Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetkaaa wrote:hej dziewczyny
co Was tak mało dzisiaj
z góry przepraszam, że się powtarzam, ale.....
Chciałam zapytać mamy małych aniołków, po jakim czasie dostałyście @?
U mnie 5 tydzień po poronieniu, a na drugi dzień po poronieniu przestałam odczuwać objawy ciążowe tj wyczulony zapach i bolące piersi, itp.
A propo piersi- zrobiły się małe, że można ich w staniku szukać i wcale nie bolą, tak jak pisza inne dziewczyny że piersi bolą czy przed w trakcie a także i po.
Tydzień temu miałam objawy owulki i straszną ochotę nai po tym dostałam plamień i 3 dni temu bóle miesiączkowe i lewy jajnik a od dzisiaj czuję się jakbym miała zaraz dostać @ i biegam do wc sprawdzać.
nie wiem czy nie za wcześnie było nai może przez to te plamienia i bóle. A może była owu jednak.
Kochana mi cycusie też zniknęły i nic nie zostałoJa też czekam na pierwszą @, zabieg miałam 13.10. Dzisiaj też już zaczęliśmy
Również czekam z niecierpliwością na to wredna @. Dziewczyny mówiły ze nie raz 6 tygodni trzeba czekać. A co powiedział lekarz na kontroli? Bo na pewno już byłaś skoro minęło 5 tygodni.
-
Cherry_Blossom wrote:Właśnie zrobiliśmy 17 krokietow i 6l barszczu
Niamuwielbiam
Ja upieklam ciasto drożdżowe z kruszonka i zrobiłam sałatkę jarzynowaDzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bella_Bella wrote:Kochana mi cycusie też zniknęły i nic nie zostało
Ja też czekam na pierwszą @, zabieg miałam 13.10. Dzisiaj też już zaczęliśmy
Również czekam z niecierpliwością na to wredna @. Dziewczyny mówiły ze nie raz 6 tygodni trzeba czekać. A co powiedział lekarz na kontroli? Bo na pewno już byłaś skoro minęło 5 tygodni.
tak byłam pod koniec października, powiedziała, że z punktu medycznego wszystko jest ok, czekać na @@@.
Tylko teraz się zastanawiam, z tą owu czy była czy sobie coś uroiłam. Zapewne głupio myślę ale chciałabym, żeby @@@ nie przyszła.
Jak nie przyjdzie w tym tygodniu @ to wybieram się do gin bo oszaleje.28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Witam się z pracy
Ja wczoraj byłam z Moim u kumpla na planszówkach i %%%. Nie wiem jak to się stało, ale Mój obudził mnie dzisiaj o 15 smażonym makaronemBella_Bella, pola89 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Ja na chwilkę
Bellunia ślub super sprawa ! Mysle ze jak zajmiesz sie przygotowaniami, wpadniesz w to całe ślubne szalenstwo to wszystko samo sie potoczyGłowa bedzie zajęta czymś innym i moze moze zaskoczy
czego Ci z całego serca życze ! ❤️ Ja byłam świadkowa na slubie gdzie dziewczyna była w 7 miesiącu - jak sie dowiedziała ze jest w ciazy w trakcie przygotowywań to przesunęła wszystko o 2 miesiące tak zeby miec pewność ze z dzidzia bedzie ok - i wywijała na weselu ze hej - nie jedna zastanawiała sie skad ona ma tyle siły i takiego powera
wiec nie zastanawiaj sie nad niczym tylko do dzieła !
Zazdroszczę z planami ślubnymi bo mojego namówić na slub - o matko ! Chyba nigdy ślubu nie weźmiemy
Kim Superwoman ❤️❤️❤️ Dycha za dycha - świetnie !
Wisniowa dawaj barszcz !Krokieta nie moge
Tulis Ania Czekoladowa Emi Smerfetkowa Dzezabelowa ❤️❤️❤️ Ściskam was dziewczyny !! Nie znam sie na Bromku itp wiec sie nie wypowiem
Ja jutro rano mam wizytę u Endo - dam wam znaka co mi powiedział i jakie badania zlecił
Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 20:32
Dzezabella, Bella_Bella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:tak byłam pod koniec października, powiedziała, że z punktu medycznego wszystko jest ok, czekać na @@@.
Tylko teraz się zastanawiam, z tą owu czy była czy sobie coś uroiłam. Zapewne głupio myślę ale chciałabym, żeby @@@ nie przyszła.
Jak nie przyjdzie w tym tygodniu @ to wybieram się do gin bo oszaleje.różnie była, ja dostałam po 23 co szok u mnie wywołało że to już. A 6 tyg to jeszcze norma. Każdy organizm reaguje troszkę inaczej
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Cześć Dziewczynki
Ja na chwilkę
Bellunia ślub super sprawa ! Mysle ze jak zajmiesz sie przygotowaniami, wpadniesz w to całe ślubne szalenstwo to wszystko samo sie potoczyGłowa bedzie zajęta czymś innym i moze moze zaskoczy
czego Ci z całego serca życze ! ❤️ Ja byłam świadkowa na slubie gdzie dziewczyna była w 7 miesiącu - jak sie dowiedziała ze jest w ciazy w trakcie przygotowywań to przesunęła wszystko o 2 miesiące tak zeby miec pewność ze z dzidzia bedzie ok - i wywijała na weselu ze hej - nie jedna zastanawiała sie skad ona ma tyle siły i takiego powera
wiec nie zastanawiaj sie nad niczym tylko do dzieła !
Zazdroszczę z planami ślubnymi bo mojego namówić na slub - o matko ! Chyba nigdy ślubu nie weźmiemy
Kim Superwoman ❤️❤️❤️ Dycha za dycha - świetnie !
Wisniowa dawaj barszcz !Krokieta nie moge
Tulis Ania Czekoladowa Emi Smerfetkowa Dzezabelowa ❤️❤️❤️ Ściskam was dziewczyny !! Nie znam sie na Bromku itp wiec sie nie wypowiem
Ja jutro rano mam wizytę u Endo - dam wam znaka co mi powiedział i jakie badania zlecił
Buziaki
A ślubna gorączka to coś niesamowitego :* i zapomina się wtedy o bożym świeciea w takim szalenstwie jest metoda
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Samoistnie Smerfetko poronilas tak? Nie denerwuj się @. Przyjdzie, tyle że po poronieniu to mamy burzę w organizmie, wszystko musi się z dnia na dzień poprzestawiac
różnie była, ja dostałam po 23 co szok u mnie wywołało że to już. A 6 tyg to jeszcze norma. Każdy organizm reaguje troszkę inaczej
głupio się czuje bo ciągle o tym myślę. non stop przeszukuje Internet I doszukuje się objawów. Same wiecie jak to jest, popada się w paranoję. A najchętniej to rzuciłabym się na kolana rycząc prosić Boga o ten cud.
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Pączek wrote:Ja tez wczoraj planszówki i %%
W co graliście ?
Kochana, graliśmy w "Talizman: Magia i Miecz" - rozgrywka ciągnęła się 10h, ale dawno nic mnie tak nie wciągnęłoLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A ja żałuję że już przed ślubem nie myślałam o dzidzi... jeśli tylko wiedzialabym jakie będą z tym problemy... Ale się mówi "gdyby"... szczerze powiedziawszy nie byłam wtedy na to gotowa a teraz chce i nie ma
A ślubna gorączka to coś niesamowitego :* i zapomina się wtedy o bożym świeciea w takim szalenstwie jest metoda
Moj sie jakos nie pali do ślubu - jak to facet - mowi ze tak mu dobrze a ja nie naciskam zabardzo
Cóż - pożyjemy zobaczymy -
Dzezabella wrote:Kochana, graliśmy w "Talizman: Magia i Miecz" - rozgrywka ciągnęła się 10h, ale dawno nic mnie tak nie wciągnęło
Gramy w to tezwczoraj graliśmy w Monopol karciany
śmieszna gierka - zupełnie inna niz tradycyjny monopol
Gier planszowych u mnie w domu jest teochebardzo je lubimy
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:tak byłam pod koniec października, powiedziała, że z punktu medycznego wszystko jest ok, czekać na @@@.
Jak nie przyjdzie w tym tygodniu @ to wybieram się do gin bo oszaleje.
Słyszałam o przypadku gdzie @ w ogóle nie przyszła i był dzidziuśtego Ci życzę :*
-
Dzezabella wrote:Witam się z pracy
Ja wczoraj byłam z Moim u kumpla na planszówkach i %%%. Nie wiem jak to się stało, ale Mój obudził mnie dzisiaj o 15 smażonym makaronem
Mnie za to obudził mocny ból głowy po wczorajszym winieLubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja widze ze u mnie bedzie nie pokolei - najpierw dziecko pozniej moze slub
Moj sie jakos nie pali do ślubu - jak to facet - mowi ze tak mu dobrze a ja nie naciskam zabardzo
Cóż - pożyjemy zobaczymycos Ci faceci w tych czasach sie nie spiesza
Dlugo jestescie razem?
Moj niby by chcial, czasem cos przebaknie ale ogolnie jakos nic sie nie dzieje a mi sie zachciewa zareczyn chociaz, skoro juz staramy sie o dziecko to przeciez chcemy byc razem..nie czaje
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Mnie za to obudził mocny ból głowy po wczorajszym winie
ja mam dzis na kacu taki apetyt.. Zjadlam babeczki na sniadanie, zupe tajska i carbonare na obiad, rosol, zeberka i salatke u tesciowej na kolacje a teaz mi sie zachciewa schabowego z frytkami a najchetniej zjadlabym dobry stek wolowy
o mamo
jeeesssscccc!!!!!
-
Dzezabella wrote:Kochana, graliśmy w "Talizman: Magia i Miecz" - rozgrywka ciągnęła się 10h, ale dawno nic mnie tak nie wciągnęło
mamplus jedno rozszerzenie - podziemia
nam szykuje się akcja gier w grudniu
edit: witam w niedzielny wieczór
co do facetów, mój był konkretny, po roku "chodzenia" oświadczył się, po roku ślub i tak, mając 23 lata zostałam żoną, P. 24Także 8 lat po ślubie jesteśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 21:06
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Widze, ze wiele z nas wczoraj popilo
ja mam dzis na kacu taki apetyt.. Zjadlam babeczki na sniadanie, zupe tajska i carbonare na obiad, rosol, zeberka i salatke u tesciowej na kolacje a teaz mi sie zachciewa schabowego z frytkami a najchetniej zjadlabym dobry stek wolowy
o mamo
jeeesssscccc!!!!!
A ja siedzę w robocie i mam takie ssanie, że chyba będę błagała Mojego, żeby przywiózł mi coś z maka
LILITH.P wrote:mamplus jedno rozszerzenie - podziemia
nam szykuje się akcja gier w grudniu
Super! Ja nigdy nie miałam za bardzo z kim grać, więc dopiero wiele gier poznaję i już czuję, że będę kupowałaPóki co, z 'trofeów' mam limitowane Monopoly z Gry o Tron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 21:06
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość