Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahoj
W ten piękny sobotni poranek wybiegałam 6,5km poczym weszłam na 6 piętro po schodkach na piechotke
Gile lecą mi teraz z nosa a mokra jestem jak mops bo ubrałam sie jak na Alaskę
Prysznic - śniadanko i lenistwo do wieczora
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
M_Belly wrote:Hej dziewczyny,
Ja też całkiem niedawno wstałam, i zastanawiam się czy nie skoczyć na fit, ale ciągle mam wątpliwości.. Kochane a czy jakoś ograniczacie się sportowo w drugiej fazie cyklu?
A dlaczego masz wątpliwość ? Ja i z tego co wiem Kim i Ania i inne dziewczyny w drugiej fazie ćwiczą normalnie
Nie ograniczamy sie -
M_Belly wrote:Hej dziewczyny,
Ja też całkiem niedawno wstałam, i zastanawiam się czy nie skoczyć na fit, ale ciągle mam wątpliwości.. Kochane a czy jakoś ograniczacie się sportowo w drugiej fazie cyklu?Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Hej
A dlaczego masz wątpliwość ? Ja i z tego co wiem Kim i Ania i inne dziewczyny w drugiej fazie ćwiczą normalnie
Nie ograniczamy sie
Sama nie wiem, kiedyś coś wyczytałam, że nie powinno się intensywnie ćwiczyć po owulacji, bo może to przeszkodzić w implantacji zarodka...? jakoś tak to było...że raczej spokojniejsze np. chodzenie, rower, pilates, joga -
M_Belly wrote:Sama nie wiem, kiedyś coś wyczytałam, że nie powinno się intensywnie ćwiczyć po owulacji, bo może to przeszkodzić w implantacji zarodka...? jakoś tak to było...że raczej spokojniejsze np. chodzenie, rower, pilates, joga
Ja cały cykl tylko biegam co 2-3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 11:10