X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulko a robiłaś betę?

Stokrotko całuję bardzo mocno!!!!!!

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Dzezabella Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    dokładnie przy najmniej u mnie to nie miało wpływu zaszłam pracując bardzo ciężko , mam pracę w której muszę dźwigać non stop ciężkie skrzynki ..

Taką sytuację jak u Ciebie, to rozumiem, bo organizm jest przyzwyczajony do wysiłku i jest to dla niego normalne. Podobnie, jak inne dziewczyny częściej lub rzadziej biegają.
    Zastanawia mnie natomiast sytuacja, kiedy np mój organizm w ogóle nie jest przyzwyczajony do jakiegokolwiek wysiłku. Rozumiem, że najlepszy jest umiar i spokojne wprowadzanie wysiłku, ale czy nawet w takiej formie nie przedłuży starań? Nie czepiam się ani nic, tylko jakoś ciągle nie umiem sobie tego logicznie wytłumaczyć w głowie :D

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Stokrotko Trzymaj się <3 <3 <3

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • M_Belly Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam, nie wytrzymałam, poszłam :) Przynajmniej i psychiczniej lepiej się czuję, trening mi pomaga przy radzeniu sobie z nieowocnymi staraniami i całym tym czekaniem...

f2w3gzu3f5dq1xgq.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienko a czy mogłabym zerknąć na Twój wykres...?

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet146 wrote:
    Wisienko a czy mogłabym zerknąć na Twój wykres...?

Zaakceptowalam zaproszenie, powinnas juz widziec :)

Violet146 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emidomi wrote:
    Cześć dziewczyny, ja umieram :(
    Strasznie mi słabości i głowa mnie boli od tego bromka. Zwariuje chyba

Organizm musi się przyzwyczaić. Mi po tyg się przeszła większość skutków negatywnych ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje kochane <3

Pomożecie?

Mam uno problemo :/
    A więc... byłam u tej innej ginki i po kolei tak... mam 11 dc i pecherzyk największy 9 mm... czyli znowu długi cykl się szykuje i właśnie. Ginka kazała łykac dupka od pojutrza zeby wywolac @ i zrezygnowac z tego cyklu. Na przyszły cykl mam clostibegyt już brać i teraz pytanie? Zrezygnować z tego cyklu i brać dupka czy odpuscic i czekać na naturalną @ i mieć odrobinę nadziei że jednak może właśnie?

Znów mam nerwa bo nie wiem co ze sobą począć :/ pomóżcie proszę, co byście zrobiły na moim miejscu?

<3 <3 <3 <3 <3 <3

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj spędzam pierwszą noc w nowym mieszkanku :) Co prawda na materacu ale u siebie. Właśnie otworzyłam wino ;)

Tuliska, Parsleyek, emidomi, Pączek, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:

Pomożecie?

A więc... byłam u tej innej ginki i po kolei tak... mam 11 dc i pecherzyk największy 9 mm... czyli znowu długi cykl się szykuje i właśnie. Ginka kazała łykac dupka od pojutrza zeby wywolac @ i zrezygnowac z tego cyklu. Na przyszły cykl mam clostibegyt już brać i teraz pytanie? Zrezygnować z tego cyklu i brać dupka czy odpuscic i czekać na naturalną @ i mieć odrobinę nadziei że jednak może właśnie?

Znów mam nerwa bo nie wiem co ze sobą począć :/ pomóżcie proszę, co byście zrobiły na moim miejscu?

<3 <3 <3 <3 <3 <3

Ja bym poczekala :* Nie lubię się poddawać.

Tuliska lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Ja dzisiaj spędzam pierwszą noc w nowym mieszkanku :) Co prawda na materacu ale u siebie. Właśnie otworzyłam wino ;)
    No i pięknie <3 szczescia na nowym miejscu kochana <3 niech tak wszystkie marzenia się spełnią <3

Bella_Bella lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:

Pomożecie?

<3 <3 <3 <3 <3 <3
    Czekaj nawet jak nie wyjdzie to będziesz miała pewność że się staralas; )

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella wrote:
    Taką sytuację jak u Ciebie, to rozumiem, bo organizm jest przyzwyczajony do wysiłku i jest to dla niego normalne. Podobnie, jak inne dziewczyny częściej lub rzadziej biegają.
    Zastanawia mnie natomiast sytuacja, kiedy np mój organizm w ogóle nie jest przyzwyczajony do jakiegokolwiek wysiłku. Rozumiem, że najlepszy jest umiar i spokojne wprowadzanie wysiłku, ale czy nawet w takiej formie nie przedłuży starań? Nie czepiam się ani nic, tylko jakoś ciągle nie umiem sobie tego logicznie wytłumaczyć w głowie :D
    Za batdzo analizujesz. CHCESZ ćwiczyć to ćwicz. Nie chcesz to nie choć to pierwsze jest dla mnie lepszym rozwiązaniem. Nawet jak zaczynasz dopiero

Dzezabella lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella no właśnie nie lubię się poddawać ;)
    Kimis tak się gryze właśnie
    .. Ale jeśli mam sobie coś przyspieszyć?
    W szczęśliwym cyklu owu miałam już 15 dc... A teraz zapowiada się że znowu pecherzyk przerosnie... ehhh glupia ja i tyle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 20:20

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:

Kochana w takim razie niech marzenia się spełniają już na nowym-Waszym mieszkaniu <3 ja popijam grzane piwko, zatem zdrówko :*

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Bella no właśnie nie lubię się poddawać ;)
    Kimis tak się gryze właśnie
    .. Ale jeśli mam sobie coś przyspieszyć?
    W szczęśliwym cyklu owu miałam już 15 dc... A teraz zapowiada się że znowu pecherzyk przerosnie... ehhh glupia ja i tyle...

Tulisiu myślę że na dupka jeszcze jest czas. Ja teraz brałam na wywołanie, miałam wziąć 5 tabletek bo @ się spóźniała. Ja chyba też bym zaryzykowała i nie spisywała cyklu na straty :*

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • emidomi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Organizm musi się przyzwyczaić. Mi po tyg się przeszła większość skutków negatywnych ;)

Miejmy nadzieję że szybko. Myślałam że zejdę dzisiaj. Dopiero około 13 mnie puscilo. Chyba za późno wczoraj wzięłam tego bromka. Przysnelam wieczorem i dopiero około 1 w nocy się przebudzilam i wtedy wzięłam :(

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi a jaką dawkę bierzesz? I jak długo?

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Zdrówko !
    Ja tez dzis winkuje :)

• emidomi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Emi a jaką dawkę bierzesz? I jak długo?

Połówkę. Od wczoraj

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
‹‹ 3532 3533 3534 3535 3536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ