Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo, halo
Właśnie wróciłam z biegania. Udało się, poszło 10 kmAle się super czuję!!!
Jeśli się od dłuższego czasu ćwiczy, to nie powinno to przeszkadzać w zajściu. Jeżeli pójdzie się na pierwszy trening akurat wtedy kiedy akurat plemniczek atakował jajeczko, to faktycznie mogłoby mu to przeszkodzićAle w przeciwnym razie nie ma strachu
Dzezabella, Evelin, Pączek lubią tę wiadomość
-
Hej hej hello. Jak tam mija weekend? Ja wybrałam się na zakupy I padł mi akumulator
Co to za grupa na Facebooku?ja też chce! Jak pisze na ovu z tel to mi posty ucinabuziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 12:31
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
AniaŁ123 wrote:Halo, halo
Jeśli się od dłuższego czasu ćwiczy, to nie powinno to przeszkadzać w zajściu. Jeżeli pójdzie się na pierwszy trening akurat wtedy kiedy akurat plemniczek atakował jajeczko, to faktycznie mogłoby mu to przeszkodzićAle w przeciwnym razie nie ma strachu
No no
U mnie by bieganie nie przeszłonie lubie
ale mam ochotę na basen
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Nikt nigdzie nie idzie tam.dużo. dziewczyn jest które mają problemy z zajściem poważniejsze niż tutaj. Podczytuje je czasem coś napisze ale of to moje miejsce
AniaŁ123, Cherry_Blossom, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Halo, halo
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Dzięki dziewczyny ale ja juz stracilam nadzieje. Popłakalam sobie troche, napisalam do meza ze narazie chce sobie odpuscic staranie. Opadłam juz z sil. Zajrzę sobie tu do Was czasem. Trzymam kciuki za Was wszystkie:-*kocham
Jeśli czujesz, że tak będzie lepiej, to zrób przerwę... Ale wróć do nas, najlepiej już w dwupakustokrotka666 lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Dzięki dziewczyny ale ja juz stracilam nadzieje. Popłakalam sobie troche, napisalam do meza ze narazie chce sobie odpuscic staranie. Opadłam juz z sil. Zajrzę sobie tu do Was czasem. Trzymam kciuki za Was wszystkie:-*kocham
Dobrze kochana, trzymaj się :*
stokrotka666 lubi tę wiadomość
-
bardzo mi przykro
Trzymaj sie Kochana..
-
stokrotka666 wrote:Dzięki dziewczyny ale ja juz stracilam nadzieje. Popłakalam sobie troche, napisalam do meza ze narazie chce sobie odpuscic staranie. Opadłam juz z sil. Zajrzę sobie tu do Was czasem. Trzymam kciuki za Was wszystkie:-*kochamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Milej soboty Laski :* jednak nie umiem tu wejsc
Dzezabella, Evelin, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Evelin lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:U mnie zaczęło się brązowe plamienie wiec czekam aż się @ rozkręci
stokrotka a jak temperatura ? póki nie ma jeszcze @ jest szansa
ja w dzień @ dostałam brązowych plamień byłam pewna że @ się rozkręci bo kilka dni wcześniej miałam mega bóle ale jak do wieczora się nie rozkręciło to zrobiłam testa i okazało się że jestem w ciąży27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Ja się nie ograniczam. Jak masz zajść o zajdziesz bez względu na to czy ćwiczysz czy nie
dokładnie przy najmniej u mnie to nie miało wpływu zaszłam pracując bardzo ciężko , mam pracę w której muszę dźwigać non stop ciężkie skrzynki ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity