zrezygnować z tego cyklu i brać dupka czy odpuscic i czekać na naturalną @ i mieć odrobinę nadziei że jednak może właśnie?
Znów mam nerwa bo nie wiem co ze sobą począćpomóżcie proszę, co byście zrobiły na moim miejscu?
A jakbys np zaszla w ciaze to duphaston nie pomoze? Jakby to sie stalo jednak moze wlasnie, jak piszesz to czy duphaston nie pomoze ewentualnemu zagniezdzeniu? Czy po prostu po odstawieniu juz po wszystkim?
Tuliska, miej nadzieje i nie rezygnuj
Co masz na mysli przez dlugi cykl? 30? 40 dni? -
I jeszcze chcialam do Tuliski i wszystkich Was, ktore nie wiedza czy miec nadzieje albo ja traca..
Nie traccie nadziei nigdy! Nie popelniajcie mojego bledu.. Ja nadzieje stracilam i w sumie juz przyzwyczajam sie do mysli, ze nigdy nie zajde w ciaze.. Jakos to czujebeznadziejne uczucie..
I zdroweczko, bo pozdrawiam znad winka:*
Evelin, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A jakbys np zaszla w ciaze to duphaston nie pomoze? Jakby to sie stalo jednak moze wlasnie, jak piszesz to czy duphaston nie pomoze ewentualnemu zagniezdzeniu? Czy po prostu po odstawieniu juz po wszystkim?
Tuliska, miej nadzieje i nie rezygnuj
Co masz na mysli przez dlugi cykl? 30? 40 dni?po owulacji fakt pomaga ale nie przed
a po to już mi niepotrzebny
-
nick nieaktualnyWitam wieczorowo
Tuliska
kurcze, trudno powiedzieć, ale powiem Ci, ze na innym wątku pisałam z dziewczyną, która zaszła w "odpuszczonym" cyklu, miała w 14 dniu pęcherzyk 12 mm, brała clo, gin powiedział, ze owu z tego na pewno będzie,chyba mieli zwiększyć dawkę od nastepnego cyklu, czekała na @, a tu bach, ciaża, owu była, tylko później, o tu masz wykres:
https://ovufriend.pl/wykres,e52a8a046c06578b9e38200ae888089b.html
a Ty masz też brać coś na pękniecie ?
-
Tuliska wrote:Ale dupek blokuje owu kochana
po owulacji fakt pomaga ale nie przed
a po to już mi niepotrzebny
ze za mala dawka zeby zablokowalo..
Czyli ja tez mam cykl stracony... -
Witajcie w niedzielę
Pobudka śpiochy! hehehe
A tak serio, to odpoczywajcie jak najdłużejja dzisiaj tak wyjątkowo wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 07:40
Evelin, Violet146, Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Moj gin twierdzi,ze 1 tabl.dupka nie blokuje,ale. 2 na dobe juz tak.
Ale rozne sa teorie na ten temat
A pregnylu na razie nie chce dać, najpierw ginka chce zobaczyć czy po samym clo dojrzeja i same pęknąa ja bym chciała już! Zaraz!
ą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 08:52
-
Cherry_Blossom wrote:Czarnulko a robiłaś betę?
tak dowiem się w tym tygodniu co i jak bo idę po zwolnienie do mojego lekarza a tu za granica jest tak że wyniki badań idą do lekarza pierwsze chyba że coś się robi całkowicie prywatnie .. ale w piątek dostałam od niego zawiadomienie że jest ciąża i że specjalista ginekolog z nim zdecydowali się że dadzą mi clexane 0,2 i acardtakże już nie będę musiała kombinować żeby ktoś chodził do mojej gin i mi wysyłał poczta leki z reszta ona nie bardzo tak chciała..
Evelin lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:tak dowiem się w tym tygodniu co i jak bo idę po zwolnienie do mojego lekarza a tu za granica jest tak że wyniki badań idą do lekarza pierwsze chyba że coś się robi całkowicie prywatnie .. ale w piątek dostałam od niego zawiadomienie że jest ciąża i że specjalista ginekolog z nim zdecydowali się że dadzą mi clexane 0,2 i acard
także już nie będę musiała kombinować żeby ktoś chodził do mojej gin i mi wysyłał poczta leki z reszta ona nie bardzo tak chciała..
3mam kciuki kochanieczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kochana ale ty masz krótkie cykle a mnie potrafią do 46 dni się ciągnąć
twój gin na pewno wie co robi :*
bez duphastonu mam mega nieregularne cykle
Daj znac jak sie u Ciebie sytuacja rozwinela